Imam gorenje usisivač godinama... Iskreno više u zivotu ne bih kupio usisivač na vodu...Da li neko ima iskustva sa usisivačima na vodu? Vidim da VOX ima dosta cenovno prihvatljivih modela, a deluje mi da je najlakše izbaciti prljavu vodu nego imati posla sa kesama, posudama punim prašine itd.
Jel postoji neki slicni usisivac koji ima automatsko motanje kabla? koliko vidim, ovde ide na kuku, to bas smara za kucu. Hocu da uzmem roditeljima, ceo zivot se zale na usisivace, pa da ih castim necim dobrim, ali i prakticnim.Ja imam
2 deteta koja prave lom, lozim unutra, psa koji obozava da sedi ispred ulaznih vrata i cele zime nanosi slamu na otirac a ista ulazi u predsoblje pa kasnije unutar kuce.![]()
KARCHER T 7/1 CLASSIC - Usisivač za suvo usisavanje | Karcher Centar Eurooriginal
Kompaktan usisivač za suvo usisavanje T 7/1 CLASSIC, snage motora 850 W stvara snažan vakuum od 235 mbar. Pri tome usisivač radi prijatno tiho sa svega 63 db(A). Uređaj ima usisno crevo dužine 2m, i svega težinu od 3,5 kg.karcher-centar-eurooriginal.com
Nekih 60akm2 je kuca, znaci batalio sam i oko sporeta da usisavam onim za pepeo, samo ovim usisavam, podize tepihe, zena veruje da bilo koji od jeftinijih bi do sada rikavela.
Mislim da smo ga kupili 2021. i platili 16k
Video sam ga u firmi, pa ga koleginica kupila tj. 2 komada pa onda ja. Ovaj wd3 ima sestra vec drugi arci, oba polovna i prezadovoljna je.
Ja taj nisam razmatrao jer malo bi gabaritnijim ovaj T7 nekako spakujem da mi ne smeta.
Komsija ima taj wd3 kuca na dva sprata i kaze odlican je, pritom njima pas rase Akita boravi u kuci
Kese kupujem online jer su bezobrazno skupe u prodavnici, izpred motora ima kao neki filter tu sam pojacao i kupio jos jedan (to nije klasican filter nego vise kao sundjer)
Super. Znam da ne smijem vruc. Papirne bih koristio iskljucivo za pepeo.Smeš ali ne vruć.
Papirne kese su za izbegavanje. Ne trpe vlagu ni malo. Po ceni karcher papirnih kesa, u Wobyhaus uzimaš mikrofiber kese za Wd3 koje pasuju i na wd2 plus, ili na Temu isto za wd3 i samo pi.či
Hvala puno.Ne menja se na svaka 2-3 usisavanja, plavi filter ispod ciklon posude istreses posle usisavanja (ili posle 2-3, proveris koliko prasine je na plavom filteru) posto je on prvi na udaru i na njemu se najvise nahvata prasine ali je periv.
Ovima iza njega treba mnogo vise da se napune prasinom a i njih istreses ili eventualno operes ako imas kao ovaj crno beli u paketu od 850 din.
Kad se bas prepune sitnom prasinom tako da ni pranje ne pomaze vise, uzmes nove jer su dzabe, na Aliju su tipa 2-3$ i zavrsavaju posao, ja sam uzeo rezervne tamo.
Pogledajte prilog 493563
Hvala za preporuku, nisam skoro kupio uređaj kojim sam bio ovako zadovoljan. Jednostavan i radi posao kako treba, deluje da je bučan zbog šištanja vazduha (u susednoj sobi se uopšte ne čuje puno). Čak su i točkići odlični, gurnem ga nogom on se otkotrlja 3-4 metra.Sve preporuke za Karcher WD3.
...
Da li si kupio ovaj usisivač, kako si zadovoljan?Zdravo, pročitao sam svih 12 strana i hvala svima na doprinisu
Jednu stvar nisam razumeo - ako je potrebno menjati filter na usisivačima sa posudom posle svaka 2-3 usisavanja, zašto onda ne uzeti neki sa kesom i ko gospodin baciti kesu posle cca 4-5 meseci i staviti novu?
Sve ovo pitam jer mi se baš ovako na oko dopada Samsung VC18M3179VD/AD sa posudom i vidim da je cena jako dobra...
Na kraju sam uzeoDa li si kupio ovaj usisivač, kako si zadovoljan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari