Sta mislite o Benq FP93G ima 6ms(2msGTG) , DVI i garanciju za 0 mrtvih piksela , dok 940n ima 8ms , nema DVI ,a garanciju za 7 mrtvih piksela (tek kad se pojavi 8 moze da se zameni) - a Benq je samo 5-10 evra skuplji. Molim vas neko misljenje o ovom monitoru posto sam se bas naprzio da ga uzmem, i sta znaci ovo u zagradi 2ms GTG - podatke sam uzeo sa Benq-vog sajta.
Nije tačno. 19" ekran ima 3,932.160 podpiksela a samo 1280x1024=1310720 piksela!!! Tako piše i u standardu ISO 13406-2.
Prema ovom standardu, za klasu II monitora (to su oni koji se danas najviše prodaju), maksimalan broj defektnih piksela na milion piksela može biti sledeći:
3 stalno bela piksela + 3 stalno crna piksela + 7 loših podpiksela (s tim, što i stalno crni se dodatno takođe računaju kao polupikseli) = 13 feleričnih piksela, od čega maksimalno 3 podpiksela i nijedan piksel mogu biti u klasteru (kvadratu veličine 5x5 piksela).
Znači, kao što vidite, mi još imamo sreće što proizvođači i trgovci imaju strožije interne standarde od zvaničnog. Konkurencija ih na to primorava.
Jedno mozda cudno pitanje al ajd.
Kupio sam BENQ FP93X , ali bez obzira na marku zanima me koliko ste vi koji imate 19-tice udaljeni od ekrana, jer mi sve ovo izgleda mnogo veliko ?
Uzgred , ako ima neko ovaj monitor jel moze da mi kaze kako je ispodesavao sve ono.
hajde predlozite neki monitor 270-320e. ja se razmisljam izmedju LG L204WT i samsunga 931bf. sta mislite o navedenim modelima i neka preporuka.
Lepo sam u prethodnom postu napisao: "Ni jedan, ni drugi ti nisu ništa posebno, osim po specifikacijama". Jasno je da sam tu mislio da su specifikacije za pomenute monitore dobre. Ti si @isnogood to izgleda pogrešno shvatio. Čitaj pažljivije.Smeshan mi je ovaj srbin, 0 argumenata shta je loshe u specifikacijama
...stvarno ne znam na osnovu chega je doneo zakljuchak.
Najbolje ti je da sam pogledash u nekoj radnji i sam odluchish.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari