Marsovac je napisao(la):Nije 580 kuna nego 580 km (konvertibilnih maraka) sto je oko 300e, a to je ok cena. Za toliko se otprilike moze naci i na ebay-u.
stoske je napisao(la):sto se tice samsunga 940 b...slika je ostra,brzo reaguje,bez zamucenja....boje izgledaju super (mada se jos nisam pozabavio detaljnim podesavanjima)
Takodje (za mene) neophodna stvar je podesavanje po visini.odlicno je reseno
Pivot funkcija je takodje prisutna,ali ne reaguje rotiranjem desktopa automatski (ni sam magic rotation soft).Mozda potoji neki prog.koji to resava,ali to i nije nesto presudno....
imam jednu zamerku,a to je jaka belina,za sada mi izgleda da ju je nemoguce smanjiti, a da se ne izgubi na ostrini/bistrini slike.
toliko ....![]()
[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Uzeh danas Acer 1916Ws! Progledao sam posle onog CTR-a
Tek cu da se sada poigram sa njim ali zadovoljan sam extra.
To sam cekao da cujem. Sad mi je jos draze :d Prezadovoljan samkovacm je napisao(la):lepo kazem: posle wide se ne bih ni l00d vratio na 4:3 ili 5:4
elem videh kod buraza Acer-a na blic i cini mi se da ima:
- bolji ugao gledanja nego moj FS 19W (kupljen pre ~6meseci)
- FS 19W mi je lepsi na oko, mada je i Acer jako lep i dobre izrade
- takodje na Aceru se ne vide nikakve falinke zbog upotrebe analognog ulaza dok na, recimo, FS-u 19W sa analognim kablom - svi paterni sa velikom kontrastom proizvode shum na slici
- i to je to. misli da vredi svaku paru! ne znam koja je cena FS-a 19W sada ali u svakom slucaju i da su iste cene mislim da bih pre uzeo Acera...
kad budem malo duze sedeo za monitorom napisacu josh par reci...
Love Hunter je napisao(la):Ko koga ovde z? :eyebrows:
||NeX|| je napisao(la):Već sam jednom ti rekao da vidiš ovdje:
http://www.prad.de/guide/ergebniss_...r_by=price&order_order=asc&Submit=vergleichen
@psihodel: Hvala, a imaš li kakvu zamjerku?
Love Hunter je napisao(la):meni rekao?pomesao si me sa nekim... ali hvala u svakom slucaju na linku, to resava dosta polemike oko ovog modela
:bottle:
u poredjenju sa samsuzima se 100% slazem posto ih i ja svaki dan gledam na poslu.dj13 je napisao(la):Evo i ja uzeh Acer 19" wide. Posto svakodnevno gledam i u samsunge 19" 913N i 17" 740N mogu reci moje utiske:
-Ima uocljivo veci ugao vidljivosti
-Deluje kao da manje bljesti
-Boje su malo prirodnije (pastelne)
-Odziv kod acera je dosta bolji od 913N i pomalo primetno bolji nego kod 740N
U pozitivne strane kod Acera bi stavio da je ova serija iz CT-a made in Taiwan (sto se sve manje srece u mega produkciji kineza).
Najnegativnije kod Acer je je vertikalno osvezavanje u najvisljoj rezoluciji od svega 60Hz. Sto se bas zagledavanjem moze primetiti, a u nekim momentima je izuzetno primetno (np. ako postoje naizmenicno horizontalne tanke tamno svetle linije kad slika bas trepti).
Rezime za te pare trenutno ne moze bolje.
poz
Poseti http://www.livescore.com/ ako mozes na aceru. Tamo se na tamnoj pozadini primecuje treptanje (barem kod mene).kovacm je napisao(la):u poredjenju sa samsuzima se 100% slazem posto ih i ja svaki dan gledam na poslu.
jedino za ovo treperenje kod horizontalnih linija na aceru: kod buraza nisam primetio nikakvo treperenje cak i kad smo ukljucili test koji iscrtava horizontalne b/w linije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari