kovacm je napisao(la):@dj13 jeste, vidi se treperenje pozadine na tom sajtu i Aceru... eto nedostatka DVI prikljucka - na mom FS 19W nema treperanja.
Ajde ako nije tajna kazi gde si ga kupio za te pare.Ja sam takodje zainteresovan za taj model monitora.Daj jos malo utisaka o njemu kad ga budes istestirao za neki dan.Sta su mu prednosti odnosno mane.Da li si mogao da ga probas pre kupovine ili ne?Neke firme ne daju da se proba pre kupovine.joe_rambo je napisao(la):E pa i ja napokon uze monitor. Samsung 940BF. Odusevljen sam slikom. Bez ikakvih podesavanja je odlicna. JKakva je tek nakon podsavanja? Dvoumio sam se izmedju njega i LCD Philips 190X6FB koji je 30e jeftiniji. Nisam se ni malo pokajao. Monitor je fenomenalan(kuc,kuc,kuc). Spojen je na dvi. Malo sam igrao COD2 u 1024x768 i nije uopste losa slika. Bar meni. Javljam kasnije jos detalja. A da, izasao me 340e. POzz.
bojke1 je napisao(la):Ajde ako nije tajna kazi gde si ga kupio za te pare.Ja sam takodje zainteresovan za taj model monitora.Daj jos malo utisaka o njemu kad ga budes istestirao za neki dan.Sta su mu prednosti odnosno mane.Da li si mogao da ga probas pre kupovine ili ne?Neke firme ne daju da se proba pre kupovine.
Pozdrav!!!
toliko je mene izasao 940 B ,)joe_rambo je napisao(la):E pa i ja napokon uze monitor. Samsung 940BF. Odusevljen sam slikom. Bez ikakvih podesavanja je odlicna. JKakva je tek nakon podsavanja? Dvoumio sam se izmedju njega i LCD Philips 190X6FB koji je 30e jeftiniji. Nisam se ni malo pokajao. Monitor je fenomenalan(kuc,kuc,kuc). Spojen je na dvi. Malo sam igrao COD2 u 1024x768 i nije uopste losa slika. Bar meni. Javljam kasnije jos detalja. A da, izasao me 340e. POzz.
Delija je napisao(la):A kako ti gledas 90% filmova koji su 16:9? :d
Slayer je napisao(la):Pored toga sto ne volim kad mi je odfikareno pola slike, gledam ih takve kakvi suA na Wide-u bih verujem imao neke gubitke kod gledanja, ili se varam?:S:
stoske je napisao(la):meni je malo svetliji nego sto sam ocekivao....ali drzim ga na modu za text, osim kada gledam filmove.....
nisam jos uspeo da iskalibrisem boje.....nikako da nadjem vremena...
@Slayer
da li si instalirao drivere za monitor?
stoske je napisao(la):cini mi se da sa driverima monitor nece uvek da da refresh od 75 Hz.Nesto mi tu ne funkcionise kako treba.
sto se tice brightness-a ako ga smanjim na 15 onda gubim na ostrini slike i postane sve nekako sivkasto....
stoske je napisao(la):kod mene to radi..
samo me nervira sto ne moze da automatski okrene sliku kada zarotiram ekran....nego moram rucno....
metatron je napisao(la):Kupujem narednih dana tft, pa me zanima da li neko ima iskustava sa ovim monitorom? U principu on odgovara mojim potrebama cena je ok (oko 350-380e). Ono sto sam ja saznao o njemu (a to je relativno malo), da spada u najnoviju generaciju LG-ijevih tft u kojoj je on jedan od slabijih predstavnika (ima modela sa 1400 kontrastom). Informacija o njemu nema na svim LG-ijevim lokalnim sajtovima ... ja sam ga nasao na :
http://uk.lge.com
Jedini review je na sledecem sajtu :
http://www.ukgamer.com/article.php4?id=285&page=1
Znači ako je neko (iko) imao iskustva sa njim neka postuje!!!
Toliko od mene
vmiro je napisao(la):Podesis shortcut za rotaciju...skoro ko automatski :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari