Uf, otvorio si mi oci...... jer sam skontao da svaki monitor obavlja svoj posao i da nije uopste velika razlika izmedju monitora od 300 i od 600 evra.
Nadam se da ne misliš ovo ozbiljno.... i ono na kraju sam kupio najjeftiniji 19" koji sam nashao (onda je to bio LG 1952s) i XX (dvocifreni broj) sam rekao hvala bogu sto nisam bacio silne pare za monitor jer sam skontao da svaki monitor obavlja svoj posao i da nije uopste velika razlika izmedju monitora od 300 i od 600 evra.
Predlažem ti da prvo obratiš pažnju na to da drugi monitor nema ništa bolji kontrast od prvog (hint: dinamički kontrast).dvoumim se izmedju LG 1918s i LG L1953S,e sad ovaj prvi ima DVI ali slabiji kontrast 700:1,dok ovaj drugi ima analogni ali bolji kontrast 2000:1,odziv im je isti 5ms,cena im je gotova ista,sta mi predlazete???
Slažem se s tim, ali on tvrdi nešto drugo.Pa, kad bolje pogledas, average korisniku ne treba vise od 300e monitora...
2ms je jako bitno?Za igre provereno samsung 931BF 2ms ovo je veoma bitno
mada nekima malo fali :d... i na tarabi pise *****, pa ljudi ne lome ***** :d![]()
I onda legnesh u krevet i pogledash u monitor na kom je neshto shto zhelish da vidish kad ono pola monitora crno
Nemoj pogreshno da razumesh i ja imam TN panel, samo ne mozhesh bash da izjednachish monitor od 200 i monitor od 400e![]()
Duhovi su slabo primetno prakticno jos od ere 25ms monitora...au brate pretera ga sad,gledao sam ga ima bas solidnu sliku lepsu recimo od lg 1919s,mene samo zanima jel mogu da se igram na samsung-u 940n znaci FPS I fudbal(pes naravno) ili cu imati pojavu duhova i slicno?????????
Ja sam prosle nedelje uzeo 940n, igrao sam CS i nista nisam primetio sto se tice duhova, ali kad igram far cry i half life2 onda se slika ponekad nekako razvlaci(nesto kao ubrzani slide show) kad brzo pomeram misa, ne znam tacno kako da to opisem i ne znam da li su to duhovi...ali mi bas smeta prilikom igranja tih igara
au brate pretera ga sad,gledao sam ga ima bas solidnu sliku lepsu recimo od lg 1919s,mene samo zanima jel mogu da se igram na samsung-u 940n znaci FPS I fudbal(pes naravno) ili cu imati pojavu duhova i slicno?????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari