banzaiii je napisao(la):Ako ne budeš zadovoljan slikom, tome najverovatnije neće biti uzrok grafička kartica nego monitor (s obzirom da ciljaš na jeftiniju klasu).
Ako ti budžet dozvoljava, preporuke svakako idu za neku 19icu sa DVI ulazom (poput gore pomenutog 940b).
bojke1 je napisao(la):Kazi mi kakva je slika na tom acer-u posto je grafika integrisana?Ja sam mislio sestri da kupim neku 17-cu jeftiniju do 150-160 eura ali ne znam kakva ce slika biti posto je i kod nje graficka integrisana.
Jos jedno pitanje,kakvi su belinea monitori sa odzivom od 8 milisekundi vidim da ima da se nadju za 150 eura,pa ako nisu losi mozda bih sestri kupio jedan.
Ona inace racunar koristi za internet i kucanje tekstova znaci sasvim obicna upotreba.
mrGood je napisao(la):U principu svaki tft ce da odgovara tvojim potrebama; tu spadaju i "bezimeni"
Ono sto je bitno za tekst je da ukljucis ClearType (opcija u win-u) i da ga podesis u "native" rezuluciju (za 15 1024*768, za 17 i 19 cola to je 1280 puta nesto) i dobices ono sto trazis.. (ekstra lepa slova)..
Pozdrav..
Dark Angel je napisao(la):Moze mala pomoc u vezi Clear Type (Win xp) .... gde se to podesava ?
banzaiii je napisao(la):Ovim spajanjem thread-ova je napravljen džumbus. Sad je praktično nemoguće ispratititi ko sa kim, i o čemu, priča.:S:
isnogood je napisao(la):a kad otvorish word na tom 19" wide, tek onda vidish koje si ****** kupiochoveche gledaj pixele 1440x900 znachi manje pixela po vertikali..shto smeta....veruj mi....900 spram 1024 ...hm......pogledaj upaljen takav monitor pre nego kupish. Nemoj kupiti wide na slepo...drugo je kad kupish 21" 24" 30" njihova vertikala je dovoljno velika i onda recimo stavish dva worda ili i.e. jedan pored drugog ..e to je vecj lepo...ali wide je po meni za vecje monitore ....Sigurno si po radnjama video lcd wide tv-e ......dobro razmisli o tome....ja sam se jako palio na 205bw ...znachi 20" za oko 330-340e ....ali to je vecj druga pricha 1680x1050 i ja sam ipak odustao....
Ok hvala.blue je napisao(la):Sasvim solidna. Bolja nego u kombinaciji sa CRT-om. Za net i kusckanje biće savršeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari