popio sam dozivotnu diskvalifikaciju sa prijavnice...konflikt sa generalom ni manje ni vise ...kaze samo bre blenes u telefon...udje covek ja mu ne otvorih kapiju 🙂
kad budem ostao posle dezurstva zvacu te da se vidimo
Sinkovce ili Juzni Logor ?
Sinkovce ili Juzni Logor ?
u cemu je fora prosvetli nas. sve se lomim da im dam brij karticeNovi *****: Account Blocked!
Probano na dva seta i isto?!
Danas neko bese spominjao ovaj problem. Zna li se o cemu se sada radi?
uzeo sam dva demoa na banovanoj mojoj kucnoj ip adresi, odbanovao i pustio jednu grafu da cepa na tim nalozima.
u cemu je fora prosvetli nas. sve se lomim da im dam brij kartice
Fora je u tome sto se na naloge na koje sam zakupio demo ulogovao i pokupio zaradu.
Ostali svi Blocked!
Sta raditi nemam pojma. Ne mogu cak ni demo kupiti na te naloge jer nisu dostupni.
Cudno mi je da se niko ne javlja sa istim problemom.
Ili sam mozda ja srecni bobitnik 🙂
Ako te ne mrzi ,mozes da probas sa podrskom, ali ne verujem u pozitivan rezultat.Da, znam, imao je @macola265
Ali nema objasnjenja zasto se to desilo
citas misli 🙂http://www.1a20.com/scam-fraud-acti...ed-members-blocked-them-even-with-investment/
Ovaj isto piše o tome, blog je još od 21. Nov.
Nažalost taj samo konstatuje i upozorava da je cointelelct potencijal za scam, bez rešenja.
Ako si dokon, kontaktiraj support i reci da želiš da verufikuješ nalog kupovinom demo-a ali ne možeš da mu pristupiš blabla...
pa kako bi to zabranio I da hoces , ako ga ostavis negde na netu , dostupan je svima.Ko ce to da radi, ima dosta naloga, prakticno ista imena, nema sanse da to ima efekta.
Moze li na jedan invite code vise referala?
dodaj obavezno na cifru I fee koji uzima craptsi za transakcijuJedno nob pitanje , nisam nikada radio to pa ne znam. Znaci kupujem demo , i ca craptsija prebacujem btc na koju opciju ?withdraw doge ? adresu cointellecta stavim i to je to ?
Pozdrav, moze mala pomoc. Napravio sam 4 naloga sa 2 r9 280x karte (dualX) medjutim ne mogu da podesim nikako da radi. Kada pustim kopanje cgminer pukne u roku od 5-10 sekundi. Da li mozda treba da promenim drajvere, instalirao sam 14.9 drajvere. Takodje imam 6gb rama, da li je to dovoljno za 4 naloga?
Ili sam mozda confg fajl zeznuo?
color 0A
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 123 -u a68bc16f00cb34b4 -d 0 --thread-concurrency 8192 --intensity 13,13 --worksize 256 -g 2 --auto-fan --temp-target 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari