ili da dodam josh neki euro i da uzmem ovaj SAMSUNG
932BF zanima me kakav je sluzio bi mi za igrice surf i po koji film/seriju stvarno neznam shta da uzmem jer necu da se zaje*em jer monitor cu sad da uzmem pa neznam kad opet![]()
niko nije rekao da je samusng bolji ili tako neshto ja se razmisljam koji da uzmem od 2 gore navedena monitora 19" non wide
Mogu da potvrdim da je LG odlican bas basodlican TN panel kao i svuda sto pise po reviewovima...
Vredi ako ti je potreban okretan monitor -pomera se u svim mogucim pravcima, inace po tehnickim karakteristikama nije nista bolji od ostalih samsung gaming monitora (koliko sam primetio).
Chitao sam neki review i kazu da je odlican. Doduse ne verujem svakojakim review-ima. Svidja mi se sto su za razliku od 960BF stavili TASTERE na monitor.
Ma to je super za tastere.
Ali da li zbog toga vredi 70 evra razlike.
960BF je 250 evra, a 961BF je 320 evra.
A kvalitet slike je veoma slican.
961bf, ima 2ms odziv i dinamicki kontrast, a i crn jemada mislim da to nije vredno razlike, mada bih morao da ih gledam ukljucene jedan pored drugog da bih rekao za sigurno.
Ok, 960BF ima 4ms, e vidi stvarno nema dinamicki kontrast :trust:.
Sta mislite o LG 19" L1900J-BF monitoru, moze da se nadje za ~ 230 evra.
Sto se tice dinamickog kontrasta, ni ja ga nesto ne volim:-devil-:
A za taj lg sam i ja pitao na prethodnoj strani. Dobio je odlicne ocene i na benchu i na drugim sajtovima! Ja se mislim izmedju njega i samsunga 932bf koji je tu negde po ceni 270e, a slicnih karakteristika. U principu uzeo bih trceci lg jer ga svuda hvale, samo kada bi svetleo plavo, a ne crvenoSlika bi trebalo da je slicna i na jednom i na drugom, sudeci po specifikacijama, a ovde nikog nema da nam (mi) pomogne u dilemi pa mislim da je samo pitanje da li neko vise voli samsung (vise para) ili lg (manje para), a da i crveno vs. plavo svetlo:d
Ne kapiram, sta ti to znaci crveno ili plavo svetlo ?
Ma bre, lg 1900j ima postolje koje svetli crvenom bojom, a samsung 932bf, za novije modele karakteristicno on/off dugme koje svetli plavom bojom (googlaj slike). Kod oba modela cak postoji podesavanje inteziteta svetla! Naravno ovo sam naveo kao salu u smislu razloga za izbor monitora. ...mada meni na primer kuciste svetli plavom bojom, i ceo komp mi je u crno-sivom gloss fazonu, pa nisam siguran kako bi mi cucao ovaj crveni lg u sobi.
Idi bre u qrac.
Istripova me, ja rek'o slika je ovom/onom malo crvenija/plavlja :d.
Nego jel ovaj LG 1900J ima dugmice menija na monitoru ili samo on/off :trust:.
Nije valjda isto debilozan kao 960BF, izmedju kojih se ja dvoumim, da su slika podesava preko aplikacija/drajvera.
Jeste, i on je debilozan. Sva podesavanja se vrse preko softvera. -Kazem ti ja, uzmi 932bf, on ima dugmice i super sliku (ni previse plavu ni previse crvenu, +je noviji model od 960bf...mada 960 mozes da obrces kako hoces, a 932 ne bas...
Sta ti se nije svidelo kod lg1918s. Ja imam lg1952 koji je isti qrac i sasvim sam zadovoljan. Na poslu imam neki sasmsung 710n i nije ni blizu el-dziju
Sta ti se nije svidelo kod lg1918s. Ja imam lg1952 koji je isti qrac i sasvim sam zadovoljan. Na poslu imam neki sasmsung 710n i nije ni blizu el-dziju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari