Izasao me 16990. Bilo je negde i jeftinije za oko 2500 ali ne Ns pa dok bi narucio,izaslo bi me slicno.Verovatno u G - po kojoj ceni si ga platio?
Imas bezicne lodzitek na limundu za 800 din i manje ispravne. Pa pogledajVideo sam da ima i kod nas.
Iskreno neverujem da su bolji za 800din koliko sam video da kostaju.
Ovo sa garancijom je bezveze,sumnjam da je neko dao misa ispod 1000din pod garancijom.
Ja sam se isto cudio da li neko kupuje one miseve preko 5000din ali izgleda da kupuju,kad ih jos ima u ponudi.Uvek sam se cudio tim misevima za 500-800 dinara da li neko kupuje, ali izgleda da se to prodaje.
Odi prijatelju u radju u svom gradu i kupis i uzivas.Ne protivim se ja o ovome sto pricate
Ali prvo trazim rgb,i ako se pokvari posle koliko god vremena bacim i kupujem novi.
A ovde mi ne vredi i 5 godina da ima garancija.
Troskove garancije u oba pravca snosim ja.
Toliko kosta i mis...
pa za sada su ok, ali nije proslo dugo vremenaEvo naručio sam par komada, kako su se pokazali?
Kojih je dimenzija glodar? Ne mogu naći na njihovom sajtu, a uzeh ga u razmatranje kao opciju...Stigao malopre MOYE OT-790 Ergo Wireless Mouse, trazio sam neki besumni bezicni mis i za sad sam prilicno zadovoljan, ne cuje se ni levi ni desni klik a i skrol vala.
Dugmici sa leve strane se cuju, napred slabije a nazad jace ali to ionako ne koristim.
Tako da ako hocete da klikcete nocu dok vam neko spava, ovo je dobar izbor.
![]()