Šta je novo?

Tablet Koji tablet?

Struna

Poznat
Učlanjen(a)
24.05.2022
Poena
30
Ne znam šta da izaberem između ovih tableta, svi mi deluju slično...
1. Samsung Galaxy Tab A8 4/64
2. Nokia T20 4/64
3. Lenovo P11 4/128
4. Realme Pad 4/64

Nekako naginjem Samsungu, najnoviji je i koliko sam shvatio imaće najdugovečniju podršku, mada mi svi deluju kao rame uz rame.

Koristi li neko Realme Pad? Deluje da je i dalje najbolja kupovina za do 200tinak eura.
Ja koristim nekih godinu dana. Tablet je dobar i radi brzo ali ima nekih problema zbog kojih sam ga nosio na servis ali mi nisu uvažili reklamaciju. Dešava se često da ekran pobrljavi i ne reaguje na dodir i sam otvara aplikacije i skroluje.
Koristi li neko Realme Pad? Deluje da je i dalje najbolja kupovina za do 200tinak eura.

Kolega razmišlja kupiti Xiaomi redmi pad se 11" za neznatno više od 20.000. Da li ima bolja kupovina za taj novac. Zahvaljujem

Jel neko možda video ovaj tablet?

TCL NxtPaper 11: https://www.gsmarena.com/tcl_nxtpaper_11-12145.php

Deluje ok cena, a mislim da je dobar za čitanje stripova, knjiga itd.
Imao sam prilike da ga koristim.Mom oku nekako nije legao,dobra je ta tehnologija definitivno ali mislim da ce tek u budućnosti doživeti pun potencijal.Nekako kada citam imao sam osecaj da se tekst prelama i cinio mi se mutnim na momente.Ekran koliko sam razumeo ima neka 3 sloja.Čak i u Bench recenziji su napomenuli da neće prijati svačijem oku.Na kraju sam njega prodao i nokia t20 tablet i uzeo redmi tab pro sa kojim sam prezadovoljan.

Nazad
Vrh Dno