torpedoo
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.11.2017
- Poena
- 115
Pa i zezam se na shildu.Пих... Лако се зезати са кодијем на рачунару под windows-ом и андроидом 9. Ај` ти јуначе под андроидом 11 пробај то.
Pa i zezam se na shildu.Пих... Лако се зезати са кодијем на рачунару под windows-ом и андроидом 9. Ај` ти јуначе под андроидом 11 пробај то.
Tebi radi DV na 20.1 nexusu?Dolby vision radi testirano u RD i EN👏😀
Izvinjavam se na 21 nightly radi na Shield pro 2019 android 9.Tebi radi DV na 20.1 nexusu?
Meni ne, tek na 21 alphi, možda zato jer je android 9,kod tebe je 11?
Nema potrebe što se mene tiče mnogo bolje radi na 8.2.3😁Zna li se kada će Android 13 na Nvidia Shield 2019 pro ?
Moze li malo detaljnije gde staviti to ALWEIYSSve perfektno radi na Shield pogotovo na 20.1 doduše ja sam reinstalirao Nexus pa nightly pa onda 20.1 ručno. Jesi pregazio 19.4 ili nova instalacija 20.1? Video sam da neki imaju problem sa prelaskom, a ovaj problem sa zip fajlovima mi se čini kao storage permissions stavi na Allow always.
Он стиже на нови шилд 😁Zna li se kada će Android 13 na Nvidia Shield 2019 pro ?
I ja sam mislio, ali u stvari i nije toliko komplikovano samo ispratiš sve lepo do kraja. A tek posle debloat servisa preko adb-a radi kao singerica.Ma kada sam pročitao kakva je procedura da se vrati na 8.2.3 odustao sam
Pa to je to(allow always) samo na srpskom😁Moze li malo detaljnije gde staviti to ALWEIYS
Nasao u dozvolama za aplikacije stavio na odobri uvek i sada radi.
На нету сам налазио да су торенти били доступни од 06ч ујутру до 12ч поподне за кориснике који немају премиум…Kako misliš ukinuli? Ne sećam da sam ikada video da je to bilo dostupno.
Nije to baš tačno bilo. Jeste pisalo ali probavao sam bio odavno, pre više od 5 godina ja to, ali nije to radilo kao kad platiš premium. To je važilo za hostere pošto je tada Real Debrid samo otključavanje hostera nudio. Negde od 2017./2018. su krenuli sa ovim keširanim torentima.На нету сам налазио да су торенти били доступни од 06ч ујутру до 12ч поподне за кориснике који немају премиум…
Jeste, ovo sam i ja primetio. Mislim da ne može. Sreća to možeš da promeniš kada praviš wisget pa u opcijama skina. On sve menja bez problema. Ali iz addona samo nudi to što i tebi.Kad pokrenem neku kategoriju i listu preko TMDb helpera ili FENa (filmi ili serije) i kad bi pokrenuo Options-Sort by date i sad bih htio izmjenit sortiranje po nekom drugom kriteriju (rating, title...) toga nema...samo po datumu...
![]()
I još ako netko zna kako promjeniti sortiranje po rejtingu i da ima IMDb rating a ne TMDB rating...
GreenKlik Premium.Koji addon ili build predlažete za sinhronizovane crtane?
Puno hvala. To je to
Nije potrebno skoro nikakvo podesavanje u skinu. Naravno potreban je FEN addon i njegova sinhronizacija sa traktom (svoje liste). Bez ikakvog podesavanja mi je u submeni i widgete ubacio : Finish watching, trending, recently added, moja watchlista, recently watched, genres. Moguce je podesiti i po svojoj zelji. Jedina sto mogu da zamerim su rejtinzi. Nisu odmah vidljivi. Vidljivi su samo u extras ako je predhodno unet omdb api u podesavanjima FEN-a ( Meta accounts). Zakljucak: Veoma zanimljiv i ne previse zahtevan skin. Sadrzaj widgeta se veoma brzo ocitava.FENtastic Kodi skin.
Skin je veoma brz, zasnovan na estuary skinu a integrisan sa FEN addonom.
Instalacija: https://ivarbrandt.github.io/repository.ivarbrandt/
Pogledajte prilog 382813Pogledajte prilog 382814Pogledajte prilog 382815Pogledajte prilog 382816Pogledajte prilog 382817Pogledajte prilog 382818Pogledajte prilog 382819
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari