Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novi *****: Account Blocked!
Probano na dva seta i isto?!

Danas neko bese spominjao ovaj problem. Zna li se o cemu se sada radi?

Poslednja izmena:
izgleda da sada kada se predje 9e treba verifikacija. na jednom nalogu mi doslo do 9.3, kada sam hteo celu dnevnu isplatu da pokupim trazio da verifikujem mejl, a posle i payment. posle sam ukucao nesto manju sumu tj sve zbirno mislim da je <= 9, i uspeo da povucem, za sve preko 9 treba verifikacija.

popio sam dozivotnu diskvalifikaciju sa prijavnice...konflikt sa generalom ni manje ni vise ...kaze samo bre blenes u telefon...udje covek ja mu ne otvorih kapiju 🙂

kad budem ostao posle dezurstva zvacu te da se vidimo

Sinkovce ili Juzni Logor ?

uzeo sam dva demoa na banovanoj mojoj kucnoj ip adresi, odbanovao i pustio jednu grafu da cepa na tim nalozima.

@macola
ako imas intezinu vezanu daj im ne mogu banku da opeljese na kartici nemas nista siguran si, bice problem ako nama verifikovanim na pizdince to zatrazi

Poslednja izmena:
u cemu je fora prosvetli nas. sve se lomim da im dam brij kartice

Fora je u tome sto se na naloge na koje sam zakupio demo ulogovao i pokupio zaradu.

Ostali svi Blocked!

Sta raditi nemam pojma. Ne mogu cak ni demo kupiti na te naloge jer nisu dostupni.

Cudno mi je da se niko ne javlja sa istim problemom.
Ili sam mozda ja srecni bobitnik 🙂

Fora je u tome sto se na naloge na koje sam zakupio demo ulogovao i pokupio zaradu.

Ostali svi Blocked!

Sta raditi nemam pojma. Ne mogu cak ni demo kupiti na te naloge jer nisu dostupni.

Cudno mi je da se niko ne javlja sa istim problemom.
Ili sam mozda ja srecni bobitnik 🙂

Cekaj...
Znaci jedna IP 4 naloga od ta cetiri za dva si kupio demo a na ostale ne mozes da udjes?

ja sam stao na dva demoa ali kopam i na ova dva gde nisu kupljeni demoi. Vodicu evidenciju od veceras na ta dva naloga vidim da prebacuje lovu u live e sad sta mislite da li ima neko ogranicenje za taj live pa resetuje ili mogu da kopam 10 dana pa kad se skupi da onda kupim demo i prebijem to sa ovim live tako da i ako ovi zapale nije greda? Na tva naloga gde nije kupljen demo je total zakucan ispod 9 odnosno 8 i ne menja se

Poslednja izmena:
Ne, za cetiri naloga na kojim kopam sa jedne ip adrese sam uplatio 4 demo-a i to radi.

Drugi nalozi, bez zakupljenih demo-a su svi blokirani.
Razlog, pojma nemam!

Znaci ne banovani, nego blokirani, ne mogu se ulogovati!

@ gaspar
Da li su ti odvojeni IP za naloge gde imaš demo i naloge gde nisi verifikovao?

Naravno da su odvojeni.
Sa jedne IP 4 naloga sa uplacenim demo
Sa druge IP sledeca 4 naloga
....

To je radilo dve nedelje, sada sve blokirano i dostupni su samo ovi s kupljenim demo-om

Nikada ne pravim vise od 4 naloga sa jedne ip adrese.

EDIT: Utesno je sto kako vidim ostali nemaju taj problem, samo je mene klepnulo

Poslednja izmena:
Pozdrav, moze mala pomoc. Napravio sam 4 naloga sa 2 r9 280x karte (dualX) medjutim ne mogu da podesim nikako da radi. Kada pustim kopanje cgminer pukne u roku od 5-10 sekundi. Da li mozda treba da promenim drajvere, instalirao sam 14.9 drajvere. Takodje imam 6gb rama, da li je to dovoljno za 4 naloga?
Ili sam mozda confg fajl zeznuo?
color 0A
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 123 -u a68bc16f00cb34b4 -d 0 --thread-concurrency 8192 --intensity 13,13 --worksize 256 -g 2 --auto-fan --temp-target 70

Prilozi

• q.PNG
    q.PNG
    261.5 KB · Pregleda: 51
Poslednja izmena:
Ko ce to da radi, ima dosta naloga, prakticno ista imena, nema sanse da to ima efekta.

Moze li na jedan invite code vise referala?

Poslednja izmena:
@gaspar

Da nisi slucajno koristio onu foru sa tackom u mejlu..pa da ti sve stize na jedan mail?
Ajde da probamo da otkrijemo sta si uradio,pa si dobio blokadu...

Pa očigledno si negde napravio grešku u koracima. Pretpostavljam da su ti banovani nalozi sa različitih IP adresa gde si imao naloge bez demo-a?

Jedno nob pitanje , nisam nikada radio to pa ne znam. Znaci kupujem demo , i ca craptsija prebacujem btc na koju opciju ?withdraw doge ? adresu cointellecta stavim i to je to ?

Pozdrav, moze mala pomoc. Napravio sam 4 naloga sa 2 r9 280x karte (dualX) medjutim ne mogu da podesim nikako da radi. Kada pustim kopanje cgminer pukne u roku od 5-10 sekundi. Da li mozda treba da promenim drajvere, instalirao sam 14.9 drajvere. Takodje imam 6gb rama, da li je to dovoljno za 4 naloga?
Ili sam mozda confg fajl zeznuo?
color 0A
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 123 -u a68bc16f00cb34b4 -d 0 --thread-concurrency 8192 --intensity 13,13 --worksize 256 -g 2 --auto-fan --temp-target 70

probaj sa 13.12 i sa cgminer 3.7.2 i -g 1

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno