Nenad11 je napisao(la):Takodje, a-maze ne daje da se doticni monitori pogledaju pre kupovine...? Jel neko kupio bilo koji monitor kod njih?
Meni je jos nesto palo na pamet - posto u drugim prodavnicama moze da se pogleda da li je ok monitor, da li je moguce da se oni koji imaju poneki bad pixel prosledjuju nekim trecim firmama (kao a-maze) po nizim cenama?
Nenad11 je napisao(la):Takodje, a-maze ne daje da se doticni monitori pogledaju pre kupovine...? Jel neko kupio bilo koji monitor kod njih?
Meni je jos nesto palo na pamet - posto u drugim prodavnicama moze da se pogleda da li je ok monitor, da li je moguce da se oni koji imaju poneki bad pixel prosledjuju nekim trecim firmama (kao a-maze) po nizim cenama?
Ako ti nisu dozvolili da pogledas monitor pre kupovine, onda moraju da prihvate zamenu, tako da ispada da to i nije losa opcija jer imas mogucnost da ga pazljivo pregledas.Slayer je napisao(la):neko gore rece da je A-maze uvoznik sebi, tak oda ne verujem da iko ista njima prosledjuje odavde...
Poslao sam im mail i pitao sta se desava ako ima nekih problema, tj. da li dobijam u zamenu ispravan monitor, pa cekam odgovor. Javicu ovde
Bogdan je napisao(la):Ako je neko kupovao u pomenutoj firmi (A-maze) neka kaze sta pise na garanciji ko je uvoznik.
boooki je napisao(la):Evo pogledao sam, ne pise ko je uvoznik, a garancija jeste 3 godine. Znaci ne pominje se uvoznik, samo oni.
simpson H je napisao(la):Na kutiji mora da postoji deklaracija o poreklu robe i uvozniku. Ono sto nema deklaraciju je shverc roba.
Pise li gde se ostvaruje garancija, kod njih ili u nekom ovlascenom servisu. Bilo mi neobicno kad si rekao da su ti odstampali garanciju, nadam se da nije kao ona sto dobijas uz svercovani mobilni telefon (na pola lista papira samo ime firme i trajanje garancije)boooki je napisao(la):Evo pogledao sam, ne pise ko je uvoznik, a garancija jeste 3 godine. Znaci ne pominje se uvoznik, samo oni.
Bogdan je napisao(la):Bilo mi neobicno kad si rekao da su ti odstampali garanciju, nadam se da nije kao ona sto dobijas uz svercovani mobilni telefon (na pola lista papira samo ime firme i trajanje garancije)
Jerry[NS] je napisao(la):960BF(~41000din) i 970P(~45000 din)extra izgledaju,ali mi se isto svideo 204B,valjda ima 5 ms odziv i ima podesavanje po visini,samo kosta 50K dinara![]()
sale prdez je napisao(la):ne mozes porediti PVA i TN panel. svaki ima svojih prednosti, pa se postavlja pitanje sta je tebi bitnije u zivotu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari