Ne kopamo mi druze sa asic uredjajima pa da oni nasu snagu prodaju.
Uzmi primjer jedna R9 280X ima snago recimo 700kh/s pustim je na 4 naloga ja zaradim 4€ sta oni mogu zaraditi od moje 700kh/s a da je vrjednije od ti 4€ koje ja dobivam?
Ok tvoja logika ide ovako dajemo im snagu oni nasu snagu prodaju, ali opet za toliko koliko prodaju isplate cak i vise primjer jedan demo platis 14.95€, ali dobijes 16.7€ nema ti teorija logike... jedino da oni znaju za nesto sto mi ne znamo pa da to nesto kopaju i da to donosi enormnu zaradu, ali mislim da to ne postoji.
Jedino kad smo vec kod teroija moja teorija bi bila sljedeca:
Ovaj cointellect drzi neko iz Doge dev teama, imaju boga pitaj koji broj doga negdje u steku logicno da toliku enormnu kolicinu doga izbace na berzu srozali bi cjenu, ovako mi im dajemo snagu oni nama extra zaradu koju isplacuju kroz doge, dizu popularnost doga, a cjena na ovaj nacin se ne narusava, oni opet nasu snagu rentaju ljudi im za to placaju btc, oni se dokopaju btc-a, a nama daju doge koje imaju u steku u enormnoj kolicini, dobro njima dobro nama... traja ce onoliko koliko budu imali doga u steku, a opet kazem vjerovatno je u ovo upetljan doge dev team cim imaju toliku kolicinu doga.
Zgrnuce ogromnu kolicinu btc-a od rentanja (opet nasa snaga), nama daju doge koje opet mi unovcimo-znaci dobro i nama i dok bude kod njih doga u steku bice dobro svima.