sve sto je vredelo se vec prodalo na tim akcijama.Vidim da ih ima sada na popustima za back firday pa reko tetki da uzmem jedan 32" da se konačno zameni onaj sa katodnom![]()
Poenta je na HDMI 2.0, jer je napisano da ih nema sa 120Hz. Nije bitno koje je godište imaš Sony W75 seriju iz 2015 isto 120Hz bez 3D. TV vrhunski, a npr. danas iz te klase nemas ni blizu (Sony). Ovo pišem sto sam i vidio, a ovi što su citali pa lupetaju ne moras svaku uzimati za ozbiljno.ovo je mator i to 3D model. tih 120Hz je za 3D.
primeti se razlika i na 60Hz ako je prenos 60fps (60Hz)
danas si, što se 4K tiče, osuđen na 30Hz (HDMI 1.4) i 60Hz (HDMI 2.0), u oba slučaja statičnih. za komp (surfovanje) je bolje 60Hz.
ispraviće me neko ako grešim
Ima li ko iskustva sa ovim socijala televizorima do 20.000 din?
Vidim da ih ima sada na popustima za back firday pa reko tetki da uzmem jedan 32" da se konačno zameni onaj sa katodnom
Gledao sam neke tipa:
FOX 32DLE268 (18.690,00 RSD)
TESLA 32S315BH (16.046,00 RSD)
Hisense H32M2165HTS (17.935,00 RSD)
Imate li neku preporuku?![]()
Nema potrebe za takvim recnikom oko gluposti kao sto je tv.Poenta je na HDMI 2.0, jer je napisano da ih nema sa 120Hz. Nije bitno koje je godište imaš Sony W75 seriju iz 2015 isto 120Hz bez 3D. TV vrhunski, a npr. danas iz te klase nemas ni blizu (Sony). Ovo pišem sto sam i vidio, a ovi što su citali pa lupetaju ne moras svaku uzimati za ozbiljno.
@j.babic Nemoj biti bukvalac, uz panel šta je najbitnije, da nije 3D ili smart? Uostalom ne bi krili Hz k'o zmija noge, zato imas razna nabijanja u vidu CMR, PQI, i sl. samo da povećaju brojke, a neuk narod to voli što veći broj valjda se isplati dati i više $.
Bio sam juce u Tehnomaniji i gledao neki Samsung serije 7 sa 65" panelom. To je bio jedini TV gde im je bio prikacen D3 i pusten SK HD. Bio je neki basket na programu. Majko moja, ono izgleda tako mrljavo da razmisljam da li uopste da menjam moju Full HD plazmu za drugi TV.
Mozda je bilo do podesavanja, ali bas me je razocarao kvalitet slike.
Imaš i na "našem"Nema potrebe za takvim recnikom oko gluposti kao sto je tv.
Nisi u pravu, onaj tv nema 120Hz na 4k, pogledaj malo dalje od jednog sajta.
Ako se ne varam, 4k 120Hz trenutno imaju samo monitori preko display porta.
Nije do podešavanja. Ako hoćeš bolju sliku od plazme onda samo oled. Lcd-e i njihove varijante zaobiđi. Do pre koju godinu je i bilo dobrih primeraka ali sada se sve spustilo za klasu niže.Bio sam juce u Tehnomaniji i gledao neki Samsung serije 7 sa 65" panelom. To je bio jedini TV gde im je bio prikacen D3 i pusten SK HD. Bio je neki basket na programu. Majko moja, ono izgleda tako mrljavo da razmisljam da li uopste da menjam moju Full HD plazmu za drugi TV.
Mozda je bilo do podesavanja, ali bas me je razocarao kvalitet slike.
Imaš i na "našem"
http://hdtelevizija.com/2015/09/26/samsung-65ju7002-ju7000-uhd-smart-tv-recenzija/
Šta ti imaš protiv bukve to je plemenito drvo, kako se ko meni obraća, tako mu se i vraća.
Gde ga ima za te pare?!?Kakav je samsung ue58nu7102 za 500 evra?
Da li vredi razlika u ceni od skoro 20k din za razliku izmedju 55UK6950PLB (67k din) i 50UK6950PLB (86k din)?
Osim ocigledne razlike u dijagonali, koliko sam citao 50'' ima VA dok je 55'' IPS panel.
Razdaljina sa koje ce se tv gledati je 3.5m, tako da bi svakako 55'' bolje 'legao'. Sa druge strane nece biti potrebni veliki uglovi gledanja, a s obzirom da planiram da uglavnom gledam tv/filmove/serije pretpostavljam da VA ima blagu prednost.
Sta mislite?
Cisto da ne bude zabune ,naravno da je bolje 120Hz ali daleko je od najbitnije stvari pri izboru tv.60hz I 120hz televizori drukacije prikazuju sliku (fps) I to nema bas nikakve veze sa 4k 120hz sadrzajem vec zavisi od izvora sa kojeg se pusta video ako uredjaj sa kojeg se pusta sadrzaj nema mogucnost da automatski menja fr onda ce nprm film koji je snimljen u 24fps fluidnije izgledati na tv sa 120hz sportski sadrzaj takodje fluidnije (brze scene) idtMislio sam na lupetanje, ne na bukvalisanje
Tu ti pise 100Hz, a evo ti na malo ozbiljnijem testu:
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ju7100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari