LG 196WTQ-SFPotreba mi je pomoc. Trenutno sam van zemlje, i naisao sam na neku povoljnu varijantu za monitor. U igri su LG wide L196... ima kontrast 3000:1, odziv 2ms i HP w2017v(valjda)kontrast 1000:1, odziv 5ms sa kristalnom slikom. Sta je bolje od ta dva? Imajte u vidu da ce mi sluziti za igranje.
Pozajmio sam jos 50E i kupio 960BF. Monitor mi se stvarno mnogo dopao. Slika mi je lepsa i bogatija od one na 940N. Mada, poludeo sam od MagicTune i MagicRotate aplikacija. Zabadaju mi sistem, a i medjusobno se ne trpe... Da li neko ima resenje za to?
A sta mislite o LG 1953tr? Kosta oko 18 000 din, pa me zanima da li te 2000 din razlike vrede?
E vec sam uzeo lg 1953tr i mogu vam reci da je fantastican. Odziv mu je odlican, boje su super a ugao gedanja bas kako pise u specifikaciji. Pored toga lepo izgleda, i stabilan je napostolju. Moze 5 stepeni napred i 20 stepeni nazad da se iskrene.Ima DVI...Sta jos da pozelis?
Ja sam negde proletos pisao o 1953tr u ovoj istoj temi. I danas monitor radi odlično kao i prvi dan, i kod mene i kod brata. Siguran sam da je 18ooo odlična cena( proletos je koštao 20500).
E vec sam uzeo lg 1953tr i mogu vam reci da je fantastican. Odziv mu je odlican, boje su super a ugao gedanja bas kako pise u specifikaciji. Pored toga lepo izgleda, i stabilan je napostolju. Moze 5 stepeni napred i 20 stepeni nazad da se iskrene.Ima DVI...Sta jos da pozelis?
jedino nemoj sa 12ms jer tamo se primeti kada igras ili gledas film ili povuces misa brzo na levo ili desno .
Evo , ja sam se danas ponovio posle dugog gledanja raznoraznih monitora sa LG 1919s. Odlucio sam se njega zbog cene, i nekog sopstvenog zakljucka da za ove pare lg daje najvise, to je jest bolji je a malo jeftiniji od samsunga n serije.
Nisam zeleo da odvajem vecu sumu za monitor koji bih posle koristio isto kao i ovaj, eto sada bas procitah tred o nekom ludjaku koji lupom gleda monitore... svasta ... u normalnom svetu su i automobili potrosna roba a kamoli LCD monitori, malo se raspitas kupis, i to je to... uskoro ces iovako kupiti drugi.
Tako da su zasada utisci pozitivni i cini mi se boljim (naravno i vecim) od 713N koji sam imao.
E da, imali neko iskustva sa optimalnim setovanjima za njega, da isprobam i to pa da se ponovo javim sa utiscima ?
Pozdrav !
931BF ima lose uglove, pa kad vec stedis, bolje stedi za 961BF. Verovatno najbolja 19-ica sa TN panelom ili kad vec hoces kvalitet 971P![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari