Dovoljno je
Ok, posotji li neka procedura, koliko minuta se ceka kad ga ugasim, ili je dovoljno samo da ga ugasim na par sek i odmah upalim?
Dovoljno je
Odmah menja
Ako mislis da cekas 01. da pokupis tih 18 evra , pokupi ih sa neke druge ciste adrese (probas ,napravis nalog , vidis da li je banovan , ako nije , prilazis tim).Ok hvala, probacu sutra, iako mi je to rizicno, da ne dobijem banovanu. Cekam odgovor od vladana, pa da vidim sta da radim...
Ako mislis da cekas 01. da pokupis tih 18 evra , pokupi ih sa neke druge ciste adrese (probas ,napravis nalog , vidis da li je banovan , ako nije , prilazis tim).
Nisam uopste siguran koliko uopste prate web pristup.
Ako mislis da kopas na istom tom ip-ju ,od toga nema nista I on ce da ti daje 0.0001Hvala druze na odgovoru, vrlo je sve rizicno i diskutabilno, ne bih dapopijem ban na sva tri naloga, ako pocnem da kopam na ovom 4. sto ga nisam koristio do sada. kada bih znao da me nece banovati na tom 4. poceo bih tu da rudarim privremeno, pa bih tu kupio demo kad predjem 10 e.
Ako mislis da kopas na istom tom ip-ju ,od toga nema nista I on ce da ti daje 0.0001
pa odluci sam , 12.6 u ruci , 18 na grani🙂Pa sta mi je ciniti onda?? Da li da pravim nova 3 naloga, pa demo i opet ista procedura do sledeceg menjanja ip-a?
Da li da cekam 1. januar da skinu ovih 30 % pa da dignem tih 18 e, ili da ih dizem sada i puknem tih 30%?
Ako mislis da cekas 01. da pokupis tih 18 evra , pokupi ih sa neke druge ciste adrese (probas ,napravis nalog , vidis da li je banovan , ako nije , prilazis tim).
Nisam uopste siguran koliko uopste prate web pristup.
Da, da vidim, upravo tako i pise, a kako je to moguce, kad mi je prethodna ip adresa (ne znam koja je bila) uredno lepo radila i mogao sam na njoj da kopam normalno i posle isteka demoa, a sad na ovoj odjednom ne mogu, a nisam banovan?? Kakve su to gluposti...Znaci igramo bingo svi mi, pa kako koga ubode?? Vrlo zanimljivo...Da li znas mozda kako da promenim ip adresu na telekomu, imam huawei hg520c beli ruter? Da li da ga ugasim i upalim posle 5 min, ili nema menjanja ip adrese dok telekomu ne dune...?
Jos jedna napomena, prebacio sam lovu upravo 11.5 e na jednom nalogu, a na druga dva mi je ostalo "zarobljeno" 9.4 e, jer necu da im dajem 30 %, pa se plasim ako promenim ip i naleti mi banovana, da necu moci da dignem tu lovu, zar ne?
Hvala!
:d:d:ds obzirom na obzir da je moj obzir naj obzirniji medju obzirima a da tvoj obzir ne dolazi u obzir
Instaliraj cgwatcher, imas brdo opcija za restart kopanja ako nesto ne radi kako treba. Nakon koliko vremena ti stane kopanje?
Izvini, nista licno, ali zaista preterujes. Pricas o pravilima? Da li se ti pridrzavas pravila?
Ne galami mnogo i budi srecan dok ovo funkcionise jer ovo sto oni rade nema veze sa bilo kakvom logikom ali za sada ono imaju neku vajdu od toga i zato funkcionise jos uvek.
a i pravilo je jedan čovek jedan acc :d
Cryptsy lopovska menjacnica, nista ja njima ne verujem.... 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari