1.Ajde objasni mi malo kako kaspersky ukucava system i zasto nevalja.Dejan1972 je napisao(la):Najbolji je NOD32!Manite se tih nortona a posebno tog kasperskog.Dzaba mu sto se reklamira na Pinku kad nista nevalja...ukucava sistem kao i norton.Mislim da je Norton dobar ali da nije za kucnu upotrebu nego za servere a o kasperskom necu ni da govorim...samo ime mi je shit a i kako sam rekao ukucava sistem...NOD32 je najbolji! :type:
Crna Metalurgija je napisao(la):pc-cillin 2005!?
ja ga koristim vec 5 meseci i odlican je.da li ga jos neko koristi i kako se on po vama rangira medju ovim ostalim av-ima?
Ako si je isprobao, napiši par reči, zanima me ima li nešto novo. Upravo sam podesio OS pa da ne počinjem odmah sa brljanjem.operic je napisao(la):najnovija 6.0 beta radi, cini mi se, brze od petice
Lichno ne bih "experimentisao" sa betama kada su u pitanju neke ovako osetljive stvari, probaci ga kad izadje iz beta fazeoperic je napisao(la):najnovija 6.0 beta radi, cini mi se, brze od petice
Isto se i meni dešava. Sinoć uradim full scan i on mi nađe 12 worm-ovaParanoya je napisao(la):Koristim kaspersky,ali me nervira to sto se ne secam kad je poslednji pronasao virus,a da to nije bilo tako sto sam ja pokrenuo skeniranje.Non stop stoji ukljucen,stoji ukljucena opcija i da skenira memoriju i startup objekte svaki put,svaki drugi dan ga update-ujem,ali 95% stvari nadje zarazeno tek sa skenom.Mada u sustini retko kad dobijem viruse.
Arsenko je napisao(la):Isto se i meni dešava. Sinoć uradim full scan i on mi nađe 12 worm-ova
dobro ajde verovatno je mislio na verziju 5.amd_mad je napisao(la):Moja preporuka kao iskusnijeg servisera, svakako Kaspersky 6 (po mogucnosti PersonalPro, posto personal samo brise zarazene fajlove, a personalpro, pokusava i da ih ocisti) ili Trend Micro PC Cilin 2004. definitivno prema mom iskustvu 2 najbolja AV. Vrlo visok ucinak, jedino KAV ima manji problem kod updatovanja, izgleda da su ima jako optereceni serveri, pa se dosta sporo osvezava, mada u sustini mala cena za dobru zastitu.
Ovaj....ne sinak....tako se ne prave avioni...amd_mad je napisao(la):Moja preporuka kao iskusnijeg servisera, svakako Kaspersky 6 (po mogucnosti PersonalPro, posto personal samo brise zarazene fajlove, a personalpro, pokusava i da ih ocisti) ili Trend Micro PC Cilin 2004. definitivno prema mom iskustvu 2 najbolja AV. Vrlo visok ucinak, jedino KAV ima manji problem kod updatovanja, izgleda da su ima jako optereceni serveri, pa se dosta sporo osvezava, mada u sustini mala cena za dobru zastitu.
pre bi se reklo kao nedovoljno iskusnog servisera :damd_mad je napisao(la):Moja preporuka kao iskusnijeg servisera,
o "cenama" :d da ne pricamo!!vladat1 je napisao(la):Moja preporuka NOD 32 + ZAP. Niska cena odlican kvalit. Zabari su ga bas napravili!!!! :smoke: :smoke: :smoke:
NOD nije italijanski, nego ceski ili slovacki...vladat1 je napisao(la):Moja preporuka NOD 32 + ZAP. Niska cena odlican kvalit. Zabari su ga bas napravili!!!! :smoke: :smoke: :smoke:
apolon je napisao(la):Ovaj....ne sinak....tako se ne prave avioni...![]()
http://www.nod32.com/about/about.htmZoNi je napisao(la):NOD nije italijanski, nego ceski ili slovacki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari