Ako kuburiš s parama, glupo je da ti neko ovde drži predavanje o kupovini skuplje varijante. Moje iskustvo sa tim no name tv-ima koje sam viđao po tuđim kućama je blago rečeno, tužno. Poslednji sam video kod komšinice čiji su prohtevi i rezoni bili kao tvoji. Zato je uzela neki VOX, brate mili... slika i nekako, ali je menu tako siromašan, kao na mojoj Toshibi iz '89. Zatim, ubogi Kinez koji ga je sklepao, nije uspeo da se izbori sa DVB titlovima, pa su isti pomereni ulevo i na gore, imaju crnu traku, a gornji red je nečitak, slova se naziru jedva, neupotrebljivo. Opcije za skeniranje kanala, tuga.Да ли је ова тема само за скупе телевизоре или може да се пита и за оне који то нису?
Мислим да сам близу одлуке да после дуго времена опет имам телевизор у соби (мада ћу морати још да размислим) па бих за почетак узео нешто јефтиније. Углавном сам се одвикао од тога, понекад (на монитору) погледам који спорт или филм па не бих много трошио паре којих баш и немам.
Можда би ми и 32" било довољно, то ћу да проверим касније, занима ме колико вреди додавати пара за сам бренд. Другар који је овлашћени сервисер за многе фирме каже да је то краткотрајна роба и да углавном сви брзо страдају па је гаранција битан детаљ и предлаже ми неки од јефтинијих, нарочито зато што немам неке захтеве, не играм игрице, не занимају ме превише филмови а нарочито не ови нови са ефектима који чине 90% филма ... углавном ме занима садржај а не технички детаљи.
Другар каже да осим пар брендова остале праве Турци па нема разлике у односу на ове нове фирме које ничу на све стране.
Jos par utisaka za samsung 55mu8002
Fudbal mi deluje kao jedino sa cime mozda cu morati da se pozabavim detaljnije. Preko youtuba kada pustam utakmice javlja se blure prilikom brzih pasova izmadju igraca, mozda je do youtube tj interneta... cekam sbb da vidim sta se tu (fudbal) desava.
Za gledanje Youtube-a i Kodi je super, i tu radi bez problema, to sam probao. Opera radi lepo za browsing. Jedino sto nisam probao su igrice.
A nemas li mozda problema sa bloomingom kod titlova na filmova. Vidim zale se dosta na forumima da na tamnijim scenama prilikom pojavljivanja titla, slika se u tom delu zasvetli. Ja pikiram vec suze vreme sonyKD 55xd7005, ali i ovaj LG 55Uj 6517 me zagolicao jer je edge led i verovatno nema problema sa DSE efektom o;o prljavim ekranom, molim te napisi mi za ovaj BLOOMING efekat kod titlova, pozz
A nemas li mozda problema sa bloomingom kod titlova na filmova. Vidim zale se dosta na forumima da na tamnijim scenama prilikom pojavljivanja titla, slika se u tom delu zasvetli. Ja pikiram vec suze vreme sonyKD 55xd7005, ali i ovaj LG 55Uj 6517 me zagolicao jer je edge led i verovatno nema problema sa DSE efektom o;o prljavim ekranom, molim te napisi mi za ovaj BLOOMING efekat kod titlova, pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari