||NeX|| je napisao(la):Izvinite ako ulijećem sa subjektivnim komentarom, ali gledao sam neki dan 940B u izlogu i nije mi se nikako svidio. Boje, ugao te ukupni dojam. Nekako blijedo. Ali eto to je neko moje mišljenje. Trebalo bi ipak ciljati ove sa 1000:1 kontrastom.
stoske je napisao(la):i koliko kosta....
Pa to sam i ja cuo ovde na forumu.Firma a-maze cini mi se da je napovoljnija u gradu ali ako pre kupovine ne moze da se proba monitor mislim da je to macka u dzaku sto se tice kupovine bez obzira sto su povoljni sa cenom.stoske je napisao(la):u a-maze-u je 3 godine ako se ne varam,ali bez mogucnosti testiranja monitora pre kupovine....
Pa to me bas i brine,jer ne daje mi se tolika lova i donesem kuci monitor a on ima bad pixel a oni ne priznaju garanciju.sale prdez je napisao(la):imas garanciju. sta te onda briga, osim ako te ne brinu mrtvaci, ali njih je sve manje i manje kako ide vreme. treba biti baksuz pa kupiti monitor sa njim.
uzmi 970P odmah za 440e ili cekaj jos koji mesec 971P kao ja.PINHEAD je napisao(la):Prodao sam 940B.Ne vredi.Ne odgovara mi TN i tacka.
Opet sam bez monitora i sada sam definitivno resio da uzmem xVA.Do 500 Evra.
Predlog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari