suncica2222
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2011
- Poena
- 180
moze li na rapoo mt750s da se podesi da ova dva dodatna tastera umesto back i forward u browseru da jedan od njih radi dupli klik?
Skroluje horizontalno?cemu sluzi bocni scroll na rapoo mt750s? koliko vidim ne radi nista? mogu li da se knfigurisu dodatni tasteri i taj scroll kod njega?
lagan Mis ali meni se Gladius III uoste nesvidja jer klizi cesto kada se podigne,a Spatha no X sam imao bas je pretezak bio i glomazan,trenutno jos koristim Gladius II Origin,a dans bi trebao stici Gladius III Aimpoint WT.Izbor je pao na Gladius III. Medju najboljim ergonomijama za igranje malo brzih igrica. Stari Microsoft Intellimouse dizajn, samo visociji. Jako visok mis, sa izrazenom pozadinom koja upadne na sredini sake. Zlijeb za domali prst dobar. Odmoriste za palac nema, ali nekako zbog te visine, palac sam leti na grip koji je odlican sa obje strane. Bocne tipke imaju grip koji mi se dopada, nema sanse da prst sklizne sa tipke. Tezinu uopste ne osjecam, dobro je rasporedjena i za te dimenzije prilicno lagan mis. Na netu se moze vidjeti da dolaze ROG + Omron 5 pin, medjutim ja sam dobio 2 seta ROG switch. Meksi su od kineskih omron, mada mislim da su malo visociji, pa je sam hod do klika malo kraci, mozda grijesim. Medjutim zvuk klika ROG switch-a se razlikuje od misa do misa zbog akustike samog misa. Spatha X je recimo mnogo tisa od Keris i Gladius III. Spatha X je odlicna za rad, office, surf, ali u igrama je malo troma, za neki MMO RPG je top, za fsp moze, ali nije to to. Po meni, Gladius III je kompletniji mis. Ne izgleda premium kao Spatha, ali za 63e koliko sam ga platio je odlican misonja.
Posle 12h sati igranja, meni je ok, grip dobar, nije klizav. Bez problema ga dizem, premjestam. Da je malo siri bio bi cista 10tka al odgovara mi i ovako. Vuce me jos da probam i chakram X i 502x Lightspeed uzivo da cujem klikove, na youtube zvuce poput federa, uzas.lagan Mis ali meni se Gladius III uoste nesvidja jer klizi cesto kada se podigne,a Spatha no X sam imao bas je pretezak bio i glomazan,trenutno jos koristim Gladius II Origin,a dans bi trebao stici Gladius III Aimpoint WT.Pogledajte prilog 376451Pogledajte prilog 376453
Nije to do miša, to je "feature", u wordu može da se isključi, tj. u celom officu.Jel moze biti do Laser vs Optical ili to sto iMac ima 4k rezoluciju, i dalje nekako mnogo lakse obelezavam delove teksta sa Apple magic mousem nego na PC misevima, recimo skoro nikad mi se ne desi da zahvatim i "space" levo od neke reci koju hocu da obelezim, pominjao sam to vec al to je najbolji nacin da objasnim na sta mislimJel moguce da je magic mouse "precizniji" od gejmerskih miseva
![]()
evo mene posle 8 godina opetCooler Master Devastator na desktopu
Microsoft Touch Mouse na laptopu
:type:
Prosetah se sinoc po trznom centru i posto nikako nisam mogao da dodjem do zakljucka kakve efekte ima vertikalnost na kraju se odlucih da kupim jeftiniji vertikalni mis da probam.
Izabrao sam Hama EMW-500 za celih 2750 dinara. Isprobao malo juce, prilicno je neobicno ali je ok, videcemo dalje.
Juce sam probao
MX MASTER 3S i zamalo da ga uzmem. Dobar je do bola ali mi zao para .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari