Na kraju sam uzeo LG 1919S i zadovoljan sam.Samo me malo nerviraju podesavanja,nikako da nedjem neku zlatnu sredinu da mi je sve ok. Jel mogu za zamolim korisnike ovog monitora da napisu svoja podesavanja pa da vidim jel mogu da se pronadjem negde :d
Pa jedino su tada boje lepe, a i shto bi koristio cleartype?
Ljudi, trenutno sedim za 940bw, i ne da sam odusevljen neeegoooo.
Eto, samo sam hteo da ga pohvalim, i da bez ustruchavanja uzmete taj ako ste zeleli...
poz
Pa jedino su tada boje lepe, a i shto bi koristio cleartype?
Wanderer u Zrenjaninu sam platio 270. Koliko sad vidim po NS nesto je skuplji.
Ako nije tajna gde ima za 16500?Ljudi imam 1919s za oko 16500din,uzeti ili mozda sacekati jos neku nizu novogodisnju cenu? :d
Zato sto bez njega slova deluju mnogo "mrsavo"...![]()
mrzi to mene..bilo debelo..ko boldovano..pa dupla slova ispod ikonica...i odma skinuo.
Samsung tolerise 1 mrtav pixel (dark/ bright) na 1 milion pixela. Ekran 19 inch modela ima 3,932.160 pixela, tolerancija je 4 mrtva pixela.
A HP?
Dali ga je neko uopshte probao npr.HP L1940T 19"?
Benq deluje primamljivijeSta mislite o Benq FP93G ima 6ms(2msGTG) , DVI i garanciju za 0 mrtvih piksela , dok 940n ima 8ms , nema DVI ,a garanciju za 7 mrtvih piksela (tek kad se pojavi 8 moze da se zameni) - a Benq je samo 5-10 evra skuplji. Molim vas neko misljenje o ovom monitoru posto sam se bas naprzio da ga uzmem, i sta znaci ovo u zagradi 2ms GTG - podatke sam uzeo sa Benq-vog sajta.
Sta mislite o Benq FP93G ima 6ms(2msGTG) , DVI i garanciju za 0 mrtvih piksela , dok 940n ima 8ms , nema DVI ,a garanciju za 7 mrtvih piksela (tek kad se pojavi 8 moze da se zameni) - a Benq je samo 5-10 evra skuplji. Molim vas neko misljenje o ovom monitoru posto sam se bas naprzio da ga uzmem, i sta znaci ovo u zagradi 2ms GTG - podatke sam uzeo sa Benq-vog sajta.
Hvala za info.Primetio sam da su HP skuplji od samsunga pa sam razmisljao dali je to opravdano.Imam HP 1755 (kada sam kupovao, to je bila najvisa klasa HP monitora, dakle trebalo bi da bude bolji od pomenutog 1940). Sve preporuke, izvanredna slika, fenomenalan kontrast, sva potrbna podesavanja. Svaki detalj odaje utisak veoma kvaltetnog proizvoda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari