LiLa je napisao(la):........ Jedino sto bas nisam mogao da testiram brzinu pa me zanima koliko je ustvari 940b brz?Jel dovoljno brz za neki fps npr. ut2003 ili ce se primecivati kasnjenja?
Izvinjavam se ako sam pogresio ali svejedno to mi je malo ekstremno drugim recima treba da rikne monitor a vidim da philips i viewsonic npr. imaju mnogo povoljnije uslove garancije...Anubis je napisao(la):nije 7 nego 5 i takva je svuda garancija za Samsunge...
Conan je napisao(la):Koliko ce da mi utice ovaj njegov odziv od 20ms pri gledanju filmova i retkom igranju? Primarna stvar na njemu ce biti programiranje. Dilema je 930BF ili 940T.
Imao 193p+, prodao i kupio 970p.DeX-Force je napisao(la):Da, ima naslednika za koga svi kazu da je losiji i ima 18bit panel dok ovaj ima sve iste specifikacije (osim 8ms odziva sto i nije toliko bitna razlika) ali zato ima 24bit panel i navodno je po svemu najbolji TFT 19'' do sada koji i dalje nije prevazidjen pa me zato cudi sto ga ovde niko nije pomenuo. Da tacno je da se tesko nalazi ali vidim da ga na PCBerzi imaju dve firme.
Moze li neko da potvrdi da li je 193P+ stvarno bolji od svog naslednika 970P ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari