Šta je novo?

Koje ste igre sanjali :)?

Zadnja stvar u snovima "USG Ishimura", sablasno prazan...sanjam kako bauljam hodnicima istog, ništa se ne događa a pre ili kasnije znam da mora...

Posle visecasovne sesije u WoW-u, posle koje sam se onako mentalno smozden, zavalio da spavam, sanjao sam sebe i Night Elficu u krevetu... i sto je najgore sanjao sam da je bilo extra... :zgran: Posle toga mi je bilo jasno da WoW i ja moramo da raskrstimo za sva vremena... :S:

Ja sam sanjao vise puta da pikam warcraft 3 kada sam jedno leto sa drugom pikao u mrezi isti neprekidno. Pre toga sanjao sam Indijanu Dzonsa kad sam se zaglavio u Fate Of Atlantisu, sanjao sam Fallout za vreme bombardovanja (tad sam ga igrao bas intenzivno), sanjao sam Liero i Tyrian...:d
Ali da se bash pojavim u radnji igre, ne...

Sad skoro sam sanjao Timeshock fliper, jer sam gledao drugara kako ga igra jedno 5-6 sati (da, bas mi je bilo zanimljivo :d)...

Sanjao sam doduse da sklapam konstrukcije i resavam kojekakve probleme dok sam radio sa razglasima. Ni u snu nisam mogao da se odmaram ko covek :(

lol ja sanjao starcraft i mislio sam da sam jedina budala i sad vidim ovu temu :)

kol'ko se sećam, u zadnje vreme samo gothic 3.. i to tipa, sedim ja pred kompjuterom i igram.. to sam verovatno sanjao jer u to vreme maltene i nisam mogao da igram gothic (bar ne normalno), a bila mi je nužda, kao što sam pre neki dan usnio da jedem one fuzzy fizz bombonice kojih nema nigde u zaječaru.
inače, nikad mi se nije desilo da se u snu nađem u igri.

Sasvim je normalno da sanjate igre, ako njima posvecujete veliki deo svojih dnevnih aktivnosti. E sad, da li je TO normalno, i sta je uopste normalno - drugo je pitanje. :)

par puta Call of duty2 i davno lords of the realm 2....

+1, takodje :)

Tetris, vec 20god. Jednom CS, al tad sam imao temperaturu :)

Jeli sanjao ko sta novo, tu je sad Starcraft 2 i gomila novih igara... :p

Ja redovno sanjam L4D i poneku partiju šaha. Čak šta više vidim šah kad zatvorim oči - bez zezanja - a konjići i lovci mi skakuću pred očima. Sanjao sam 100X neki uber fps, hud, reload, jump, hodnici zgrada, uglavnom mislim da je bio Crysis kriv za to, jer su "puška i ruka" ličile na pušlu i ruku iz krize :)

The Saboteur, one baje, Terror Squad, sa onim terminatorski crvenim očima.. Trznem se kada se šetam kroz mrak i umislim da vidim ta dva crvena oka (A najteži su za ubiti, a meni nigde puce pri ruci :D)

Sanjao prvi Tomb Rider.
Grozno iskustvo, bilo negde oko mog rodjendana pa sve vreme dok sam igrao krkao i neke kolace. Kad sam lego da spavam a ono svuda one teksture braonkaste, kockasta grafika i slicna smaranja. Posle toga nikad vise TR igre.

Сањао сам Resident Evil, Silent Hill, Fatal Frame... И све игрице које су на мене оставиле утисак страха и психо терора :)

Али богами префорсирао сам се од Mirrors Edge, па сам приликом изласка из зграде инстиктивно тражио добру локацију за скок на кров куће прекопута.

Svojevremeno Tetris i Sensible soccer a sto je najgore mrzim fudbal :)

Men of War....Men of War.........aaaaaaaaaaa :cigar:

Poslednja izmena:
Pre par meseci zavrsio u bolnici zbog vadjenja zucne kese. Bio na painkillerima, plus promenjen krevet = ocajno spavanje.
Sanjao non stop bitke iz Final Fantsy-a. Otprilike zatvorim oci, dodje mi neki fight, pobedim :d i probudim se, i tako 2 noci. Posle je popustilo. Neko vreme kasnije sam mrzeo FF i nisam mogao da ga smislim :S:

Poslednja izmena:
Apropo RL/igra, BF:BC2 trip.......
Smaranje ispred Gazele dok se radila, cekanje....
Pogledam u nebo, i ladno od ptice pomislim "UAV" i panicno trazim select dugme...... :d :d
Moj prijatelj je samo prokomentarisao "Dobro je da nisi pokusao da dobijes koji road kill" :d :d

ja sanjam, a vala i zamishljam skoro sve misaone igre. blocks, tetris, i slicno - ponekad kada ocu da odrzim sharp mozak, odigram tetris na speed 9, u glavi, bukvalno mogu, i da pustam random figure i da redjam i planiram.

Caesar 3 :D
Bese davno, al od svih snova taj mi je bio najupecatljiviji. Usledio je posle 8-mo casovne sesije igranja :D :D :D

ja sanjam, a vala i zamishljam skoro sve misaone igre. blocks, tetris, i slicno - ponekad kada ocu da odrzim sharp mozak, odigram tetris na speed 9, u glavi, bukvalno mogu, i da pustam random figure i da redjam i planiram.

:laugh: Kakav si ti kralj :D speed 9 HAHHAHA

Nisam odavno sanjao igrice...ranije CS 1.6 , a u zadnje vreme LOST tj da sam na ostrvu i u slicnim situacijama :D - nije off ima i igrica LOST iako je nisam igrao :-devil-:

World of Warcraft - negde tamo u sred perioda pune navucenosti...

Dreamfall!!!!!!!!!!!!!!!! Longest Journey

Age of Empires 2 ;) zasto-mozda zbog 12-casovnog maratonskog igranja :)

Neko je već spomenuo Tetris (mada ne baš sanjao, uglavnom kad zatvorim oči lete kockice ko lude).
Ali sam sanjao Hogs of war i Thief 2 (posebno kad se zaglavim na nekim nivoima pa se par dana vrtim po njima). Ljudi moji kakvi su to snovi bili, probudim se umorniji nego što sam legao :D

Nazad
Vrh Dno