Ako nije problem javi mi samo da li na m2 stoji sat i kada se tv ukljuci. Potrebno mi je to. Pitam ove iz w i g medjutim nemaju takvu informaciju kazu.Da ne bi došlo do "nervnih" komplikacija usled eventualnog zujanja STRONG-a i HORIZONS-a, smoren od čitanja, a i potreban što pre, naručio sam XWAVE Set Top Box M2. On je kao "novija" verzija X Wave set-top box DIGITAL ONE-a (ovaj je i crkao - tek mi veceras pročitali koji je model). Po nekim specifikacijama nađenih na netu unutrašnjost je čak ista (razlika u spoljašnjosti i korisničkom interfejsu). Naručih preko net-a (G..... za 3.090 din - oko 500-600 din manje nego kod drugih i toliko manje od ovih svih navedenih.
Javljam kada stigne kakvi su utisci u odnosu na stari koji je dobro radio dok je trajao. Neće valjda Polarotor da poreši :type:
@mihajlosd
hvala za video. Svakako ću ga otvoriti i proveriti ovo čim neki dan dobijem vreme.
Ako nije problem javi mi samo da li na m2 stoji sat i kada se tv ukljuci. Potrebno mi je to. Pitam ove iz w i g medjutim nemaju takvu informaciju kazu.
Ja sam hteo da kupim majci ovo i prikacim na neki moj 27" monitor koji vise ne koristim, ali ovo je prilican dil-brejker za takvu namenu, jer monitor nema svoj daljinski.Problem koji sam primetio kod M2 je taj da kada se isključi stb bilo preko daljinca ili na samom uređaju, nakon toga se ne može "upaliti" ni preko uređaja ni nreko daljinca. Jedino rešenje je da se isključi iz struje, ponovo uključi nakon čega radi sasvim normalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari