Moze, samo odvnes sarafe i podignes poklopac. Mozda ces morati malo sa srafcigerom da ga odvojis, ali se lako skida i vraca.Vi koji imate Samsung VCC 4135 onaj filter na izduvu, gore, jel moze da se vadi a da se ne rasklapa ceo usisivac? Ja koliko sam video, ne moze.
Jel ovo za ove pare najbolja kupovina?misli na usisvac sa kanisterom, tzv ciklon posuda (ne, to nije ciklon filter na cevi)
Ciscenje je lako, posle svakog usisavanja samo ga prospes u djubre.
danas bukvalno svaki stapni usisivac ima ovo resenje.
Koristio sam razne usisivace sa kanisterima ali je samsung u toj klasi poceo prvi i dalje je superioran...
Ostali proizvodjaci su samo prosto kopirali koncept ciklon filtera.
Mislim da je ovo super kupovina, samsung sa turbo cetkom i kanisterom:
Samsung Usisivač sa posudom VC18M3179VD/AD
Usisivač sa Pet Care četkom namenjen za kućne ljubimceCyclone Force tehnologija i Anti-tangle turbina za temeljno čišćenjeZapremina posude od 2 lRadijus rada od 9 mAutomatsko namotavanje kablawww.tehnomanija.rs
Za te pare nema ni jedan slican usisivac.
Filteri ne mogu vecno da se peru, nekada ih treba i zameniti, na aliexpresu komplet filtera za samsung kosta oko 2$ i imas vecnu stvar.
Imam ja, kupio na ananasu za 6.5k, odlično vuče i nije nešto težak, ali mi se ne sviđa pražnjenje onog kanistera, prednji filter se baš dosta praši i prlja, deo usisanog sadržaja uvek tamo završi pa bi trebalo već da ga perem , a usisavali smo svega 3-4 puta. Ima na aliju zamenskih filtera, naručiću par komada da imam čistih u rezervi, to bi trebalo da olakša malo pražnjenje. Pozitivna stvar je potenciometar za regulisanje snage.Interesuje me da li neko ima ovaj usisivac?
Nadam se da nije protiv pravila foruma, ali me zanima gde na aliju ima tih filtera, meni ne izlazi u pretrazi...Imam ja, kupio na ananasu za 6.5k, odlično vuče i nije nešto težak, ali mi se ne sviđa pražnjenje onog kanistera, prednji filter se baš dosta praši i prlja, deo usisanog sadržaja uvek tamo završi pa bi trebalo već da ga perem , a usisavali smo svega 3-4 puta. Ima na aliju zamenskih filtera, naručiću par komada da imam čistih u rezervi, to bi trebalo da olakša malo pražnjenje. Pozitivna stvar je potenciometar za regulisanje snage.
Da sam znao ovo što sad znam, naručio bih neki sa kesama. Ima za skoro sve modele jednokratnih mikrofiber kesa koje se ne cepaju.
da mi je znati kako ti to pretrazujes
Taj model Samsunga nisam našao u BL. Od pokvarenog Rowente imam turbo četku koja bi vjerovatno mogla i na Samsung ili na većinu drugih.Na prethodnoj strani sam već preporučio
Samsung Usisivač sa posudom VC18M3179VD/AD
Usisivač sa Pet Care četkom namenjen za kućne ljubimceCyclone Force tehnologija i Anti-tangle turbina za temeljno čišćenjeZapremina posude od 2 lRadijus rada od 9 mAutomatsko namotavanje kablawww.tehnomanija.rs
Ne znam šta vas privlači tom Philipsu?
jestu dosta losiji ali i dosta jeftiniji 4320 je najoosnovniji model sa kanisterom i cesto se prodaje za nekih 50eur, sto je super kupovina kada se uzme u obzir cena.Da li su ova dva Samsunga dosta lošiji od tog preporučenog VC18M3179? Dosta su jeftiniji. Da li taj preporučeni ima samo posudu i 2 filtera, bez vrećice?
Nema tog preporučenog modela ovde. I mislim da 4550 nema hepa već samo 2 spužvasta filtera i ovde je 159 KM.jestu dosta losiji ali i dosta jeftiniji 4320 je najoosnovniji model sa kanisterom i cesto se prodaje za nekih 50eur, sto je super kupovina kada se uzme u obzir cena.
a 4550 je njegova naprednija varijanta sa hepa filterom i dvostrukom posudom.
Uvek tu za malo vise para dobijes malo bolju stvar samo moras odrediti granicu dokle ides.
Dodatke ovdeNaručio sam Karcher WD 3 EU usisivač, 12.499,00 RSD, u Gigatronu.
Baš je jeftina. A da li dobro radi posao, to ne znam(o).Imam Beko,dobro usisava ali mislim da je ona klasicna cetka prevazidjena,da li bi rotairajuca donela bolje skupljanje dlaka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari