wow, cime se bavis kada radis 20h????
Nemoj molim te super lepkom, imas po farbarama ili prodavnicama tanku dvostranu traku, pa lepi time ako bas zatreba.
Mis od 150e i menjaju mu se prekidači i lepe gume?
Nemoj da uzimaš te za SteelSeries, jer može da bude problem, fizički im je mali deo za klik za nijansu viši, krajnji rezultat je jako mali hod, nemaš osećaj da si kliknuo, u nekim momentima veoma lako ide klik, nije baš zgodno. Plus, nije sigurno tiši od fabričkih, teži je, tvrđi i glasniji, potrebna je mala modifikacija da bi se to podesilo, malo je pipav posao i veće šanse da se pogube delovi, nije vredno živaca i ostalog.
D2F-F-3-7 - ovo su jedini switch-evi koji mogu da idu u sve miševe, kupi ove i rešio si klikove zauvek.
Za G305, možda ti bude odgovaralo tako kako je, ako ne, onda čačkalice. Ja bih dodao malo one topljene plastike da se ne pomera.
@Mahatma, tako je! Nažalost, ali tako je, čak i na skupljim se dešava...
Evo možda će ti biti zanimljivo vidjeti ako već nisi. Jedan je napravio tablicu testiranih switcheva uz opise i detalje. Pohvaljen je ovaj univerzalni omron koji si predložio:Ne moras sada da kupujes unapred switch-eve, mada nije lose imati u rezervi, jer ako se desi, treba ti hitno zamena. Moze i u G305, za "side" switch-eve pogledaj koji su, ne znam tacno, nekad nisu ti standardni, ako su isti kao ovi, moze bez problema, samo sto ti veoma retko dobiju duple klikove, jer se dosta manje koriste i cesto se ne primeti da imaju dupli klik, jer ih koristis ili za back, ili sta vec, gde moze i 2x da klikne, nece se primetiti.
Huano i Kailh su ok, ali Japan Omron je 2 klase iznad njih. Ne postoji bolji.
Edit: vidim na slici da su na G305 isti, tako da moze.
Još nisam čistio, ali pada mi na pamet nešto kao stara četkica za zube, uz alkohol. Grublja je od štapića za uši, ako se prašina zavukla u linije udubljenja.Čime čistite skrol kad napada prašine? Ja koristim alkohol i štapić za uši, ali rekoh da proverim da nema neko bolje rešenje. Ne otvara mi se miš, jer su šrafovi ispod onih pad-ova.
Mesec dana je garancija koju daje prodavac, sad, da l' se isplati rizikovati zbog klikova...Da, na kp za 90-100eu, ne znam da li ima garanciju, pise da je neotpakovan, mozda ima neka garancija..? Ako ne, onda sigurno postoji zvanicna od Logitech-a. Ionako to vise znaci nego domaca od firmi i pojedinaca koji zavlace ljude.
Uzeo sam zicni u gigatronu, ne mogu da razmisljam o garanciji a ako mi do sada njje smetao kabl prezivecu i ubuduce99% posle 2-3 meseca ce se javiti dupli klik, evo bas sam imao slucaj, jedan lik je kupio G502 LT neotpakovan, dupli klik posle ~2 meseca. Ono sto mogu da preporucim je ovaj prodavac, kupio sam od njega G903 nov nekoriscen, ali sa godinu dana garancije, proveri da li se kod njega ocekuje: t.ly/r92G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari