Kodi mi jednom nije crashovao, externi disk stoji u TV-u od kad sam ga uzeo evo dva mjeseca, nije mi se niti jednom desilo da ga "ne vidi". Qnap NAS uređaj takođe, radi savršeno. Što se tiče daljinskog, ako ga koristim onda obično glasovno radim pretragu na YT, dok ako treba da kuckam onda koristim Logitech K400 tastaturu sa touchpadom.Kod nas taj Sony u radnjama može najjeftinije da se nađe za 117.333 dinara što mu dođe oko 1000 eur a kod ovih na KP koji donose iz Mađarske, najjeftinije sam našao za 860 eur.
Ja bih radije da uzmem Samsung 55MU7052 jer mi je njihova multimedijalna platforma nekako proverena, čita sve sa USB-a, ima bolji zvuk (2x10W + 1x20W) i ima bolji daljinski.
E sad, tog Samsunga nema trenutno u Mađarskoj a pitanje je da li će ga i biti više jer je prošlogodišnji model. Do skoro je bio i mogao je da se nađe za cca 900 eur. Kod nas u radnjama je bio mnogo skuplji.
Jedina alternativa mi je ovaj Sony 55XE8505 ili 8577 pa se zato sada raspitujem za njega. U kvalitet slike ne sumnjam, jedino me "plaši" to gledanje filmova preko eksternog diska jer sam čitao da i Kodi ume da se crashuje a to bi mi onda smetalo.
Navikao sam na Samsungov bluetooth smart daljinski koji je mnogo praktičan (nešto poput airmouse i mini pad-a). Klincu stalno pustam nešto na Youtube-u pa je pretraga i kuckanje mnogo olakšana takvim daljincem. Kakak je Sonyjev daljinac po tom pitanju pošto je klasičan?
Što se Hisense-a tiče, njega sam ubacio u spavaću sobu i prijatno sam iznenađen. Nisam se još previše družio sa njim pa je rano za neke zaključke, svega sam ga dva puta upalio jer će prvenstveno da služi za EON preko Beelinka GT1, domet za wifi je slab pa čekam AP da postavim.Ono što odmah mogu reći je da ima fantastičan software, brz, pregledan, sve što sam pustio na njemu radi odlično, zvuk iznenađujuće dobar na ovom TV-u, mislim da ima čak i bolji nego moj Sony u dnevnoj (meni nebitno jer u oba slučaja koristim externe zvučnike). Sama izrada je kvalitetna, što daljinski što sami TV.
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
LG ima internacionalnu garanciju, ostali idu na poverenje.Pozdrav ja bi molio nekoga koje kupovao Tv na kp da mi javi iskustva i kako se resava garancija ako se kupi preko njih interesuje me jedan model tv koji je kod njih jeftiniji nego u radnjama hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari