Pa naravno da imaju milione ili cifru sa mnogo nula...evo vrednost blokova od pocetka...sada sam kod boldovanog...
Block 1-99,000: 0-1,000,000 Dogecoin Reward
Block 100,000 — 144,999: 0-500,000 Dogecoin Reward
Block 145,000 — 199,999: 250,000 Dogecoin Reward
Block 200,000 — 299,999: 125,000 Dogecoin Reward
Block 300,000 — 399,999: 62,500 Dogecoin Reward
Block 400,000 — 499,999: 31,250 Dogecoin Reward
znaci jedan blok koji je iskopan na pocetku, moze da isplati dosta nas...a secam se u to vreme se kopalo dnevno na milke...
sve ovo ima matematiku, zato ja mislim da ce ovo trajati jos...
Isto tako, ne vidim da cena doga skace kada je isplata, znaci da ne kupuju ni na jednoj menjacnici...vade iz steka...
edit:
Uskoro stizemo do 500 000-og bloka kada nagrada ide na pola. bice zanimljivo sta ce se desiti sa cenom...Mozda sada neko stekanje?!trenutno smo na 481 965.
Block 500,000 — 599,999: 15,625 Dogecoin Reward
mislim da si u pravu,samo jos da dodam da kopamo doge,sto znaci da ne daju sve iz steka nego i mi iskopamo jedan mali deo da dopunimo stek 🙂 daj boze da potraje ako isplatim ove demo naloge uzecu jedan jači paket
Ko je kopao doge "na milke"?
Nemojte te startere i pilote, samo ce sto pre zapaliti ljudi. Za kopanje i mozemo da nadjemo opravdanje kako nalaze racunicu, ali za starter i pilot naloge ja je ne vidim.
Jedino ako su zelenasi pa te pare po Estoniji pozajmljuju uz debelu kamatu. :d
I ovde se vracamo na prvi postulat rudarenja - ulozi onoliko koliko si spreman da izgubis.
Ovo je baloncina samo takva, kosi se sa svim realnim ekonomskim parametrima, tako da ce vrlo brzo da prsne.
pogledajte samo zarade od jachih paketa, pa to nema ni kod jezde i dafine.
ma ne dam im ni za demo 😀
pogledajte samo zarade od jachih paketa, pa to nema ni kod jezde i dafine.
ma ne dam im ni za demo 😀
Da li imamo info/zaključak vezano za IP i broj verifikovanih naloga?
Stoji ono 4 naloga za 1 IP kao za unverified naloge ili može više?
Hvala.
Tolka jajca da sad probam vec nemam haha,do sad sam leteo ko muva bez glave.dosta je,dobro mi je za sad ovako
Možda vredi probati kad smo pri kraju demo-a, pa je minimalni rizik?
Elem, meni logika govori, ako odbanuju banovane naloge (tačnije banovan IP), onda verujem da kod verifikovanih naloga nije bitna IP adresa.
Pozdrav
Prosto, kupis demo na tim nalozima i kopas dalje bez brige o ip adresama i limitu za podizanje.
Cena jednog demo naloga danas je 0.0486 BTC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari