Ma ne znam ni ja sta da radim vise...
'Ajde vidi kod onih tvojih za koliko mogu da nabave Belineu 10 20 35W ili 10 20 30 W...( i mogu li uopste...)
Ja koristim samsung 204b i mogu ti reci da je monitor ekstra.Radi u rezoluciji 1600x1200 i ima svivel opciju.Pre ovoga sam imao dosta dobar crt samsung 755 dfx i veruj mi da vise nemam problema sa vidom na lcd-u kao sto sam imao na 755dfx,odnosno ne boli me glava vise sto nije slucaj dok sam koristio crt monitor.
A 753s je losiji od 755dfx i to dosta tako da bih ti ja savetovao da ti to lepo prodas i kupis neki lcd i veruj mi neces se pokajati.
E sad da li 16/9 ili 4/3 to je vec tvoja odluka.Ovaj model je format 4/3.
Cena za koju moze sada da se nadje je mislim oko 370 eura i veruj mi da vredi svaku paru.
Pozdrav i nadam se da sam ti bar malo pomogao u odluci.
![]()
Takodje sam imao veliku dilemu izmedju ta dva modela, prevagnuo mi je LG zbog boljih ocena na stranim forumima, imam vec dva meseca LG 204W i ja sam prezadovoljan ,svaka preporuka !
:trust: da se nisi malo zbuniosvaka preporuka na dotichni monitor nemam apsolutno nikakvih zamerki, bez mrtvih pixela, veoma malo probijanje pozadinskog, dobar ugao gledanja, pivot ...
Zasto??? Pa i jeftiniji "non-wide" 203B je pivot...:trust: da se nisi malo zbunio![]()
ViewSonic VG2021M-2 . 21.700,00 din. Nema bolji za te pare.
Pretpostavio sam... Mnogi su rekli isto... A i meni deluje odlično.svaka preporuka na dotichni monitor nemam apsolutno nikakvih zamerki, bez mrtvih pixela, veoma malo probijanje pozadinskog, dobar ugao gledanja, pivot, odziv od 5ms i vishe nego dovoljan za sve igre..stvarno super monitor
ne zalim ni dinar za njega..![]()
svaka preporuka na dotichni monitor nemam apsolutno nikakvih zamerki, bez mrtvih pixela, veoma malo probijanje pozadinskog, dobar ugao gledanja, pivot, odziv od 5ms i vishe nego dovoljan za sve igre..stvarno super monitor
ne zalim ni dinar za njega..![]()
Monitor apsolutno nije za grafičare. Sve mane ima za bilo kakvu obradu grafike i videa. Malo ste pretjerali sa tim fokusom na igre. I dalje je Belinea 102035w bestbuy.
Porucujem jedan od ova dva modela, pa mi treba hitno odgovor dok ih ima, razlika u ceni je 3evra... Sta je bolja opcija:
Benq T201WA
http://www.benq.co.in/products/LCD/?product=1084&page=specifications
ili
FP202W
http://www.benq.com/products/LCD/?product=594&page=specifications
skuplji je 5ms ali nema DVI..., ali opet bolji ugao gledanja... Pomagajte :wall:
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari