Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Takođe u podešavanjima eon pvr klijenta omogući radio.

Prilozi

• 20250511_111612.jpg
    20250511_111612.jpg
    223.4 KB · Pregleda: 31
@snaplion PVR addon za ubacivanje m3u lista u Kodi. Za razliku od tupavog Eon PVR kombinacije PVR IPTV Simple + Inputstream ffmpegdirect podržava i premotavanje po emisijama, ako provajder liste ima dostupnu "arhivu" X dana u nazad.

@snaplion PVR addon za ubacivanje m3u lista u Kodi. Za razliku od tupavog Eon PVR kombinacije PVR IPTV Simple + Inputstream ffmpegdirect podržava i premotavanje po emisijama, ako provajder liste ima dostupnu "arhivu" X dana u nazad.
I eon pvr podrzava premotavanje po emisijama unazad, ali ne i brzo premotavanje u emisiji tipa za reklame i sl., e sad ne znam da li u iptv simple to radi, ali realno tesko je i naci dobru i kvalitetnu free listu koja traje...

@dEXE Ja znam, i znam šta sam napisao: premotavanje po emisijama. Dakle, precizno. Ne 'vraćanje na početak emisije' (pa dalje linearno gledanje bez pauziranja i bez preskakanja reklama), nego seeking napred/nazad proizvoljnu količinu vremena.

Osnovni razlog zašto to (seeking i pauziranja) ne (može da) radi Eon addon je što koristi Inputstream Adaptive koji nema implementiran odgovarajući PVR interfejs (koji je dodat sa Kodi v19 upravo od strane programera koji je dodao i IPTV seeking kod u PVR IPTV Simple i napisao Inputstream ffmpegdirect addon ) , pa tek onda dođe to što i sam Eon PVR addon nema kod koji treba da posreduje i "konvertuje" instrukcije koje dobija od Kodi video player-a da ispuni očekivanja Eon streaming servera.

= nije dovoljno samo da počne umesto Inputstream Adaptive da koristi Inputstream Ffmpegdirect (što je i pokušao taj Nirvana lik 😂, kad mu je @kalehrl nemušto prosledio neke informacije iz PM prepiske sa mnom 😜) jer je deo logike i deo posla na PVR addon-u.
Inputstream "samo" odrađuje download stream manifesta i skidanje chunk-ova, PVR klijent addon je taj koji mora da upravlja sa start / stop /restart-sa-novim-URL.

Poslednja izmena:
A da li je izvodljivo da neki programer napravi "Move pvr addon", pošto su i na novoj Supernovinoj "Move" platformi ograničili slotove za smart aplikaciju?

Nesto se ozbiljno desava sa Bee vezano za ExYu. Nadam se da je samo trenutno o_O

Je l' to titlovi addon sada ne rade bez plaćanja?

Ја сам платио 10€, мада сам требао ићи на годишњу донацију.

Pokušavam da shvatim biznis razlog oko plaćanja API na titlovi.com ali mi ne ide.

Ukoliko je nešto dostupno public bez registracije, naplaćivati način korišćenja istog resursa (koji je besplatan) nemam nikakvog smisla. Jasno je da je razvojem tržišta gledanja sadržaja web access izgubio primat i verovatno manje profita za platformu, ali sam ubeđen da je ovo loš potez.

Šta je da članovima koji su postavili stotine autorskih titlova, sada plaćaju API za svoj titl?!

Pitanje je vremena kada će neko da nađe vremena...

Pokušavam da shvatim biznis razlog oko plaćanja API na titlovi.com ali mi ne ide.

Ukoliko je nešto dostupno public bez registracije, naplaćivati način korišćenja istog resursa (koji je besplatan) nemam nikakvog smisla. Jasno je da je razvojem tržišta gledanja sadržaja web access izgubio primat i verovatno manje profita za platformu, ali sam ubeđen da je ovo loš potez.

Šta je da članovima koji su postavili stotine autorskih titlova, sada plaćaju API za svoj titl?!

Pitanje je vremena kada će neko da nađe vremena...
Sajt ne moze da opstane bez sredstava, sve vise ljudi gleda bez da posecuje sajt a i tu je mala zarada, veliki su troskovi hostovanja, odrzavanja, a ro sve radi jedan covek maltene...
Kad se trazi donacija ljudi doniraju ali to stane, naviknu se da radi i da imaju...
Jednostavno morao je da se nadje neki nacin...
Mnogi autori i uploaderi direktno imaju pristup apiju i ne treba da doniraju ukoliko ne zele...
Isla je prica vec oko toga, i nije bas tako jednostavna kako izgleda, a sajt da treba da opstane i da koliko god moze da bude free to podržavam...

@jakuza postoji tema za Titlovi.com, već je dat link

Pozdrav!Nakon što se instalira Eon PVR client u Balkandzowizard buildu, gde se on posle nalazi? Upisani su kredencijali, ali ga u PVR/TV sekciji nema.

To nije tacno, iptv simple klijent kao sto sam vec rekao nema nikakve veze sa eon, on sluzi da se u njega ubaci neka m3u lista i da se koristi kao pvr u tv sekciji. U jednom trenutku moze da bude aktivan samo jedan pvr dodatak, tako da recimo ako stavis iptv simple klijent moze zbog njega da ti se nista ne prikaze u tv sekciji.
Ukoliko u my addons imas u pvr eon dodatak i da nemas znak da nije dobro instaliran za tvoj sistem, tj. da je disejblovan, ako si ispravno uneo podatke i imas slobodan slot na nalogu, posle restarta kodija trebalo bi u tv da ti se ucitaju kanali...

To nije tacno, iptv simple klijent kao sto sam vec rekao nema nikakve veze sa eon, on sluzi da se u njega ubaci neka m3u lista i da se koristi kao pvr u tv sekciji. U jednom trenutku moze da bude aktivan samo jedan pvr dodatak, tako da recimo ako stavis iptv simple klijent moze zbog njega da ti se nista ne prikaze u tv sekciji.
Ukoliko u my addons imas u pvr eon dodatak i da nemas znak da nije dobro instaliran za tvoj sistem, tj. da je disejblovan, ako si ispravno uneo podatke i imas slobodan slot na nalogu, posle restarta kodija trebalo bi u tv da ti se ucitaju kanali...
Da li ima veze što nije instaliran na čistom kodiju već u tom Balkandzo Buildu?

Da li ima veze što nije instaliran na čistom kodiju već u tom Balkandzo Buildu?
Moze da bude, verujem da su oni mozda instalirali neki pvr addon koji im sluzi za njihove liste neke i sl., proveri da nemas jos neki pvr addon ako imas deinstaliraj... Ali najpametnije je cist kodi pa lagano...

Koji addon instaliradi da čisti nepotrebne fajlove i keš koji se stvara posle korišćenja elementum addona,ili možda nešto drugo?
Korisim ga na android tv OS-u.( xiaomi box 2 ).

Da li jos neko ima problema sa titlovima da prvi put izbaci prevod I svaka nova epizoda serije izbaci error. Pitam za ovo preko dEXE

Iz Kodija direktno na Raspberry pi 5, čak ne znam ni sta ti dodje externi player... Greska je error check the log for more information.

Ja koristim na rpi 4, nisam nista nenormalno primetio...
Sta i kad ti se desava i valjalo bi ako mozes da ukljucis debug u opcijama addona, i u kodiju i da mi posaljes log...

Upravo sam ukljucio debug a ovo ostalo nisam siguran sta i kako. Na koji nacin da ti posaljem... Desava se kad pustim seriju Walking Dead npr izbaci prozor za prevod I ne nalazi prevod ni jedan nego izbaci gresku.
Probao sad reboot Raspberry pi I pusti mi prevod normalno tj ima ga I ne izbacuje error.

Poslednja izmena:
U Settings/System/Logging ukljucis Enable debug logging, i naravno u samom addonu, pa kad ti se desi, onda odes na log fajl pa ga negde nakaci pa mi na DM pošalji link...

Nazad
Vrh Dno