podesavas na zvucnoj karti na laptopu, odes na mikser i podesis da je device ati hdmi output ili nvidia hdmi output ako je nvidia graficka.
Ti povezujes tv i komp preko dvi/hdmi adaptera? U tom slucaju ne znam u cemu je caka, xfx treba da ima originalni adapter u pakovanju, zasto ti ne sljaka nemam pojma.
cek cek komp mi je povezan preko hdmi kabla, naravno preko dvi/hdmi adaptera, obzirom da graficka poseduje samo 2 dvi izlazia. deluje mi kao da te to cuditako da ako postoji drugi nacin ti nemoj da cutis reci slobodno xD
koristim taj adapter koji je dosao uz grafu tako da ne znam sta mislis kad kazes "originalni adapter"?
mozda mi trebaju frishko drajveri, nisam ih skorije updateovao?![]()
LG 32LE5500, preporuka, slika kristalno jasna preko SBB-a.
Ima li neko savet za usb wireless dodatak? Gde to uzeti i koliko kosta?
Takodje ako neko ima savet za dobar sajt sa hd ili BR filmovima, single link neka podeli na pp![]()
Update:
Nakon instalacije SBB D3 dekodera imam problem posto mi se slika na pojedinim kanalima muti ili kao da je pomerena. To sve traje par sekundi nakon cega se stabilizuje i onda je sve ok. Iz SBB-a kazu da je do TV-a posto ta serija LG televizora nije dobra!!!??? Da li neko imao slican problem?
Nije mi frka da sacekam nedelju-dve, ali je pitanje oko cena... Ne verujem da ce novi modeli biti po slicnim cenama, pa da ne ispadne na kraju da nista ne pazarim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari