Šta je novo?

Koji 19" TFT?

Gorannnn

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2003
Poena
609
Cena je otprilike ista, jedan ima 4ms i DVI dok drugi ima malo bolje karakteristike. Sta mislite?

a ti kostaju je8eno mnogo... ijos jednom da ponovim pitanje: Koga zapravo boli dupe za ugao? Pa neces da zoves 50 ljudi da gledate film kod tebe :d

a ostalo se podesi vec

||NeX|| je napisao(la):
Izvinite ako ulijećem sa subjektivnim komentarom, ali gledao sam neki dan 940B u izlogu i nije mi se nikako svidio. Boje, ugao te ukupni dojam. Nekako blijedo. Ali eto to je neko moje mišljenje. Trebalo bi ipak ciljati ove sa 1000:1 kontrastom.

Slazem se...moj HP ima kontrast 1:1000. uglove 176/176 i slika je fenomenalna!

Jel mozes da das tacnu oznaku monitora i gde to ima za tu cenu, posto sve sto sam ja video na netu sa slicnim specifikacijama pocinje od 500$ i vise.

Edit:
Evo nasao sam jedino ovaj, a i njemu je cena 399$
HP L1955 Silver/Carbon 19" LCD Monitor L-1955
Jel tvoj isto ovaj model ?

Poslednja izmena:
Cao evo konacno sam dosao do nekih finansija i planiram da kupim tft i dalje se dvoumim izmedju dva samsung modela i to 740bf i 940bf.Da li moze neko da mi kaze kakvog su kvaliteta ovi monitori odnosno prednosti i mane.Gde se mogu naci najpovoljnije i koja je firma korektna sto se tice garancije?Ako neko vec ima ove monitore zamolio bih ga da mi prenese svoje utiske sto se tice monitora,prednosti i mane.
Pozdrav!!!

dilema 17" vs. 19" je pomalo deplasirana. ako imas kinte za 19" - svakako ga uzmi. monitori bi trebali da su solidni, posebno za igre zbog odziva od 2ms, ali ti preporucujem da ih svakako pogledas u nekom prodajnom salonu pre kupovine.
kupi ih u najjeftinijoj firmi, jer je garancija svuda ista - 3 godine.

stoske je napisao(la):
u a-maze-u je 3 godine ako se ne varam,ali bez mogucnosti testiranja monitora pre kupovine....
Pa to sam i ja cuo ovde na forumu.Firma a-maze cini mi se da je napovoljnija u gradu ali ako pre kupovine ne moze da se proba monitor mislim da je to macka u dzaku sto se tice kupovine bez obzira sto su povoljni sa cenom.

imas garanciju. sta te onda briga, osim ako te ne brinu mrtvaci, ali njih je sve manje i manje kako ide vreme. treba biti baksuz pa kupiti monitor sa njim.

sale prdez je napisao(la):
imas garanciju. sta te onda briga, osim ako te ne brinu mrtvaci, ali njih je sve manje i manje kako ide vreme. treba biti baksuz pa kupiti monitor sa njim.
Pa to me bas i brine,jer ne daje mi se tolika lova i donesem kuci monitor a on ima bad pixel a oni ne priznaju garanciju.
Najverovatnije cu kupiti monitor tamo gde i mogu da ga isprobam pa i ako je malo skuplje bar cu biti miran.

ne znam, ja kad budem kupovao monitor, kupicu tamo gde je najjeftiniji, jer razlika ume da bude i do 50e izmedju najjeftinije prodavnice i one u kojoj mozes da pogledas monitor ;)

Ne znam nisam pametan sta da radim.Videcu,jos malo cu da razmislim.Usvakom slucaju hvala na savetima.Pozdrav!!!

Koja je razlika izmedju Samsung 940N i 920N

Koja je konkretna razlika izmedju Samsung 940N i 920N? Upoznat sam sa tehnickim detaljima i cenom ali me zanimaju prednosti i mane oba monitora. I preporuka za kupovinu izmedju ta dva modela?

dilema...
Belinea 10 19 25
http://www.belinea.com/Products/TFT_19/product_moni_tft.jsp?node=8&artnr=111924

vs.

Belinea 10 19 35
http://www.belinea.com/Products/TFT_19/product_moni_tft.jsp?node=8&artnr=111927

Po nekim testovima na netu ovi monitori su proglaseni kao best buy u toj klasi (19", business class)

a overite ovo..

ViewSonic VX922 kod nas kosta 500 evra... a na zvanicnom ViewSonic sajtu DUPLO MANJE... dakle oko 250 evra.... STA RECI?!?!?:mad: :S: :wall: :bottle:
http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/

SRBIJA!!!

Poslednja izmena od urednika:
Elem ja kupih 940B.Odustao sam od wide varijanti zato sto sam skontao da mi treba bar 20" a tolko para trenutno ne bih da dam za monitor.

Evo utisci vezano za 940b:
Sve mi je ok sem uniformnosti boja......mislim ono,vertikalni ugao gledanja valjda,kako pomeram glavu gore dole tako boje postaju zivlje i blede na gornjem i donjem delu ekrana,one u sredini ostaju ok.

Malo vise se zivciram oko toga pa bih hteo da pitam, da li je primetljiva razlika sto se ovoga tice izmedju 940b i 970p i vredi li ta razlika 120 evra koliko bi me izaslo da zamenim?

970P mozes gledati iz bilo kog ugla i slika se ne menja ni malo, a da li to vredi 120e je krajnje subjektivna stvar. meni vredi i zato cekam 971P.

Ovo je klasican primer prelaska na TFT tehnologiju

5427.jpg

Ljudi da li je moguce da jedini monitor koji bih kupio bez razmisljanja nema da se nadje kod nas!!!!

Da li iko ima informaciju kada ce Belinea 10 19 20 stici kod nas i kolika ce mu biti cena??

Ako nista moracu da se otvorim za jos kesa i uzmem 10 20 35w.......

Vrh Dno