Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@goldi

Nije ti dovoljno sto si nas sve na ovo navukao, sad jos pokusavas da nas ubedis da rade isplate, da ne gasimo masine. 🙂

Pa kolko nas ima , da uzimaju pare u kolicima iz banke da nas isplate, zafalilo bi . Pitali bi ih ovi iz banke kolko ima takih.... A de su bugari, rumuni.... Sve prevanti gori od nas su 3x

Poslednja izmena:
@goldi

Nije ti dovoljno sto si nas sve na ovo navukao, sad jos pokusavas da nas ubedis da rade isplate, da ne gasimo masine. 🙂

Ma kakvi gasiti masine samo uzimajte demo :d
Salu na stranu izgleda da su obracunali verifikovane naloge znaci ko je uzeo demo dobio je zaradu sa tih naloga, a ovi ostali kako ko... ajde ako neko ima verifikovan nalog a nije isplacen neka javi.

Ma kakvi gasiti masine samo uzimajte demo :d
Salu na stranu izgleda da su obracunali verifikovane naloge znaci ko je uzeo demo dobio je zaradu sa tih naloga, a ovi ostali kako ko... ajde ako neko ima verifikovan nalog a nije isplacen neka javi.

samo na jednom nalogu sam povuko oknd 11:20sinoc Ni na jednom od 10 ostalih verifikovanih nije leglo nista,jos uvek krompirce 🙂

@pmfrez ti ih pitaj. posalji skrinshotove jer si cestit

samo na jednom nalogu sam povuko oknd 11:20sinoc Ni na jednom od 10 ostalih verifikovanih nije leglo nista,jos uvek krompirce 🙂

Ok znaci nije uzrok verifikacija naloga nego kako su koga izabrali nekoga isplatili nekog nisu. Vidjet cemo veceras hoce li ista stici ili je ovo propalo sto se juce zaradilo, prvi put od kako sam se ja registrovao 10. Nov, znaci 20 dan je sve radilo extra, sad cemo vidjet sta ce se dalje desavat.

Na ovi 10 verifikovani naloga jesi li bar dobio zaradu od demo-a?
Klikni na stats pa vidi ima li ista.

Ok znaci nije uzrok verifikacija naloga nego kako su koga izabrali nekoga isplatili nekog nisu. Vidjet cemo veceras hoce li ista stici ili je ovo propalo sto se juce zaradilo, prvi put od kako sam se ja registrovao 10. Nov, znaci 20 dan je sve radilo extra, sad cemo vidjet sta ce se dalje desavat.

Na ovi 10 verifikovani naloga jesi li bar dobio zaradu od demo-a?
Klikni na stats pa vidi ima li ista.
Ma jok ,sto je najgore pise da je isplaceno i to na moju adresu na cryptsyju vidi moj post prethodna strana sa tri fotke

Upravo legli evrici...

Ma jok ,sto je najgore pise da je isplaceno i to na moju adresu na cryptsyju vidi moj post prethodna strana sa tri fotke

Izbrisao post!!!
STTIGLI EVRICI YEAHHH!!!

€dit: sve je stiglo i zarada od referala i od kopanja i od demo-a provjerite naloge!!!

Poslednja izmena:
Diz'te evrad dok se ne predomisle 😀

Stiglo i meni ali na pola naloga trazi verifikaciju. Da li moze ovo nekako da se zaobidje, a da se kes povuce?

yCiw0L8.jpg

Presao si sigurno cifru od 10e pa povuci npr 9.8 je neki max ako se ne varam ...

Po meni je od skoro sigurica do 9e, jer taj antibot nekad trazi verifikaciju cim predje 9e...Pisao sam vec da imam tri naloga, 9.2e, 9.4e i 9.8e i na svima mi trazi verifikaciju...

Pa da li moze da se podize do te cifre ili ne , nisam pri kompu pa da li cu moci da podignem deo, ovo sto Apple pise?

Izgleda da nema pravila, cini mi se da su nekom trazili i pre 9e...ja nisam uspeo da podignem, propalo mi 3-4e na tim nalozima i odustao sam...sada do 9e cekam i onda pravim nove, ako ne odlucim da kupim demo...Dok ne budes probao, neces znati...

@Apple, izmedju 9.35 i 10.15. Nisam sinoc podigao + danasnja zarada ~ 0.7 i ode u crveno...

Kupite ljudi demo i rjesite stvari ostaju vam nalozi trajno ne morate se brinuti koliko zaradite, hocete li moci povuci, hocete li pokupit banovan ip, jednostavno sve se rjesava kupovinom dema.

Kupite ljudi demo i rjesite stvari ostaju vam nalozi trajno ne morate se brinuti koliko zaradite, hocete li moci povuci, hocete li pokupit banovan ip, jednostavno sve se rjesava kupovinom dema.

Leglo sve,ukrali jedno 2e od referala sigurno ovako grubo racunam kad odem kuci provericu,cudno je to sto pise zaradjeno 4.4e,live balance 3.9 na jednom od naloga

Cenim da su razmisljali dal sad da pobegnu sa lovom il da sacekaju jos malo..verovatno je dosta ljudi juce kupili te naloge..sto vise bude kupovalo veca sansa da pobegnu

Odma teroije zavjere... ko kaze da ce uopste pobjeci mozda ce potrajat ko zna koliko krenuli su sa radom pocetkom jula evo sad je decembar znaci gaze vec 6 -ti mjesec ne mora uopste znacit da ce pobjeci mozda imaju neku svoju zaradu i mozda im se ta zarada uvecava sa dolaskom novi clanova... i ja sam u pocetku, a i danas sumnjiv i razmisljam da ce se ispaliti, ali dok radi nemamo sta o tome komentarisati niti trpati temu takvim postovima, dok radi tu smo zaradjujemo, a kad prestane idemo kud ko zna.

PRODAJU SUVISNU SNAGU....vec sam to rekao ali ste izignorisali...tako zaradjuju. Dobro nama dobro njima.

I ja se slazem sa goldi-jem... po meni oni imaju neku svoju racunicu, cisto sumnjam da bi izdrzali ovoliko da nisu u plusu..To sto je jucerasnja isplata malo kasnila, nije znak da pucaju...Mi kada smo ovde poceli da kopamo, snaga je bila 22 mhs, a sada je 38 mh/s...ko zna koliko je naloga otvoreno i sta se sve desava...mozda ce im trebati ozbiljniji upgrade hardvera...treba to sve sracunati...A i cini mi se po ponasanju sajta da ih neko opako DDOS-uje...Teramo dok ide, kada prsne idemo dalje...Dok traje, lepo je...Nema za cime da zalimo jer vecina kopa sa opremom koju vec ima...

PRODAJU SUVISNU SNAGU....vec sam to rekao ali ste izignorisali...tako zaradjuju. Dobro nama dobro njima.

Ne kopamo mi druze sa asic uredjajima pa da oni nasu snagu prodaju.
Uzmi primjer jedna R9 280X ima snago recimo 700kh/s pustim je na 4 naloga ja zaradim 4€ sta oni mogu zaraditi od moje 700kh/s a da je vrjednije od ti 4€ koje ja dobivam?
Ok tvoja logika ide ovako dajemo im snagu oni nasu snagu prodaju, ali opet za toliko koliko prodaju isplate cak i vise primjer jedan demo platis 14.95€, ali dobijes 16.7€ nema ti teorija logike... jedino da oni znaju za nesto sto mi ne znamo pa da to nesto kopaju i da to donosi enormnu zaradu, ali mislim da to ne postoji.

Jedino kad smo vec kod teroija moja teorija bi bila sljedeca:
Ovaj cointellect drzi neko iz Doge dev teama, imaju boga pitaj koji broj doga negdje u steku logicno da toliku enormnu kolicinu doga izbace na berzu srozali bi cjenu, ovako mi im dajemo snagu oni nama extra zaradu koju isplacuju kroz doge, dizu popularnost doga, a cjena na ovaj nacin se ne narusava, oni opet nasu snagu rentaju ljudi im za to placaju btc, oni se dokopaju btc-a, a nama daju doge koje imaju u steku u enormnoj kolicini, dobro njima dobro nama... traja ce onoliko koliko budu imali doga u steku, a opet kazem vjerovatno je u ovo upetljan doge dev team cim imaju toliku kolicinu doga.
Zgrnuce ogromnu kolicinu btc-a od rentanja (opet nasa snaga), nama daju doge koje opet mi unovcimo-znaci dobro i nama i dok bude kod njih doga u steku bice dobro svima.

verifikaciju naloga radite na izmisljeno ime i br telefona ili sve na isto ?

Ne kopamo mi druze sa asic uredjajima pa da oni nasu snagu prodaju.
Uzmi primjer jedna R9 280X ima snago recimo 700kh/s pustim je na 4 naloga ja zaradim 4€ sta oni mogu zaraditi od moje 700kh/s a da je vrjednije od ti 4€ koje ja dobivam?
Ok tvoja logika ide ovako dajemo im snagu oni nasu snagu prodaju, ali opet za toliko koliko prodaju isplate cak i vise primjer jedan demo platis 14.95€, ali dobijes 16.7€ nema ti teorija logike... jedino da oni znaju za nesto sto mi ne znamo pa da to nesto kopaju i da to donosi enormnu zaradu, ali mislim da to ne postoji.

Jedino kad smo vec kod teroija moja teorija bi bila sljedeca:
Ovaj cointellect drzi neko iz Doge dev teama, imaju boga pitaj koji broj doga negdje u steku logicno da toliku enormnu kolicinu doga izbace na berzu srozali bi cjenu, ovako mi im dajemo snagu oni nama extra zaradu koju isplacuju kroz doge, dizu popularnost doga, a cjena na ovaj nacin se ne narusava, oni opet nasu snagu rentaju ljudi im za to placaju btc, oni se dokopaju btc-a, a nama daju doge koje imaju u steku u enormnoj kolicini, dobro njima dobro nama... traja ce onoliko koliko budu imali doga u steku, a opet kazem vjerovatno je u ovo upetljan doge dev team cim imaju toliku kolicinu doga.
Zgrnuce ogromnu kolicinu btc-a od rentanja (opet nasa snaga), nama daju doge koje opet mi unovcimo-znaci dobro i nama i dok bude kod njih doga u steku bice dobro svima.

mislim da si u pravu,samo jos da dodam da kopamo doge,sto znaci da ne daju sve iz steka nego i mi iskopamo jedan mali deo da dopunimo stek 🙂 daj boze da potraje ako isplatim ove demo naloge uzecu jedan jači paket

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno