Nego podseti me bese koje su njihove uopste prednostiu odnosu na CRT monitore, osim sto su manjih dimenzija ?
Pa ono, manje zrace, manje zrace....i to je valjda to...a da geometrija je bolja na njima nego na crtu i manje mesta zauzimaju, s tim u vezi fency su (secas se onog video klipa: "trsim pilistorci na ovi tanacki monitori" -to mozemo da govorimo i mi kad budemo uzeli tft:d
![]()
Po meni najveca prednost - ne boli te glava posle visecasvnog rada na TFT-u. Meni je ta prednost sasvim dovoljna, pored ostalih naravno.
![]()
evo i ja jedno pitanje da postavim.
razmisljam o kupovini 19-ice sa ugradjenim tv tunerom, pa me zanimaju neke preporuke, ali da je cena do nekih 300 eura.
gledao sam LG M1921A i deluje kao solidno resenje.
ko se to profesinalno bavi monitorima ?Kupi negde gde se profesionalno bave monitorima, izbegavaj, Tempo i Metro
Nije on 4:3 već žešće nestandardni 5:4Da, u metrou i tempu uzmes kutiju, a u njoj sta ti Bog da.
Uzevsi u obzir kako se svi okrenuse 22"wide formatu, a niko da pomene sta se to kuva sa 19" 4:3 formatom. Jel ima neki noviji info za best buy monitor do 200e sa DVI konektorom?
Ima - HP LP1965, ako ga nadjes negde.![]()
Nema da se nadje normalan monitor u gradu a da nije jbn wide.
Pa sad su wide "normalni" :trust:
Navicices se - nisi ni svestan![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari