Hajzl
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.03.2002
- Poena
- 620
dundjer je napisao(la):E pa ti ga sad bash uprska totalno - ne treba gora kritika NODa od ove tvoje pohvale - kazhesh izbacuju definicije svaki dan, a ponekad i cheshce...e svaka im chast, bash znaju posao
Kaspersky napr. izbacuje definicije na svaki sat, znachi bar 20 puta cheshce od ove za tebe pohvalne brzine
Dobro, on je najredovniju u tome, ali imash i druge proizvodjache koji to cheshce rade od NODa.
A ove linkove koje si dao, pogledaj malo bolje - na svakom od testova napr. Virus Bulletina, nagradu 100% dobije bar 10 razlichitih programa - da li to znachi da su svi podjednako dobri? Imash po netu dosta diskusija oko ovih Virus Bulletin testova, pa prochitaj...
Inache, bila je ovde ili na nekom drugom forumu neka baza od nekih 600 prastarih virusa. Kada ih NOD skenira, ne nadje oko 50 njih - iako su stari poprilichno.
Znachi, ni heuristika ni to "brzo" dopunjavanje baza od chak jednom dnevno mu ne pomazhu da nadje tih 50 prastarih virusa - pa to je sramota.
Imash i onaj grchki sajt na kome se vidi da iz njihove baze NOD propusti chak preko 10 HILJADA virusa, eeejjjj?!!!
A argument da iz pouzdanih izvora znash da neke domace institucije koriste NOD i nije neki - i ja znam da neke kao sluzhbeni auto koriste YUGO, pa ne verujem da cemo zakljuchiti da to znachi da je YUGO dobar :banana:
ajde, kada tako kazes :-devil-: .... ljudi cesto imaju problema sa poredjenjem baba i zaba ....
ovako bismo mogli u vecnost ..... ali znamo mi bolje ....
u prilogu jedan poucan tekst, pocinje saljivo ali...
Poslednja izmena: