da li je potreno gasiti risiver ii je dovoljno samo ugasiti tv ?
Meni je tako riknuo Prestigio e-čitač pre par godina, tačno dva dana nakon isteka garancije.A zasto ga ne gasite? Sta ako crkne dva dana posle isteka garancije? Nema potrebe da ga toliko opterecujete... Ja kad gasim tv gasim i stb.
Prosto RT5400T2 je iznenadjujuće brz po tom pitanju, otprilike pola sekunde da se prebaci kanal i još sekundu otprilike da video krene normalnom brzinom.Kupio sam VIVAX IMAGO DVB-T2 107 mnogo je mali i i lagan , mana je sto kada se prebaci ceka se 4 sekunde da ocita kanal
Treba mi STB sa SCART izlazom, u uži izbor su mi ušli: Strong 8201, Thomson THT520, Horizons A115 i XWave Digital One.
Šta kažu iskustva posle nekoliko meseci korišćenja, kako ste zadovoljni sa kupljenim STB-ovima?
E, to, nema scart. Povecah slike neke i lepo pise dole, ali corava Jana. Hvala
Dakle, da trazim sa tim okruglim cincevima, nebitno koja marka?
Meni bi najjednostavnije bilo da kupim kabl koji na jednom kraju ima taj siri ulaz (scart) i na drugom da ima taj okrugli ulaz (kao onaj ulaz za antenu sobnu). I onda da prikacim na vec postojeci risiver (tata kupio dva neka bear ili tako nesto i ono cvrc, jedan tv nema scart). Ali ne znam postoji li takav kabl i gde da ga trazim po NS-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari