Brisite post LAZNJAK cena u radnji!!!!![]()
Pa ne kude ga bez razloga, sta sve trpaju od panela vise ne znaju ni oni sami (pa su stoga i ukinuli opciju oznake panela u servisnom meniju)... naravno, "S" panel, ukoliko ga mozes naci, predstavlja najbolji izbor... medjutim, posto je situacija takva kakva jeste - mozda da se preorijentises na 226CW?
Eeee, ali on nije dovoljno brz... nema odziv od 2ms :smoke: :dMa cak i 223BW je dobro resenje jer ima ugao 170 ako sam dobro video![]()
Eeee, ali on nije dovoljno brz... nema odziv od 2ms :smoke: :d
(zaboravili da mu upale RTA u fabrici)
Ma bre, nemoj da me zezas, pa jesam li stavio 3 (i slovima - TRI) smajlija u svoj prethodni post?Dokle se vise palite na te marketniske triksove? 2ms no way? I to G2G! Isto sam i ja mislio ali sam probao brdo monitora sa 8ms u skorije vreme i video da to nema veze sa vezom, a i citao sam neki americki blogerski dizajnerski sajt gde je lik objasnio da na odredjenu povrsinu je i odredjen odziv bolji nego da bude mali...ali naravno mozda i lupam samo citiram i konstatujem![]()
TFT=Thin film transistor, tj ima iza svakog pixela tranzistor koji ga kontrolise. Tj svaki tft ima aktivnu matricu.
Jedino sto su to kod tog monitora napisali a kod drugih nisu.
U sustini razlika izmedju aktive i pasivne matrice je u tome sto kod aktivne svi pixeli drze svoje boje dok se drugi menjaju, a pasivna je slicnija crt-u...
http://en.wikipedia.org/wiki/Active-matrix_liquid_crystal_display
za samo malo više nova kupi Belineu
Pa svakako lošije od 1280x1024p.s. Kako izgledaju igre na 19" tft-u (native rezolucijom 1280x1024) pustene u 1024x768 i aa ukljucenim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari