Onomad, kad me je zanimao okultizam, pronadjem na netu od nekog freak-a "tajne spise" Aleister-a Crowley-a, o kontroli sopstvenih snova. e sad mali input:
Aleiste Crowley je najveci okultista 20og veka, osnivach jedne od tri najjache sekte u svetu - OTO, i ujedno nazvan od strane snobova - Poslednji charobnjak koji je ziveo.
nastavak: metoda je jako slichna onome shto Kastaneda praktikuje, a to je indukcija snova hranom, i rekolekcijom memorije. ukratko - chips i kiseli *******ci pred spavnje izazivaju Maksimalno vivid snove, od kojih se preplashish bukvalno, a sledeci korak je blokche pored kreveta i zapisivanje sna, istog momenta kako se probudish. nakon nedelju dana desi se i po 10 unosa u knjizicu snova.
i sad, krenuo ja to, navodno - dolazi se vremenom u stanje kad idesh u "astralnu projekciju" a to je vishe nego korisno, i probam -
nakon nedelju dana, pocheo sam da se secam ama bash svih gluposti, a i ozbiljnih snova, i uz gomilu perverzije (frojde, proklet da si) uletim u san:
Vidikovac, Branko Copic osnovna. nema struje (kraj nam je Haos kad nema struje, kao u shkoli u Silent Hill 1 je filing). ja sa 4 drugara, svi smo znojavi, vec se neshto deshava. ja kapiram da bih trebao da znam, ali me san postavio tako da kao da sam ushao u sam sebe, u taj dogadjaj, a pre toga nisam bio ja ja. nadam se da me kapirate

. i sad, vidim da beze ljudi u daljini, chuju se oni najsablasniji vrisci - mrtva tishina, i onda chujesh kako na 300 metara od tebe neko kao da ostaje bez noge i ruke, onaj "death scream". i odjedared, ortak od ova 4iri, pochinje da vrishti kao da mu je zadnja - "evo ih! AAAAAAA! i ja se okrecem levo desno, svi u razlichite strane beze, ja ne kapiram od chega ?!? i stojim, us*o se u cega, i izvalim konachno - mrak je, nema struje, a nas jure gomila prokletih NOOB SAIBOT-a, koji se jedva i vide u mraku!!! Ajao, jedan mi prishao na pola metra, ja kao krenem u beg (da, oce taj beg u snovima) i nekako se jedva izmigoljim, a san sve vreme mi realan, osecam strah, i osecam svoje misli u snu.
nadjem posle nekog vremena ovog jednog ortaka od ovih, i kaze mi chovek - ej, uhvatili su ih, chuo sam "%$^&*^" kako me zove (ko god da je taj, san je pa imena nemaju smisla) eno su ka pijaci (odma iza shkole) ... Popnemo se mi na shkolu merdevinama onim metalnim shto vode na krov, i prikrijemo se da vidimo shta je na pijaci ... a tamo most. mesto pijace, most, i jama. u jami GOMILA ljudi pobodeno na shiljke na dnu. a nashi drugari stoje, i vrishte ... i prilazi im jedan "tamni" ...
e tad sam se probudio, obrisao MK sa kompa, oterao i Crowley-a i Kastanedu u tri lepe, i batalio posao sa snovima i glupostima ...