Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa naravno da imaju milione ili cifru sa mnogo nula...evo vrednost blokova od pocetka...sada sam kod boldovanog...

Block 1-99,000: 0-1,000,000 Dogecoin Reward
Block 100,000 — 144,999: 0-500,000 Dogecoin Reward
Block 145,000 — 199,999: 250,000 Dogecoin Reward
Block 200,000 — 299,999: 125,000 Dogecoin Reward
Block 300,000 — 399,999: 62,500 Dogecoin Reward
Block 400,000 — 499,999: 31,250 Dogecoin Reward
znaci jedan blok koji je iskopan na pocetku, moze da isplati dosta nas...a secam se u to vreme se kopalo dnevno na milke...
sve ovo ima matematiku, zato ja mislim da ce ovo trajati jos...
Isto tako, ne vidim da cena doga skace kada je isplata, znaci da ne kupuju ni na jednoj menjacnici...vade iz steka...

edit:

Uskoro stizemo do 500 000-og bloka kada nagrada ide na pola. bice zanimljivo sta ce se desiti sa cenom...Mozda sada neko stekanje?!trenutno smo na 481 965.

Block 500,000 — 599,999: 15,625 Dogecoin Reward

Poslednja izmena:
Jel jos neko koristi preko mobilnog net..na obe masine sam banovan posle 2 dana na VIPu..ne znam dal da se cimam da pravim opet naloge

Pa naravno da imaju milione ili cifru sa mnogo nula...evo vrednost blokova od pocetka...sada sam kod boldovanog...

Block 1-99,000: 0-1,000,000 Dogecoin Reward
Block 100,000 — 144,999: 0-500,000 Dogecoin Reward
Block 145,000 — 199,999: 250,000 Dogecoin Reward
Block 200,000 — 299,999: 125,000 Dogecoin Reward
Block 300,000 — 399,999: 62,500 Dogecoin Reward
Block 400,000 — 499,999: 31,250 Dogecoin Reward
znaci jedan blok koji je iskopan na pocetku, moze da isplati dosta nas...a secam se u to vreme se kopalo dnevno na milke...
sve ovo ima matematiku, zato ja mislim da ce ovo trajati jos...
Isto tako, ne vidim da cena doga skace kada je isplata, znaci da ne kupuju ni na jednoj menjacnici...vade iz steka...

edit:

Uskoro stizemo do 500 000-og bloka kada nagrada ide na pola. bice zanimljivo sta ce se desiti sa cenom...Mozda sada neko stekanje?!trenutno smo na 481 965.

Block 500,000 — 599,999: 15,625 Dogecoin Reward

KOpanje doga je skroz neisplativo i sa ovom nagradom tako da polovljenje nema nikakve veze..jedino ako opet ne koriste za neki pump al ne verujem da ce neko da se primi na to

Poslednja izmena:
mislim da si u pravu,samo jos da dodam da kopamo doge,sto znaci da ne daju sve iz steka nego i mi iskopamo jedan mali deo da dopunimo stek 🙂 daj boze da potraje ako isplatim ove demo naloge uzecu jedan jači paket

Da i to si upravu.. i ja razmisljam onaj starter 😀 recimo kad od njih zaradim cisto 99€ onda uzmem starter platim tih 99€ sto sam od njih zaradio i ako sve bude ok za 3 mjeseca cu zaraditi 220€ samo startera, plus 10% od starter referala znaci preko 240€ zarada za 3 mjeseca bez da ista kopam, plus na to kopanje plus zarada od referala, ih za ta 3 mjeseca bar 500€ da legne :d.
Ovde ja vidim 4 vrste zarade:
1.kopanje grafikama
2.referali od kopanja
3. demo ili starter contract
4. referali od demo ili starter contracta

Ne treba potcjeniti zaradu od demo ili startera plus od toga referali moze fino da se zaradi - logicno za sve je preduslov da sve bude funkcionisalo kao do sad tj. da se ne ispale po nasim teorijama zavjere.

Nemojte te startere i pilote, samo ce sto pre zapaliti ljudi. Za kopanje i mozemo da nadjemo opravdanje kako nalaze racunicu, ali za starter i pilot naloge ja je ne vidim.

Jedino ako su zelenasi pa te pare po Estoniji pozajmljuju uz debelu kamatu. :d

e kad se setim koliko miliona kucica smo iskopali 🙂 (skoro pa pre godinu dana)

Nemojte te startere i pilote, samo ce sto pre zapaliti ljudi. Za kopanje i mozemo da nadjemo opravdanje kako nalaze racunicu, ali za starter i pilot naloge ja je ne vidim.

Jedino ako su zelenasi pa te pare po Estoniji pozajmljuju uz debelu kamatu. :d

Pa vidi druze ja se vodim ovom logikom nemojte se samo smijati :d bolje je uzet jedan starter nego 8 demo-a
Za 8 demo-a treba 120€, za starter 99€, 8 komada demo-a se isplati za 10 dana (zaradi se 24€), starter se isplati za 3 mjeseca (zaradi 140€) Ovde sam se malo zahebo u racunici ovaj starter zaradi 122€ + 10€ znaci 132€ ukupno za 3 mjeseca.
E sad upravu si za ovo postoji veca opasnost(ako se namjeravaju ispalit) kad se uzimaju jaci paketi nego kad se uzima demo.
Demo-starter-pilot to su samo mamci da sto vise ljudi nauzima to, ali ko krene medju prvima moze i da zaradi 😛

Poslednja izmena:
I ovde se vracamo na prvi postulat rudarenja - ulozi onoliko koliko si spreman da izgubis.
Ovo je baloncina samo takva, kosi se sa svim realnim ekonomskim parametrima, tako da ce vrlo brzo da prsne.

I ovde se vracamo na prvi postulat rudarenja - ulozi onoliko koliko si spreman da izgubis.
Ovo je baloncina samo takva, kosi se sa svim realnim ekonomskim parametrima, tako da ce vrlo brzo da prsne.

Znas kako vazi u cryptosvjetu sto god vecina misli bude suprotno 😛, vecina misli da ce prsnuti tj 99% nas medju kojima i ja, ali ce na kraju biti suprotno.
Kad nas je vecina vjerovala da ce LTC da ide na 100$ ono u bunar, sve sto vecina zamislja bude suprotno treba uvjek ici na suprotnu stranu 😛

Ne, nece biti suprotno. Od ekonomskih zakona niko nije pobegao 😉
Cekaj, 25% mesecni prihod od startera?! Daj, hajde da se malo uozbiljimo. Mnogi rudari ovde su mladji, ne secaju se Dafine i Jezde, pa im je sve ovo normalno. Ali, nazalost, nije normalno.
Necu vise o ovome. Samo pamet u glavu.

Kolega Stormbringer_bg hoce da kaze da mu ovo lici na ovu pricu...
ko razume, shvatice... 🙂

“Jezda i Dafina” u digitalnom dobu

07/11/2014

Trendon Šejvers, 32-godišnjak iz Teksasa, optužen je za prevaru pred sudom u Njujorku jer je izveo takozvanu “Ponzijevu šemu” u svijetu kripto-valute bitkoin i sakupio digitalni ekvivalent vrtoglavih 4,5 miliona dolara.

Šejvers je osnovao kompaniju pod imenom “Bitkoin sejvings end trast” i sumnjiči se da je nudeći nevjerovatne kamate prikupio od lakovjernih klijenata više stotina hiljada bitkoina, vrijednih 4,5 miliona dolara.

Kako javlja Rojters, on je “štedišama” nudio nedeljnu kamatu od sedam odsto, odnosno 3.641 odsto na godišnjem nivou.

Iako bi moglo da se pomisli da je prevara izvršena tokom nedavnog buma bitkoina, do nje je došlo prije nekoliko godina.

Šejvers je pronevjerio 146.000 od 764.000 uplaćenih bitkoina od septembra 2011. do septembra 2012, a novac je trošio na novi BMW, spa-tretmane, večere od po 1.000 dolara i druge stvari.

Ako bude osuđen, Šejvers bi mogao da provede 20 godina iza rešetaka.

“Ovaj slučaj, prvi ove vrste, trebalo bi da posluži kao upozorenje za sve one koji misle da mogu da zarade brz novac na nesigurnoj valuti”, saopštilo je tužilaštvo SAD.

pogledajte samo zarade od jachih paketa, pa to nema ni kod jezde i dafine.

ma ne dam im ni za demo 😀

pogledajte samo zarade od jachih paketa, pa to nema ni kod jezde i dafine.

ma ne dam im ni za demo 😀

Za 3 mjeseca ces sam sebi govorit sto ne uze starte mogao sam zaradit 130€ za nista 😛
A demo stvarno trebas da uzmes nema smaranja oko naloga jednom uzmes i trajno verifikovan...

nije se josh rasplamsala grabaza za jache pakete, chim se naloze lovatori i krenu da daju po 5,10 i vishe iljada evrica...biti ce samo papa...withdraw error i sl.
a to moze biti danas, sutra, za mesec dana...

shto reche komshhija, storm, ovo se kosi sa svim mogucim zakonima ekonomije, a slaze sa svim zakonima prevare.

apsolutno je sve napravljeno da te namami da uzmesh, pre ili kasnije, neki jachi paket.

kad vam se otplate demoi, necete sigurno uzeti josh demoa...vec neki starter ili pilot...mozda oni hrabriji posegnu i za ona poslednja tri....

daj boze da nisam u pravu, ali napregao sam sve vijuge (dodushe bosanac sam, i nema shta mnogo da se upreze 😀) da probam da skontam koji je njihov legalan ugao.

Ja uzimam demo naloge za one rigove gde mi je konekcija nestabilna. Koliko god da potraje, hvala im na izuzetno isplativom kopanju. Sve preko toga, ne hvala.

Ja uzimam demo na banovane naloge, upravo sam uzeo 4 komada i koristim cetiri stara naloga na kojima je bilo zakljucano 6e.
Nije velika cena ali nije ni zarada od njih ali to nije ni bitno.
Najbitniji je drugi benefit a to je da nema banovanja, nema limita za podizanje a jos ti za deset dana daju i neki evric.
Ko trazi bolje i kuka na ovo stvarno nije normalan.
Ne treba se zaletati i uzimati te dugotrajne naloge jer i ovako je zarada nenormalno dobra.

I ja uzimam na jednom rigu imam staticku adresu, a taman sam ispuni 10e pa da ne zvrji prazan.. valjda nece da kidnu za 4-5 dana dok se otplati 🙂

Da li imamo info/zaključak vezano za IP i broj verifikovanih naloga?
Stoji ono 4 naloga za 1 IP kao za unverified naloge ili može više?

Hvala.

Da li imamo info/zaključak vezano za IP i broj verifikovanih naloga?
Stoji ono 4 naloga za 1 IP kao za unverified naloge ili može više?

Hvala.

Tolka jajca da sad probam vec nemam haha,do sad sam leteo ko muva bez glave.dosta je,dobro mi je za sad ovako

Tolka jajca da sad probam vec nemam haha,do sad sam leteo ko muva bez glave.dosta je,dobro mi je za sad ovako

Možda vredi probati kad smo pri kraju demo-a, pa je minimalni rizik?
Elem, meni logika govori, ako odbanuju banovane naloge (tačnije banovan IP), onda verujem da kod verifikovanih naloga nije bitna IP adresa.

Pozdrav

Možda vredi probati kad smo pri kraju demo-a, pa je minimalni rizik?
Elem, meni logika govori, ako odbanuju banovane naloge (tačnije banovan IP), onda verujem da kod verifikovanih naloga nije bitna IP adresa.

Pozdrav

Pri kraju demo-a ti ostaju zarobljena oko 10e na osam naloga od referala,nije malo aza njih cekas 14 dana

Ja cu da probam za deset dana kada mi se vrati novac sto sam uplatio. Imam neki rig sa 6 starijih karti pa da dve ne zvrje bez veze 🙂

Ako niko do tada ne proba ja cu probati, ako neko proba neka napise da se ne mlatim bez veze.

Nazalost od kopanja osta samo piramidalne seme kao nada za neku sitnu zaradu..zadnjih 3 meseca sam u debelom minusu na kopanju.
Jel moze neko ukratko kako da odbanujem 8 naloga na 2 masine koje su bile na VIPu i nisam stigao nista da podignem sa njih ..koliko treba da uplatim i kako

Prosto, kupis demo na tim nalozima i kopas dalje bez brige o ip adresama i limitu za podizanje.

Cena jednog demo naloga danas je 0.0486 BTC

Poslednja izmena:
polako sa placanjem ovo je klasicna ponzijeva shema otplatite jedan pa uzmite drugi manje ce da boli kad nestanu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno