Imam ga na drugom kompjuteru i mogu reći da je 931BF bolji, ne mnogo bolji, al' ipak bolji.ja bih ti preporucio 940b, pa ti odluci
Baš zato bi trebalo da uzmeš 931BF, ako baš nećeš da trošiš tol'ku kintu onda uzmi BenQ FP93GX.uzimam ga zato sto po ceo dan sam za kompom
Nema taj LG zaista 1400:1, to se postiže kad se uključi Digital Fine Contrast odnosno dinamički kontrast, a to je ionako glupo ukljućivati, faktički on čak mislim ima duplo niži kontrast.I molim vas, objasnite mi koliko je vazan taj kontrast (jer taj LG 1952S ima 1400:1 dok ovaj samsung 700 :1), el to samo na papiru ili ?
Na drugom kompu imam 940B koji je 8ms, čini mi se da možda ima malo razlike u korist 931BF, al' na njega sam koristio nekoliko meseci i nisam se žalio. Ionako nećeš čitati tekst dok ga skroluješ :d tako da ne vidim u čemu je problem, da sam na tvom mestu uzeo bi' 203B, jedina mana je ta malo nestandardna native rezolucija.Ajde brzo ljudi, hitno mi je:
-Samsung 203B (razlike: 20", 8ms, pivot...) > http://www.itsvet.com/Samsung-203B/p-comp_comp_monitor-1-329
-Samsung 931bf (razlike: 19", 2ms) > http://www.itsvet.com/Samsung-931BF/p-comp_comp_monitor-1-326
Sta uzeti i zasto? I da li se primecuje razlike izmedju 8ms i 2ms u skrolovanju teksta/pomeranje windowa .... itd....
benq 93gx je "igracki"monitor, kod njega je brzina zrtvovana na ustrb ostalog... ja sam ga uzeo i nisam zadovoljan, mada moguce da je pitanje samo ovog konkretnog primerka sto cekam da utvrdim za dan sva...
Odlucio sam se za jeftinu varijantu, pa bih samo da pitam koji je bolji LG L1919s ili L1952s (jer i nema neke razlike). Da li treba da obratim paznju na nesto ili samo da biram dizajn? Nekako, vishe mi se svidja L1919s, ali ne znam, ako je ovaj bolji....
Recite mi sta da radim.
@PeraNS: hvala ti, inace procackaj malo google/wiki, taj crveni pixel nije dead, nego je stuck, moze to da se popravi na tri nacina! Potrazi malo google, naci cesh, ako ne onda mi se obrati na pm pa cu da ti nadjem ja.
Inace reci mi na koliko mrtvih pixela imas garanciju i koliko traje?
zbog cega nisi zadovoljan jer imam i ja isti pa me zanima
Jes, imam FP93GX i ja pa i mene zanima. Jedina stvar koju mu zameram je sto mu je manji ugao gledanja... I nisam primecivao bele fleke na crnoj pozadini...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari