LG37LH3000 ili Samsung LE37-c530?
TV je za IPTV, igrice sa kompa ( kom iz potpisa) kasnije Xbox.......
ima li neke drasticne razlike u ova dva modela.
UZEO 40LE B530, nadam se da nisam pogresio.
A zasto si kupio polovan televizor nadam se da si ga dobio sa barem 30% popusta. Valjda ti je jasno da se taj model ne proizvodi!
Suludo je dati priblizne pare kao za model C530 koji je evidentno bolji.
Kako polovan, tv je nov neotpakovan. Inace C530 je 10000 din skuplji.
@Seinfeld
Tih 100 evra je nista. Uzeo je proslogodisnji model sa nesto losijom slikom, bez internog playera i DTS dekodera. Takodje jako sumnjam da je tu gde je kupio imao neotpakovan model iz 2009. godine.
Trebao si da pitas na forumu realno... Posto vidim da si se aktivno ukljucio sada u ove diskusije a od iskustva ni malo, ja bih oladio malo, prijateljski savet.
Nece meni mnogo iskusniji ljudi da drze lekciju a pogotovo ne ti, i ne nisam zasluzio ovo.
Sta ima da pitam realno, najjeftiniji moguci LCD TV sam kupio, a da valja necemu.
I gde si video da ja delim savete, samo sam komentarisao savet, ma trebao si 100e da dodas, jer pobogu to je proslogodisnji model, sa dear god DTS-om. Uvatio si se toga ko pijan plota. Kao da se bez toga ne moze...
100e nije malo, aj da ti ponovim opet.
Covek rece kupio je TV, ti mu na kec odmah napljuvao.
Jos pretpostavljas da je kupio kradeno sa raspalom kutijom :d.
Sta ima da pitam realno, najjeftiniji moguci LCD TV sam kupio, a da valja necemu.
I gde si video da ja delim savete, samo sam komentarisao savet, ma trebao si 100e da dodas, jer pobogu to je proslogodisnji model, sa dear god DTS-om. Uvatio si se toga ko pijan plota. Kao da se bez toga ne moze...
100e nije malo, aj da ti ponovim opet.
Covek rece kupio je TV, ti mu na kec odmah napljuvao.
Jos pretpostavljas da je kupio kradeno sa raspalom kutijom :d.
Gizmor je napisao(la):Tih 100 evra je nista.
Gizmor je napisao(la):Uzeo je proslogodisnji model
Gizmor je napisao(la):sa nesto losijom slikom
Gizmor je napisao(la):bez internog playera i DTS dekodera
Gizmor je napisao(la):Takodje jako sumnjam da je tu gde je kupio imao neotpakovan model iz 2009. godine.
E ljudi cemu tolika tenzija, toliko para imam, sutra idem po tv trazicu da ga otpakuju, prvo cu da pogledam kutiju, ako je fabricki zapakovano,mislim nije odlepljivano i tako.
Onda cu da trazim da ga otpakuju i da proverim display time, ako ima nulu ( valjda je fabricki nula)
uzimam ako ne cao momci odo na drugo mesto.
VALJDA JE TO U REDU.
Aj sa srecom, da ga koristis dugo.
Valjda ce nam ovi televizori izdrzati duze od 2 godine(od garantnog roka).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari