- Učlanjen(a)
- 15.07.2004
- Poena
- 650
Unapred se izvinjavam ako je slicno pitanje ranije bilo postavljeno, nisam imao snage da procitam celu temu od 90+ stranica.
Trebalo bi uskoro da kupim LCD TV, budzet je oko 650€. Nikada nisam pratio nesto posebno trziste TV-a jer ga jako retko gledam.
Ono sto znam da zelim:
1. Full HD
2. HDMI zbog neke buduce PS3, SCART zbog santavog DVD plejera i D-SUB zbog laptopa (ima samo D-SUB izlaz)
3. Samostalna reprodukcija Full HD .mkv videa direktno sa USB-a
4. 37" bi bilo idealno, mada bih preziveo i za broj manji ili veci
Koristio bih ga za, sortirano od najcesceg do naredjeg:
1. Gledanje Full HD .mkv ripova
2. Igranje
3. Gledanje TV-a
4. Upotreba kao PC monitor
Ne patim od brendova, ali ne bih voleo da bude VOX, WEG, SEG i slicna boranija, mada imam blagi osecaj da oni ni ne bi mogli da ispune sve uslove.
Sta biste mi vi preporucili, otvoren sam za sve predloge, pretpostavljam da postoje neke bitne stavke za koje nisam ni znao da su bitne, pa ih slobodno napomenite.
Trebalo bi uskoro da kupim LCD TV, budzet je oko 650€. Nikada nisam pratio nesto posebno trziste TV-a jer ga jako retko gledam.
Ono sto znam da zelim:
1. Full HD
2. HDMI zbog neke buduce PS3, SCART zbog santavog DVD plejera i D-SUB zbog laptopa (ima samo D-SUB izlaz)
3. Samostalna reprodukcija Full HD .mkv videa direktno sa USB-a
4. 37" bi bilo idealno, mada bih preziveo i za broj manji ili veci
Koristio bih ga za, sortirano od najcesceg do naredjeg:
1. Gledanje Full HD .mkv ripova
2. Igranje
3. Gledanje TV-a
4. Upotreba kao PC monitor
Ne patim od brendova, ali ne bih voleo da bude VOX, WEG, SEG i slicna boranija, mada imam blagi osecaj da oni ni ne bi mogli da ispune sve uslove.
Sta biste mi vi preporucili, otvoren sam za sve predloge, pretpostavljam da postoje neke bitne stavke za koje nisam ni znao da su bitne, pa ih slobodno napomenite.
Poslednja izmena: