Šta je novo?

Koje ste igre sanjali :)?

Pred kraj 2009e picio sam jedno 10h dnevno CoD:MW2 - Afghan, Favela, Invasion itd.
U pazi igranja prolazim pored doma zdravlja, svi prozori zatvoreni sem jednog, gledam ga i prvo pomislim - al' bi im zavukao jedan AT4 :)

Slično se meni dešavalo kad sam igrao Hogs of war pre 13-14 godina. Šetam ulicom i procenjujem kako da nanišanim nešto što se nalazi ispred mene, koji ugao da namestim i kojom snagom da ispalim. :D
U to vreme sam igrao i Thief 2, tad sam mogao po celu noć igre da igram bez pauze. I dešavalo mi se da na nekim nivoima zaglavim po dva-tri dana, onda po celu noć sanjam kako da nađem izlaz, toliko se mozak optereti igrom

Desava se da sanjam igre ako prethodnih dana igram intenzivno igre. Najgore je kad su godisnji odmori ali sad je verovatno i gore nego pre jer ove mp igre uticu dosta na adrenalin i organizam pa me ne cudi sto to posle sanjam.

Ja sam imao jedno vreme naviku/fleš (puno Obliviona) vozim se na posao i tražim Tiger Lily po livadama :p

ove dane pikam dosta Blade & Souls,i pazi sad,na pešačkom šeta kuja curu,i meni izleti vid kako cura meša guzovima,baš ko ona iz B&S......prekasno sam skontao....eto još uvek ne priča samnom :p(žemska)

Poslednja izmena:
Tetris :)

Sent from my iPad using Tapatalk

par puta COH 2. Poslenji san je bio o tenkovima. Imam "Slona" sa 2 zvezdice koji nikog ne može da pogodi :D, a nekoliko T34 idu ka meni :)

Vrh Dno