Šta je novo?

Koji ''user'' vas najvise nervira?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma lako je zategnuti kada imas AMD. Zamisli da imas Preshott
Preshot...obzirom da je hot a ne scott ;)
E bash ovakve odgovore mrzim.Nadje se neki pametnjakovic pa gleda i trazi dlaku u jajetu.A tema uopshte nije pravopis.Razumljivo je shta je chovek hteo da naglasi.Ali ima nekih stvarno daveza... :crash:
Glupo je koristiti izraze:"bas si glup";"nemoj da lupash","dal' si normalan" i sl.Zar ne postoji nachin:"nebih se slozio iz razloga...." i tako kulturno i bez vredjanja poentirash.
Obzirom da sam vishe na stranim forumima moram reci da je i tamo slichna situacija pa da se barem teshimo.... :d

Poslednja izmena:
Koliko sam ja imao iskustva, na stranim forumima je situacija mnogo zesca!
Retko se naidje na neki thread u kome ne prste varnice na sve strane. Na nekim forumima cak postoji soba "flame", da se ljudi onako od srca prepucavaju. :d

Delija je napisao(la):
Jos kad bi to i moja devojcica skontala. :D

Cim vidi nesto svetlo-plavo na ekranu, podigne joj se sva kosa na glavi i iz nekog meni totalno nepoznatog razloga postaje nasilna! :D

I moja isto...
:S:

Eto ona me nervira kada se tako ponasa :smoke:

DARK SIDE je napisao(la):
Glupo je koristiti izraze:"bas si glup";"nemoj da lupash","dal' si normalan" i sl.Zar ne postoji nachin:"nebih se slozio iz razloga...." i tako kulturno i bez vredjanja poentirash.
Heh... a ima ljudi koji se izgleda više vole da im se kaže "ne seri" nego "ne slažem se sa tobom"... par puta sam odgovarao u nekim threadovima sa "ne slažem se sa tobom iz razloga <razlog>", što je izazvalo negativne reakcije sa druge strane...

malo si me zbunio

negativne reakcije sa druge strane...
:zgran: :zgran: :zgran:
Ma ko ja taj koji to voli?Onda nije chist,garant!
Ja ipak,necu tako raditi.I meni se ponekad smuche neki.Ja sam od skoro registrovan ali sam dugo chitalac i od nekih izjava mi se smuchi.Neki leche kompleks jer imaju znanje pa jedva chekaju da neki jadnik neshto pogreshi a onda sledi likovanje. Takve postove chitam stalno.A to znanje im nije palo s' neba nego su chitali i oni.Znachi i takvi su bili duduci.I nije fer da se tako ponashaju.A takvih ima i u ovom threadu,samo sad drugu pesmu pevaju.Licemerje i hipokrizija. ,)
U svakom sluchaju,domace vaspitanje niko nije stekao na Forumima pa nece ni na ovom.
Samo shto moderatori ipak trebaju vishe ukazivati na loshu stranu ovakvog ponashanja.
To je moje skromno mishljenje.
Pozdrav. :banana:

Poslednja izmena:
SoSo je napisao(la):
Ma mene apsolutno niko ne nervira... Svi Vi ste jedna tako nacitana, pismena, obrazovana, emancipovana, vesela, tolerantna, nezajedljiva, zanimljiva i duhovita druzina da prosto moram dnevno da provedem po par sati sa Vama :)

A cinično duhovita ?? :d

Nemoj da lupaš, nekada se ne može drugačije. :d:d

E bash ovakve odgovore mrzim.Nadje se neki pametnjakovic pa gleda i trazi dlaku u jajetu.A tema uopshte nije pravopis.Razumljivo je shta je chovek hteo da naglasi.Ali ima nekih stvarno daveza...
Pravopis i ne treba da bude tema nego deo osnovne kulture. Naravno da ćemo se razumeti čak i da sve pišemo pogrešno, samo što bi to bila nakazna pojava. Na kraju, ljudi koji nisu u stanju da se koliko-toliko ispravno izražavaju, retko su u stanju da shvate komplikovanije tehničke stvari pa su diskusije sa njima ili nekakvo savetovanje uzaludni.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Heh... a ima ljudi koji se izgleda više vole da im se kaže "ne seri" nego "ne slažem se sa tobom"... par puta sam odgovarao u nekim threadovima sa "ne slažem se sa tobom iz razloga <razlog>", što je izazvalo negativne reakcije sa druge strane...
Nije da vole nego ili ne razumeju ili jednostavno odbacuju argumente da bi isterali svoje. Ako neko baš priča gluposti ili vadi argumente iz dupeta, onda mu to treba reći direktno, bez "jao izvinite, ali ja se ne slažem sa Vama, ja lično, ponizno, iskreno i dobronamerno mislim da..."

Mene najvise nerviraju user-i koji rese problem na nacin koji ja u medjuvremenu kucam.
Tako da posle moga postovanja ja ispadnem plagijator (iako su sekunde u pitanju) i upropaste mi sansu da se proslavim :d :d :d

Desilo mi se bar 20-ak puta. :)

Fora je u tome sto ja otvorim 10-ak interesantnih thread-ova i onda citam redom jedan po jedan dok se drugi ucitavaju. Sta ces, modemska veza. :)

A takodje poludim kad odgovaram na poslednji post, a onda uleti neki drugi u medjuvremenu, pa moram da editujem posto me prvi put mrzelo da quote-ujem. :d

morbius je napisao(la):
Ma hajde, naravno da mi ne smeta. Recimo, baš ti Feđa pronalaziš neke stvari koje ja nisam u stanju, tako da sam par puta preko tvojih linkova došao do interesantnih stvari.
Malo kasnim sa odgovorom. :)
Vidis, kako ja i posle par godina (ne)bavljenja Benchmarkom pasivno pomazem sajt ;)
Drago mi je zbog toga, zato sam i tu da pomognem.

Pozdrav!

SoSo je napisao(la):
nacitana, pismena, obrazovana, emancipovana, vesela, tolerantna, nezajedljiva, zanimljiva i duhovita druzina
Svaka cast na izboru prideva ;) SoSo ! :D

E bash ovakve odgovore mrzim.Nadje se neki pametnjakovic pa gleda i trazi dlaku u jajetu.A tema uopshte nije pravopis.Razumljivo je shta je chovek hteo da naglasi.Ali ima nekih stvarno daveza... :crash:
Obzirom da sam vishe na stranim forumima moram reci da je i tamo slichna situacija pa da se barem teshimo.... :d
Zapravo kaze se - Press Hot.
Press - kao novinari, stampa itd..... medijska bomba, razumes ! ;)
Hot - kao vreeo, vruc, ringla, sporet, kuva kafu bre ! :d
Dakle, od P4E ispade novinarska ringla :d

notax je napisao(la):
A cinično duhovita ?? :d

Prosto ne mogu da verujem da sam zaboravila na Vas, pa Vam se javno izvinjavam ovim putem... Meni licno se vise svidja epitet: ironicno :) :) :)

Kada se malo preispitam, na ovom forumu (i na nekim drugim), najvise sam sebe nerviram. Pogotovo kada se upustam u "objasnjavanja", ili diskusije sta je bolje. A u industriji "zabave" ne postoji "najbolje", odnosno taj epitet jako kratko traje. Za video karte, mobilne, automobile, procesore, hi-fi...
Pa kada lepo zapenim, sam sam sebi kriv :crash:

Poz.

Poslednja izmena:
Najgori su likovi koji imaju preko hiljadu post-ova, a od toga 900 u bench clubbing-u ili su u drugim sobama ali su dubokoumni, tipa "i ja", ":)", "I to sto kazes" itd.

Mene najvise nerviraju likovi koji od Juna 2004 do Januara 2005 mogu da postuju o tome ko ih na forumu najvise nervira. :d :d :d :d

Isto tako me nerviraju likovi, koji ne znaju da kucaju "smajlije" pravilno -devil-
pa stalno ispadnu neke cudne kombinacije slova i kukica :-mad-:.

Takodje su napasni i ljudi koji prave bespotrebno ogromne postove pri tome nista
pametno ne govoreci.

Ali likovi koji u avatarima imaju nacionalna obelezja su mi najMRSKIJI, jos kada sing, oboje u nacionalnu zastavu.......

P.S: Ala je ovo spamerski post :banana: :banana: :banana: :banana:

original je napisao(la):
Mene najvise nerviraju likovi koji od Juna 2004 do Januara 2005 mogu da postuju o tome ko ih na forumu najvise nervira. :d :d :d :d

Ha ha ha....... dosta je to vremena da te neko iznervira..... :D Al ti si me ''najgore'' iznervirao...... :mad: gotov si.... :D :D :D :d

Po vasim post-ovim se vidi da se veoma malo nervirate ili uopste. Zato nema svrhe da se vise prica na ovu temu.
Ja sam poceo ovo, ja cu i da zavrsim. Moderatori LOCK.

Poslednja izmena:
Mene nervira ceo ovaj thread,i svi moderatori koji ga gledaju a ne zatvore ga,a nerviram i sam sebe jer ga citam

Proglasite mene za modernatora.

:d :d :d :d :d

Nekako cini mi se da se sa osnovne teme skrenulo u pravcu lingvistike. Po meni nije vazno koliko slovnih gresaka ima i da li je neko nepismen ( lingvisticki obrazovan ) vec sadrzaj posta. Moje skromno misljenje je da ljudi koji brinu sta ce napisati od nacela kako ce napisati su sadrzajniji i produktivniji. :D

Eto cak i upotreba smailija ucice u gramaticke greske??????!!!! :d

E sad se pitam ko sebi daje pravo da odredjuje ko sme diskutovati na ovu temu a ko ne samo zato sto je registrovan na forumu od aprila 2004.g. Pa mnogi koji su registrovani u tom periodu kao sto sam i ja, citam i pratim zbivanja na forumu vec vise od dve godine. To sto nisam hteo da se registrujem smatram mojim licnim opredeljenjem. Kada se javila potreba jer sam imao problem sa maticnom plocom, lepo sam se registrovao i sta sad? :d :d :d
Treba da cutim i da slusam "starije" mada pripadam starijoj generaciji koja svojim iskustvom moze dati svoj skromni doprinos forumu uopste. :smoke:

Ima na forumu zaista dobrih ljudi i strucnjaka od kojih se moze podosta toga nauciti. E sad da li je "tocka" ili "zapeta" manje je bitno koliko kultura izrazavanja. A u tome se svi slazemo. Pustimo formu bitna je komunikacija pa bila ona zestoka ili smirena ako dovodi do nekakvog zakljucka i nove spoznaje.

Pozdrav svima! :wave:

Original, proglasavam te modernatorom ;)

Tred je grozan spam, red je da se zakljuca.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno