Ma da, ne uzimaj 32" nikako. Za singleplayer ce ti raditi posao, nije 50ms katastrofalno. Za multiplayer, online to je previse.Singlplejer? Onda nema dileme, bar za mene.
Zaboravi na 32 inča, ali bukvalno zaboravi, koje god da je marke. Nego uzimaj taj Hisense A5100, ali ne ni njega od 39" kao što si hteo nego od 43" i na konju si!
Uklapa ti se u budžet.
https://www.shopmania.rs/televizori/p-hisense-h43a5100-27350081
I nemoj da razmišljaš o lagu kad budeš povezao konzolu. Jer ako tražiš mane, nekako ćeš ih i naći. Čak i da nema laga, priviđaće ti se. Nego lepo gejmped u ruke i uživancija.![]()
Pozdrav društvo
Sudbina me je dovela do ovog foruma, i javljam se u nadi da ćete mi pomoći <3
Treba da kupim novi televizor, dijagonale 40-43 inča (veći ne može jer je soba premala i nema gde da stane).
Problematika je ta što sam mnogo razmažen i zaista želim da mi TV ima SVE, ili makar neke od sledećih karakteristika:
- gledanje iz svih uglova bez problema (ovo je baš bitno) (pretpostavljam IPS panel zbog toga)
- "duboka" crna, i generalno što kvalitetnija slika, idealan bi bio onaj oled TV, ali on se ne pravi u tako malim dijagonalama
- podnošljiviji input lag (nisam gejmer ali me užasno užasno nervira lag, hoću da koristim TV kao sekundarni monitor kada radim video montažu)
- smart funkcije su mi totalno nebitne, ali bih voleo da imam mogućnost da turim USB i da TV žvaće sve kodeke i pušta srpski titl sa ščćđž bez problema.
Budžet okvirno do 1000e (mada ako postoji nešto baš dobro za više para, OK), mada koliko sam viđao svi 43 inča koštaju 500e max, osim Sony-ja u koji se totalno ne razumem
Ono što sam našao na Kupujem Prodajem su sledeći modeli, i svi su ispod 500e:
LG 43 UK 6950 (2018)
LG 43 UJ 701V (2017)
Samsung 43 NU 7402
Ukoliko nemate konkretne predloge za bolje modele, želeo bih da čujem što više DETALJNIH mišljenja o modelima iznad (zašto LG a ne Samsung, i obrnuto).
Molim vas što detaljnije, slobodno![]()
I hvala unapred!
Pitanje je uopste dali je to crkao panel ili neka od ploca koja je zaduzena za to posto obicno one crkavaju. I skroz je glupa fora da ti daju 60% cifre jer ti nisi kriv za to sto je crkao. Ti za 360e nemas sta da kupis. To je po meni daleko manje korektno nego da mu poprave TV. Ja na taj povracaj ne bih pristao ni u ludilu! Ovako se jos dobro i zavrsilo.
Tapatalk from Poco loco
Ja sam pre dve i po godine kupio Fox android 43 inča, koji je tada koštao 46.999 dinara, i pre mesec dana je dobio crnu vodoravnu liniju u gornjem delu ekrana. Pošto ga nisu popravili u zakonskom roku od 30 dana (bio je u garanciji na 3 godine), ponudili su mi zamenu u istom iznosu, što je zaista OK. Ali sam sada u dilemi oko izbora novog uređaja. Voleo bih da bude android, ali je na prethodnom modelu on tako slabašno funkcionisao da je to obeshrabrujuće. Razmišljam da doplatim za neki smart, recimo Smart LED Sony KD-49XE7005BAEP, 3840x2160 (Ultra HD), uz kupovinu nekog android boksa sa 2 GB rama (u radnji nemam preveliki izbor boksova). Interesuje me koliko su zapravo redukovane smart funkcije na ovom Soniju, znam da ima recimo YouTube i Netflix, ali ne znam ima li, recimo, neki internet preglednik i slično? Kakav je savet onih sa više iskustava, šta je najbolje izabrati u cenovnom rangu do nekih 60-tak hiljada dinara (Soni je trenutno na popustu, oko 63.000)? Unapred hvala, potreban mi je brzi odgovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari