Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec par puta receno, upao si na neku ip adresu koju je neko pre tebe vec koristio u ove svrhe, desavalo se i meni kao i mnogima ovde.

Napravio sam novi nalog i pokrenuo kopanje, normalno ušo na taj novi nalog i video da je moja IP banovana, e sad je pitanje zašto, sve rađeno po "propisima" svima nama poznatim

Napravio sam novi nalog i pokrenuo kopanje, normalno ušo na taj novi nalog i video da je moja IP banovana, e sad je pitanje zašto, sve rađeno po "propisima" svima nama poznatim

Neko je drugi zarazio tu ip tj. pokupio si banovanu ip zato ja i kazem demo uzmete i nemate toga smaranja.

ok ja imam onda jedno pitanje.
kažete da ako platim demo nije me više briga za IP
a zašto onda ne može da se uzme 50 demo naloga i pusti 25 karata sa jednog IPa?

ok ja imam onda jedno pitanje.
kažete da ako platim demo nije me više briga za IP
a zašto onda ne može da se uzme 50 demo naloga i pusti 25 karata sa jednog IPa?

Evo kolege ti odgovorile, mozda i moze niko nije probao, ako si voljan oprobaj znas koja su pravila nauzimas demo za koliko ti treba naloga pokrenes sve sa jednog ip-a i vidis ili moze ili ne moze :d

Neko je drugi zarazio tu ip tj. pokupio si banovanu ip zato ja i kazem demo uzmete i nemate toga smaranja.

goldi, druže, ako sam kopao skoro 2 dana na toj adresi, a provajder, exe net, je normalan, tj mislim da ne dodeljuje "duple" IP adrese, kako sam dobio već banovanu IP i što nisam banovan odma, nego posle 2 dana ?

goldi, druže, ako sam kopao skoro 2 dana na toj adresi, a provajder, exe net, je normalan, tj mislim da ne dodeljuje "duple" IP adrese, kako sam dobio već banovanu IP i što nisam banovan odma, nego posle 2 dana ?

ma dodjelio je jos nekome tu tvoju ip sto bi te bezveze banovali, 100% neko je jos imao istu ip, adsl telekom jedini su ok sve ostalo treba zaobici. Telekom ako necete da uzimate demo i hocete da otvarate naloge onda je pozeljan telekom ostali mobilni kablovski i drugi u sirokom luku zaobici jer ce se kad tad desiti sto se desilo tebi dodjele ip adresu za vise korisnika i pafff ban.
Ukoliko uzmete demo moze bilo koji net to je ogromna prednost demo-a

ma dodjelio je jos nekome tu tvoju ip sto bi te bezveze banovali, 100% neko je jos imao istu ip, adsl telekom jedini su ok sve ostalo treba zaobici. Telekom ako necete da uzimate demo i hocete da otvarate naloge onda je pozeljan telekom ostali mobilni kablovski i drugi u sirokom luku zaobici jer ce se kad tad desiti sto se desilo tebi dodjele ip adresu za vise korisnika i pafff ban.
Ukoliko uzmete demo moze bilo koji net to je ogromna prednost demo-a

Lepo receno jedino ostaje pitanje sta se desava ako ti mobilni net dodeli adresu na koju vec rade 4 verifikovana naloga i ti prikacis jos 4 tvoja verifikovana, dal popijete svi ban ili ne.
Ako radi onda, ko sto neko gore rece, 50 verifikovanih naloga na jedan IP i vozi.

Moze li jos neko da postavi podesavanja za 7950 karte, u pitanju su msi (djubre serija) ubise me hw erori...

Moze li jos neko da postavi podesavanja za 7950 karte, u pitanju su msi (djubre serija) ubise me hw erori...

Intensyti 13, treadc. 8192 i g1 cini mi se, probaj i g1 i g2, stavljao kod drugara pre par dana pa ne mogu da se setim.
Ali i dalje ima malo HW-zanemarljivo.

upisi adresu na linku u mom potpisu,

iskljucujte na mobilnim modemima redial if line is droped ako se prebaci na 3 zdrave ip adrese i zakaci cetvrtu banovanu odose i one 3 zdrave, ako se diskonektuje mozete vise puta da se rekonektujete dok ne dobijete istu ip adresu, isto pisite ip adrese na link u mom potpisu

Sacekaj da ti istekne demo prvo, da ne gubis kintu.
Nego radis li da svrnem na kafu?

moracu ipak da sacekam da istekne demo u *** neko kupio starter na na moj invite kod....€ 10.4137 earnings ako pozivi pool jos 3 meseci 🙂

popio sam dozivotnu diskvalifikaciju sa prijavnice...konflikt sa generalom ni manje ni vise ...kaze samo bre blenes u telefon...udje covek ja mu ne otvorih kapiju 🙂

kad budem ostao posle dezurstva zvacu te da se vidimo

moracu ipak da sacekam da istekne demo u *** neko kupio starter na na moj invite kod....€ 10.4137 earnings ako pozivi pool jos 3 meseci 🙂

popio sam dozivotnu diskvalifikaciju sa prijavnice...konflikt sa generalom ni manje ni vise ...kaze samo bre blenes u telefon...udje covek ja mu ne otvorih kapiju 🙂

Koliko sad imas tudji aktivni referala ja se opet popeo na 10 😀

Kakav si car. Pa jesi mu reko za kojintelekt, kako bre nema razumevanja, ovo je one time sansa.:d

jedan vise od pre neki dan 18 aktivnih 10 moja znaci 8 aktivna sa strane

Ma zakovala ona statistika sad se i ne zna tacno koliko imam tudji naloga ono pise kao da kopaju, ali cim ne dolazi zarada onda je zakovala ona statistika, znacu iza 23h koliko ih imam aktivni 😀

Ma zakovala ona statistika sad se i ne zna tacno koliko imam tudji naloga ono pise kao da kopaju, ali cim ne dolazi zarada onda je zakovala ona statistika, znacu iza 23h koliko ih imam aktivni 😀

jucerasna zarada 0.36e od tih osam znaci tri aktivna izgleda jer od mojih 4 dobijem 0.4-0.5e 🙂

jucerasna zarada 0.36e od tih osam znaci tri aktivna izgleda jer od mojih 4 dobijem 0.4-0.5e 🙂

ma malo nista ja sam u pocetku imao do 3€ od refeala i svaki se dan smanjivalo sad sletio ispod 1€ mala zarada od referala, malo ljudi kopaju i otvore nove naloge i nema vise zarade.

ma malo nista ja sam u pocetku imao do 3€ od refeala i svaki se dan smanjivalo sad sletio ispod 1€ mala zarada od referala, malo ljudi kopaju i otvore nove naloge i nema vise zarade.

Ja mislim da smo ti se oduzili dovoljno za temu, sigurno si 50e nakupio od nas.

ma kakvi 50 sta ti je taman upola manje 😉 mala je zarada od referala bez obzira koliko se ljudi registruje malo kopaju i otvore nove naloge.

aj bas izracunaj pa kazi 🙂 al bez lazi 🙂

Samo 🙁
Dva su od mene i dva sam stavio kod druga trenutno, to je bruka malo uzevsi u obzir kako si i koliko zasluzan za temu.
Koliko sad imas tudji aktivni referala ja se opet popeo na 10 😀

Untitled.jpg

Lopuze....😡

a shta znachi kolona "Limited" kod ugovora?
za demo je 1, starter 3, pilot 5.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno