Naisao sam na isti test, cini mi se da je bio u pitanju L2000C, sa MVA panelom. Razlika je i u rezoluciji, C ima 1600X1200, a CE 1450X1050 i TN panel. Inace, na LG sajtu postoje jos i CM (M je od multimedia, tj ima zvucnike, MVA panel) i CM (TN panel) verzije, veoma slicne C verziji, tj, iste native rezolucije. Nazalost, ni jedan od ovih nema da se nadje kod nas. Inace, za L2000CE, pise da je 'discontinued', sto znaci da je prestao da se proizvodi, ako vam to nesto znaci.Naisao sam na jedan test, ali to je bila verzija LG-a sa PVA matricom.
Ma moze bre, kako ne... u Samsung shop-ovima, recimo. Mozes da razgledas i testiras do mile volje.Jel moze jos negde, osim u Informatici, da se pogleda da li ima dead/zaglavljene pixele pre kupovine?
sta mislite o L1953S mislim da je dobar za 190e,ako ima neko biolji predlog za te pare..
Zamolio bih vas da mi pomognete u mom, sada suzenom izboru , Samsung 932B, 960BF ili LG 1900J(R...)?
Hteo bih da kupim TFT monitor pa se dvoumi izmedju ova tri modela Samsung 721N,740N i LG L192WS-SN. Priblizhno istih performansi i cene, pa mi treba savet da li bi bilo pametno dati 800 din vishe za LG 19". Ili da se vodim onom "samsung je smsung". Molio bih iskusnije za savet.
Unapred zahvalan,
Kastro.
ne znam za parolu samsung je samsung, ali ja licno ne bih kupio samsunga...
pogotovo ne manjeg za iste pare...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari