Nisam ni znao da C530 ima tu funkciju pustanja filmova sa USB-a ?
Koliko znam model B551 to nije imao ?
Na koji to nacin se proverava koliko sati je TV radio (Samsung modeli) ? I jel hoce uopste u Tehnomarketu i Tehnomaniji da pokazu ?
Inace izbor sam 90% sigruno sveo na ova 2 modela. TV ce sluziti prvenstveno za igranje PS3 i Xbox, i za gledanje sporta, a vrlo moguce kasnije i kao monitor, tj za gledanje TV-a. Vidim da svi hvale Panasonic plasme, ali nesto nisam ljubitelj i poznavalac te tehnologije tako da cu preskociti.
Ima li uopste kakve razlike izmedju ova 2 modela osim u dizajnu i sto je B i 2009, a C iza 2010 ?
1.http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09051782
2. http://www.tehnomanija.rs/katalog/s...-40c650---proveriti-da-li-su-dobre-slike.html
Razmisljao sam cak i o ovom modelu jer je 46 incha, ali vidim da su svi odusevljeni kvalitetom slike na seriji 6 tako da bi uzeo nesto sto je 100% provereno.
http://www.tehnomanija.rs/katalog/samsung-televizor-lcd-le-46b551a.html
*** citao sam temu podosta, ali jene pratim od pocetka to je problem. Isto ko i tebe i mene izludjuju likovi koji dodju u konzolnu sobu i pitaju nesto sto je receno vec 1000 puta. Ovo je mozda pominjano 10tak puta, tako da moras da imas razumevanja.
Ok skapirao sam to za proveru koliko je TV radio, trazicu da mi pokazu.
E sad ili mi reci gde su otprilike te razlike C530 vs C650 ili objasni ponovo ukratko.
Nemam pojma sta mu dodje taj input lag na LCD-u, jedino sto slutim je da kasni slika sa externog uredjaja ?
Ne kapiram kako serija 5 moze biti bolja za nesto od serije 6 ? Zato i pitam, volim sve da proverim pre nego sto se odlucim za kupovinu.
Hvala unapred.
Da, ali taj lag o kome si pisao naveo si da se javlja kad koristis TV kao monitor za PC, za igranje ?
Ja ne igram na PC-u nista, imam 2 konzole, volim iz fotelje.![]()
Jel ima ikakvog laga kad su u pitanju konzole ?
Tacnije kod pc-a je jos manji lag jer ima fazon da se preimenuje HDMI3 u PC i samim tim iskljuce nebitne opcije za processing slike i dodatno smanji lag.
jel mora hdmi 3 ili je sve jedno koji hdmi...ne zbog laga, vec zbog kvaliteta slike... ja nikako da podesim ovaj moj c650 da mi odogovara, probao sam preko svih hdmi, i nekako mi najbolja (najbezbolnija po oci) slika na hdmi1/dvi. nista mi se ovo ne svidja, na svakih 5min okrenem glavu ka T240 da malo odmorim oci...
kad kazes preimenuje, mislis na menu/source list/edit name?
OVERSCANi josme muci, kad prikljucim tv na hdmi por na grafici, nije mi slika preko celog ekrana nego kao da fali malo sa strane, kako da ovo resim.
jel mora hdmi 3 ili je sve jedno koji hdmi...ne zbog laga, vec zbog kvaliteta slike... ja nikako da podesim ovaj moj c650 da mi odogovara, probao sam preko svih hdmi, i nekako mi najbolja (najbezbolnija po oci) slika na hdmi1/dvi. nista mi se ovo ne svidja, na svakih 5min okrenem glavu ka T240 da malo odmorim oci...
kad kazes preimenuje, mislis na menu/source list/edit name?
A sto idete preko dvi/hdmi.
Jel probao nekome direktnu vezu hdmi kablom ?
To je moja jedina solucija, jer nemam slobodan dvi izlaz na grafickoj.
Kako je moguce da C650 ima veci input lag od C530 ?
Jel postoje neki dokazi,rezulatati toga ?
Da, u PC modu su neka podesavanja greyed out. Kao sto sam vec rekao, trebao bi da se koristi HDMI 3 zbog 1:1 pixel mapinga, a ne HDMI 1.
Sve sto ti je zasivljeno nema uticaja na sliku, tako da tih 20 Sharpnessa zapravo nisu tu. Neke opcije koje su zasivljene preuzima graficka na kompu tako da tv ima minimalni processing slike, samim tim i manji input lag, upravo poenta PC moda.
A jel to pricas samo o Samsungu ?
Ja na svom LG-ju imam 2 HDMI.
Vec sam preimenovao HDMI1 u PC, iako nemam povezano.
Vi televizore koristite kao desktop, vidim sliku dole Firefox-a...
Ja kao desk sigurno ga necu koristiti, mozda pustim neku igru, jedino to.
USB Movie odradjuje sve kako treba (osim DTS-a kojeg cu morati konvertovati).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari