[emoji23][emoji23][emoji23]Oprostite na neozbiljnosti i offtopic-arenju ali kada god procitam da se TV brend zove Sunny nesvjesno razvucem osmijeh i postanem veseo.Moracu ga kupiti makar u najmanjoj dijagonali za vikendicu ili potkrovlje pa da mi podize rasplozenje cim ga vidim, ne moram ga ni upaliti.
Nekao mi ime zvuci kao su se Samsung i Sony pokarali nakon neke pijane veceri pa se rodio retardirani sin sa imenom Sunny.
![]()
![]()
Da li neko može da predloži neki TV do 300 eura?
PS: Poželjno je da je dijagonala ekrana 40-43''...
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
A šta kažete za Toshibu 43L3763DG ,nov sa 5 god. garancije ?
Vredi li gledati Hisense smart ili vise obratiti paznju na velicinu?
Ja imam Grundig 6621 49" i za te pare sasvim korektan TV. Za pre 10 dana mi je bio glavni TV, sad je u spavacoj. Klasa i po ispred tesli i slicnih.Niste mi odgovorili,sto se tice turaka,meni Grundig od njih deluje najbolje
Naša ponuda obogaćena je sa 12 novih modela TV uređaja, poznatih proizvođača: Axen i Toshiba , Tesla i Vivax!
Našao sam ovaj https://www.televizori.ba/axen-televizor-ax49dil004-led-49-124-cm-full-hd-bazni-crni
za 250 eura,šta kažete?Hisense nisam nigdje našao po ovim sajtovima kod nas u Bosni...ostaje mi da prođem nekoliko radnji pa da vidim imaju li njih...
Bukvalno. Ako smart nije savrsen onda mu dzaba sve. Meni je Grundig 6621 2-3 godine sljaka u kombinaciji sa android box-om. Sam smart na TV je potpuno neupotrebljiv je mi kpsa osedi dok otvori Youtube. Sada mi je ta ista kombinacija prebacena u spavacu a 55NU7402 mi je u dnevnoj. Razlika je ogromna ali ne novi TV mi je menja bas 100% kombinaciju iz spavace. Jeste, ne novom TV-u sljaka sve ulfra brzo ali i dalje nemam potpunu funkcionalnost android box-a. Mada stvarno mi nije problem da se bacim u krevet i upalim tu popcorn ili sta vec da mi zatreba.OK,znaci gledati kvalitet i dijagonalu a android box se kupuje.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari