Od ova dva na akciji 43UM7000PLA ili 43UM7050PLF? Treba za igre (konzole) i standard za tv i ostale gluposti (android cast , yt).
Da napomenem da ne ide za kes zato radnja.
Hvala![]()
Pozdrav svima,
Potrebno mi je vase misljenje za Samsung TV UE65RU7022
https://www.tehnomanija.rs/tv-i-video/televizori/samsung-smart-televizor-ue65ru7022kxxh.html
Trenutno je na akciji, rekao bih dobra cena.
Trenutno imam LG 49UH61 i sasvim sam zadovoljan sa njim, ali se on seli u spavacu sobu
https://www.lg.com/us/tvs/lg-49UH6100-4k-uhd-tv
TV se koristi uglavnom za EON, HBO, Youtube... igre ne tako cesto (potera se Nintendo Switch ponekad)
Jasno mi je da ni jedan od ovih nisu high end modeli vec je to neki cenovni rang (600-700e)
Zagrejao sam se za ovaj Samsung od 65", jedino me moze odvratiti ako ga napljujete posteno
Bitno mi je samo da ne ispadne da sam presao sa konja na magarca, tj. dobio na dijagonali, a slika krsh.
Tesko mi je u radnji oceniti kvalitet slike jer svi pustaju one njihove promo snimke u 4K i naravno sve to izgleda lepo.
Svaki savet je dobrodosao
PS: KP otpada, posto se uzima preko kartice na rate, a i volim da imam official pisanu garanciju, nego od tamo nekog prodavca iz Subotice na "majke mi" da ce ga reklamirati u Segedinu ako zatreba
PPS: Sad sam nasao i ovaj model LG 65UM7100, mogao bi doci u obzir https://gigatron.rs/televizori/lg-televizor-65um7100pla-smart-crni-264667
Jel može EON na taj model .Vidim da je i 55 ca od danas na popustu pa razmisljam da ga uzmem .Imas li jos neke zamerke za taj tv .Jel RGB ? Kakav je preko EON a i gledanje sporta pre svega .Unapred hvalaEvo samo da javim, merkao sam juce celi dan, dobio sam neke dobre predloge, hvala clanovima foruma koji su mi se javili na PP i dali neke korisne savete.
Na kraju sam se ipak odlucio za Samsung 65RU7022, ta cena je bila akcijska za jul mesec i nisam smeo dozvoliti da mi promakne.
Po toj ceni je i na KP.
Za sada sam prezadovoljan, kad sam prelazio sa katodnog TV-a na moj LG 49" imao sam taj wooow efekat kao da imam bioskop u stanu.
Mislio sam da se taj efekat ne moze opet ponoviti jer 49" i nije mala dijagonala... prevario sam se
65" je ogroman TV, na gornjoj granici u odnosu na ostatak prostorije.
Slika je lepa, nemam nikakve zamerke, verovatno kad bi pored njega stavio neki OLED ili QLED primetilo bi se, ovako za mene je savrsen
Jedina zamerka je sto nema standardni 3.5mm izlaz za zvucnike vec Digital Audio Optical, pa moram nabaviti neki konverter.
Hvala vam na savetima i predlozima
Ovaj nema ako dobro vidim
Jel pazario neko do sad ue55ru7022kxxh, vidim da je na finoj akciji trenutno
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Sta je trenutno bestbuy sto se tice 43inca? Bitno je da ima pristojnu sliku i da je smart. Da radi bez problema EON, YT i Netflix. Ne trazim najbolji i najskuplji, vec nesto sto je prihvatljivo i radi lepo.
Moze li neka preporuka za 65" ?
Slika mi je najbitniji faktor a cena moze do 1200e
P.S. mora da radi EON app![]()
do 1200e napolju ili kod nas, kod nas za te pare jedino samsung ru8002 ili philips 70pus7304
Moze KP
Recimo, koji od ovih bi neko od vas izabrao i zasto
Sony 65XF9005
Samsung 65Q60R / 65RU8002
LG 65SM8200
Jel pazario neko do sad ue55ru7022kxxh, vidim da je na finoj akciji trenutno
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
zna li neko kako se iskljucuje slika na samsung tv, a da ide zvuk. Ne mogu da nadjem nikako, ru7400.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari