Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci ako imam 8 naloga na 2 masine moram da platim 8*0.0486 ako sam dobro skapirao tj za svaki posebno

Da upravo tako ja sam juce sa iste ip kupio 9 naloga ,dan pre toga jos dva sa iste,danas sam otprilike na nuli kad su mi legle doge,od kad sam poceo da kopam kod njih
Pazi na fee od menjacnice ako prebacujes da se ne zeznes da uplatis manje

Poslednja izmena:
Na jednom rigu imam dva naloga koja su banovana juce zbog VIP diskonekcija. Mislio sam da kopaju jos danas pa ako prodju uplate veceras regularno da ih verifikujem.

Medjutim, od jutros mi se uopste za njih ne povecava today's earning, kao da kopaju u prazno? Postoji li mozda neka fora da samo u onom danu kada te zakaci ban racuna zaradu od kopanja, a nakon toga ignorise kopanje?

Da upravo tako ja sam juce sa iste ip kupio 9 naloga ,dan pre toga jos dva sa iste,danas sam otprilike na nuli kad su mi legle doge,od kad sam poceo da kopam kod njih
Pazi na fee od menjacnice ako prebacujes da se ne zeznes da uplatis manje

neka hvala..rizik je to veliki..vec sam skoro sve izgubio na mintpalu pa na padu xmra...samo bi mi jos falilo da ovo malo sto mi osta ode nekim novim prevarantim..da je toliko za 4 naloga pa ajde.

Poslednja izmena:
neka hvala..rizik je to veliki..vec sam skoro sve izgubio na mintpalu pa na padu xmra...samo bi mi jos falilo da ovo malo sto mi osta ode nekim novim prevarantim..da je toliko za 4 naloga pa ajde.

I mene su sjebali i cryptorush i mint. I vtc i xmr,al jedno ako ubode izvadice sve fleke 🙂 tako da necu da bezim pred izazovima,slazem se da je 3 meseci mnogo i da ce sto posto da prsne,ali 10dana mogu da izreskiram ,danas je 17-ti dan kako sam tamo pa nisu pukli,da otplatim demo i pokupim 10e referala za 13dana pa cu da pokusam i ja opciju ili da prosiravam tj da dokupim jos dva kompa da bi koristio 4 karte 16 naloga ili da opet kupujem demo, ili sta vec,razmislicu dobro

Da li je neko ima ovakav slučaj, prilikom pokušaja pristupa na obe moje grupe po 4 naloga izlazi Account blocked, iako su jutros normalno radili, tj, povuko sm pare.
jedna grupa na exe netu druga na MTS grps modemu, nemaju veze jedna s drugom

Prilozi

• acc blocked.jpg
    acc blocked.jpg
    48.7 KB · Pregleda: 76
Sa odvojenih IP-a, posebno, mada znam da to ne može da bude problem, za prošlu grupu naloga sam pristupao sa jedne IP, i svi kažu da statistika može da se gleda odakle hoćeš

jesi kontrolisao sa liste koja se nalazi u mom potpisu, unesi ih

Nije plaćen nijedan nalog, naravno da sam kontrolisao, ali mi čudno, kad dobiješ ban, ideš na Collect, i onda vidiš, ovde nije moguće logovanje na sajt.
Još čudnije da exe net adresa bude banovana, ajde da je MTS samo , pa u redu.
Mogu i to da pokušam, sa verifikacijom maila

Nije plaćen nijedan nalog, naravno da sam kontrolisao, ali mi čudno, kad dobiješ ban, ideš na Collect, i onda vidiš, ovde nije moguće logovanje na sajt.
Još čudnije da exe net adresa bude banovana, ajde da je MTS samo , pa u redu.
Mogu i to da pokušam, sa verifikacijom maila

pokusaj druze izgleda da cemo svi morati kad tad i to da legalizujemo....kolko li je ljudi mapravilo naloge na lazne adrese pa i njima je ja mislim muka vise od nas...nije da ih opravdavam ali kad nadjemo rupe u sistemu zahebani smo 🙂

Ljudi usporite malo sa tim placanjima (ne mislim na demo, po mogucnosti komad po komad) , ako vi vec tako alavo i lepo preracunavate zaradu , zamislite kako neko sa puno para to radi isto I kaze sto da kupujem starter kad na expert zarada auuuu...
Moze da traje godinama , mesecima , a mozda I danima...
Dafina , Jezda , ko prvi u voz super , ko zadnji ode sve...

pokusaj druze izgleda da cemo svi morati kad tad i to da legalizujemo....kolko li je ljudi mapravilo naloge na lazne adrese pa i njima je ja mislim muka vise od nas...nije da ih opravdavam ali kad nadjemo rupe u sistemu zahebani smo 🙂

Probao, mail postoji, ali ne mogu da se logujem, da bih kliknuo na verify mail

Da li je neko ima ovakav slučaj, prilikom pokušaja pristupa na obe moje grupe po 4 naloga izlazi Account blocked, iako su jutros normalno radili, tj, povuko sm pare.
probaj da ocistis ''kolacice''...imas dole na dnu opciju...i probaj drugi pretrazivac...

Probao, mail postoji, ali ne mogu da se logujem, da bih kliknuo na verify mail

Kako, sad ne možeš da se loguješ na mejl? Ja kad otvaram novi nalogu ubacujem mejl medju podatke i na njega dobijam link kojim se verifikuje nalog (sa mejla)....
edit:
kao što kaže kolega @kidence...probaj da obrišeš kolačiće i sa CCleaner-om...možda to pomogne...

Poslednja izmena:
Ne mogu da se logujem na sajt Kojntelekt-a, da bih kliknuo na ono upozorenje da mail nije verifikovan, i da bih dobio mail od njih za verifikaciju maila.
Probao da čistim kolačiće, ne pomaže, probao i drugi browser, neće
Meni sve ovo liči da oni nasumice blokiraju neke naloge, da bi nas naterali da kupimo demo nalog, u to ćemo biti sigurni ako još neko dobije ovakvu poruku pri logovanju.
Pisao sam mail supportu, da vidim šta će da mi odgovore, ako uopšte i odgovore

Da bi kupio demo, moras da se ulogujes na sajt,tako da sumnjam da je do toga...
Jedino ako imaju odredjen broj pokusaja logovanja na sajt koji si ti ili neko drugi sa tvojim nalogom prekoracili, pa si dobio blokadu...

hahahha e sad nisam mogao da odolim.....izvinite ja radim ono sto znam da se nesme i uopste mi nije jasno sto ste me lokovali,sram da vas bude ..... 🙂🙂🙂

ledio, al ću ja da se smejem kad ti banuju naloge nasumice....... izvini i ja ne mogu da odolim
Sad ozbiljno, znate kako izgleda ban, i dobija se objašnjenje zašto, a ovako bez objašnjenja, ja shvatam to kao nasumično

ledio, al ću ja da se smejem kad ti banuju naloge nasumice....... izvini i ja ne mogu da odolim
Sad ozbiljno, znate kako izgleda ban, i dobija se objašnjenje zašto, a ovako bez objašnjenja, ja shvatam to kao nasumično

Nije za *******ciju,mora da postoji razlog,a ostali nalozi?

uzeo sam da verifikujem nalog i zabagovalo kod telefona pise PLEASE CHECK UR INPUT
wtf?kako god sam probao nece.da nije zaglavilo zbog ip adrese jer je na listi banovanih.
pitao sam ih da mi daju stari nalog gde imam evra i kazu da moze samo sa karticom.
kaka treba da bude forma telefona?

Na taj nacin su i moji nalozi banovani, na jednoj ip adresi dva naloga, jedan grafa drugi je bio proc.

Nego, da li r270 i 270x mogu da kopaju na dva naloga , znam da je napisano negde na temi ali je poprilicno tesko naci.

@Air
Koliko imas RAM-?ja sa 4gb teram na dva, na 4 nece..i nece preko I 12...baca hw

Na 8GB radi na 4. Imam i jednu staru masinu sa 2GB, tu nece preko I13,ali mogu isto 3-4 da pokrenem, ali je hash nesto slabiji.

Poslednja izmena:
Verujem da nekog zanima...danas sam probao da se verifikujem sa karticom, ali nije uspelo.
Dao sam lazne podatke, ali tacne za karticu. Imam studentsku karticu gde imam 99dinara i ne mogu da udjem u minus. Nije uspelo, samo su napisali "something went wrong". Tamo i pise da ce uzeti neku kolicinu eura i odma vratiti samo da provere da li je tacna kartica. Kontam da zato i nije uspelo jer imam manje od 1e 😀

Napravio sam novi nalog i pokrenuo kopanje, normalno ušo na taj novi nalog i video da je moja IP banovana, e sad je pitanje zašto, sve rađeno po "propisima" svima nama poznatim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno