Šta je novo?

Koji ''user'' vas najvise nervira?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sH@DoW

Slavan
Učlanjen(a)
07.07.2004
Poena
319
??????
Mene licno nerviraju oni koji nista ne post-uju vec samo citaju. Nista ne doprinose forumu. Kao: ''Ma sta ja da se mucim da objasnjavam nekom glupaku....blablabla...''
Bas sam malo analizirao ''statistiku'', ima njih dosta koji su na Benchu vise od godinu dana a nemaju nijedan ili manje od 20 post-ova. Po meni je to jako glupo.
Iritiraju me i oni koji znaju a nece da kazu. Cekam vase misljenje.
Pozdrav svi vernim Benchmark-ovcima :wave:

Ja sam opusten lik :) Zasto da se nerviram zbog nekoga ovde, pomisli samo kako je ovima sto moraju da se bakcu sa njima kod kuce, na poslu... Generalno me blago nerviraju prepotentni ljudi. Mada je ovaj forum zlato naspram nekih drugih foruma - kako nasih tako i stranih.

Upravo tako, zasto bi se nervirao zbog bilo koga? Ako te neko nervira, ignorises ga ili ovako, ili "softverski", tj. kazes forumu da ti ne prikazuje njegove postove...

sH@DoW je napisao(la):
??????
Mene licno nerviraju oni koji nista ne post-uju vec samo citaju. Nista ne doprinose forumu. Kao: ''Ma sta ja da se mucim da objasnjavam nekom glupaku....blablabla...''
Bas sam malo analizirao ''statistiku'', ima njih dosta koji su na Benchu vise od godinu dana a nemaju nijedan ili manje od 20 post-ova. Po meni je to jako glupo.
Iritiraju me i oni koji znaju a nece da kazu. Cekam vase misljenje.
Pozdrav svi vernim Benchmark-ovcima :wave:

Los ti je rezon zamisli nekoga ko je sada dosao na Bench sa namerom da malo nauci o harveru sa jako malo znanja o istom. Noramlno da ce prvih 6 meseci do 12 da bude jako miran eventualno sa nekim pitanjem koje ga tisti jer jednostano se ne razume u materiju. Ili to ili ko neki koje sada necemo imenovati da lupaju gluposti i da druge pogresno savetuju, zar ne?

Mene nerviraju oni koji postavljaju pitanja na koje sam ja licno vec 5x dao odgovor, a mrzi ih da sibnu search...

Stator je napisao(la):
Los ti je rezon zamisli nekoga ko je sada dosao na Bench sa namerom da malo nauci o harveru sa jako malo znanja o istom. Noramlno da ce prvih 6 meseci do 12 da bude jako miran eventualno sa nekim pitanjem koje ga tisti jer jednostano se ne razume u materiju. Ili to ili ko neki koje sada necemo imenovati da lupaju gluposti i da druge pogresno savetuju, zar ne?

Ali nije uvek tako kako ti kazes. Ima mnogo ljudi koje jednostavno mrze da pisu pa ostave nekom drugom.

danijel00 je napisao(la):
Mene nerviraju oni koji postavljaju pitanja na koje sam ja licno vec 5x dao odgovor, a mrzi ih da sibnu search...

A ovo sta kazes za search je NAJGORE.

Poslednja izmena:
E a ja taman mislio da će sad ovde da ''pršti'', kad ono ništa.
Ni mene niko ne nervira, niti može da me iznervira na ovaj način (mislim preko pisane reči). Da ima prepotentnosti ima, ali tako je inače i u životo pa što bi i ovde bilo drugačije. Kome smeta ne mora ni da čita, ni da piše, ustvari ne treba ni da bude na ovakvom mestu.
''FORUM'' je takvo mesto (makar je nekada bilo u dalekoj istoriji) gde se iznose različiti stavovi. Zato kao što reče Pepe (crtani junak) ''...,zato, živela razlika''!

Mene nerviraju likovi koji se mnogo prave pametni, a ustvari nemaju blage veze sa životom (nije me sramota da priznam da sam i sam takav bio kada sam se prvi put nakačio na bench, ali poenta je bila u tome što sam tek tad uvideo koliko ustvari ne znam). Sa druge strane, nemam ništa protiv onih koji samo čitaju, jer znaš kako kažu, ako nemaš šta da kažeš, nemoj to ni činiti (po svaku cenu).

ZeeGerman je napisao(la):
... ali poenta je bila u tome što sam tek tad uvideo koliko ustvari ne znam). Sa druge strane, nemam ništa protiv onih koji samo čitaju, jer znaš kako kažu, ako nemaš šta da kažeš, nemoj to ni činiti (po svaku cenu).

Mislim da je ovo ironija i majautika ako sam dobro zapamtio iz srednje skole :)
poz.

najvishe me nervira onaj Sasa, najgori smarach :)

ZoNi je napisao(la):
mene niko ne nervira... najvise volim da "pricam" sa onima koji imaju misljenje suprotno (tj. razlicito) od mog, jer tako uvek mogu da naucim nesto novo :)

Mislis, koji ne vole Nokiu Series 40 :)?

Ja ne znam ko me ne nervira ;)

meni je ovaj bench skroz gotivno mesto... ja sam relativno nov (dosta dugo sam samo citao i chekirao male oglase) i vec sam zgotivio neke ljude, prodao po koju stvar, kupio neku...

i tako sve u svemu nije lose... :)

danijel00 je napisao(la):
Ima nekih koji ne znaju da koriste search. ;)

A u poslednje vreme sto napisa (cini mi se Nedja) negde jednom prilikom:"Zimski raspust se oseca na kilometar." :D

Eh, pre samo godinu-dve ovde bi se širili spiskovi a sada sve u duhu tolerancije i evropskih vrednosti :d

ne brinite, videce ovo Ser_Zile i nIce_Cream pa ce biti interesantnije :d
Stvarno ne znam zasto i kako neko moze da vas nervira na forumu ? Sve i da se posvadjas sa nekim to je ipak samo forum i tekst koji izrazava necije misljenje...

cutanje je zlato :)
ako nemash shta pametno da kazesh bolje cuti :)

generalno me nervira shto vishe nema onako zdravih rasprava kao re dve tri cetiri pet godina :p od pojedinaca niko posebno..

Recoba20 je napisao(la):
Ima nekih koji ne znaju da koriste search. ;)

A u poslednje vreme sto napisa (cini mi se Nedja) negde jednom prilikom:"Zimski raspust se oseca na kilometar." :D

Cini mi se da je navedeni quote od Bane_R-a
:type:

Niko mi ne smeta osim onih ekstremno nepismenih, a takvi obično mnogo vole da pišu i glume stručnjake. Padne mi mrak na oči kad vidim deset grešaka po rečenici.

Agilni je napisao(la):
alobre ivanhoe daj nepreteruj gde siti, vido damoze da bude, de's greski u 1. recenici ???
Deluje malo napumpano, ali ima nekoliko ljudi ovde koji baš tako pišu :)
Neću da ih imenujem, mislim da su dovoljno upadljivi.

mene najvise nerviraju oni koji mi se obracaju sa "Slusaj druze/brate/..." :D i onda pocnu da me "uche" :p (evo ga 1 u potpisu, mada me taj vise ne nervira, cak sam kupio i TT 12 extreme od njega :D )

ubedljivo su najgori oni koji "neodvajaju" "ne" od glagola...

inace nemam nista protiv ljudi koji retko pisu, vise mi smetaju ljudi koji imaju potrebu da bas na ovom forumu dokazuju svoje (ne)znanje...

malo ih je, ali me nerviraju i tvrdoglavi ljudi ( amd/opera/linux/... je super, sve ostalo je ****** i tacka)

gx-x je napisao(la):
ne brinite, videce ovo Ser_Zile i nIce_Cream pa ce biti interesantnije :d
Stvarno ne znam zasto i kako neko moze da vas nervira na forumu ? Sve i da se posvadjas sa nekim to je ipak samo forum i tekst koji izrazava necije misljenje...

Nisam ja nIce_Cream nego nIce Cream, nemoj da me nerviras :d

Mene niko ne nervira i nema nista licnog u svemu ovome. Generalno me STRASHNO nerviraju:
1. likovi koji otvaraju tredove "secka mi 6800GT. upomoooooooooooooooooooc" ili "masina do xxx eura - vase misljenje"
2. likovi koji otvaraju besmislene poll-ove
3. likovi koje ne koriste search i google, koji su lenji do besvesti i mrzi ih da potraze to sto im treba

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno