Šta je novo?

Kodi i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

  • Like
Reagovanja: gec
Ma kada sam pročitao kakva je procedura da se vrati na 8.2.3 odustao sam
 
Sve perfektno radi na Shield pogotovo na 20.1 doduše ja sam reinstalirao Nexus pa nightly pa onda 20.1 ručno. Jesi pregazio 19.4 ili nova instalacija 20.1? Video sam da neki imaju problem sa prelaskom, a ovaj problem sa zip fajlovima mi se čini kao storage permissions stavi na Allow always.
Moze li malo detaljnije gde staviti to ALWEIYS
Nasao u dozvolama za aplikacije stavio na odobri uvek i sada radi.
 
@tambur88 @Antara @Salac UE tema za Shield
 
Постоји ли неки временски период кад Реал Дербид дозвољава гледање садржаја преко ,,Кишобран” адона или су и то укинули за не премиум кориснике?
 
Kako misliš ukinuli? Ne sećam da sam ikada video da je to bilo dostupno.
 
Kad pokrenem neku kategoriju i listu preko TMDb helpera ili FENa (filmi ili serije) i kad bi pokrenuo Options-Sort by date i sad bih htio izmjenit sortiranje po nekom drugom kriteriju (rating, title...) toga nema...samo po datumu...

7Dfogox.jpg

I još ako netko zna kako promjeniti sortiranje po rejtingu i da ima IMDb rating a ne TMDB rating...
 
Kako misliš ukinuli? Ne sećam da sam ikada video da je to bilo dostupno.
На нету сам налазио да су торенти били доступни од 06ч ујутру до 12ч поподне за кориснике који немају премиум…
 
Dostupni kao keširani na RD serverima i kao svi mogu da pristupe?! Na koji način ako nemaju nalog?
 
На нету сам налазио да су торенти били доступни од 06ч ујутру до 12ч поподне за кориснике који немају премиум…
Nije to baš tačno bilo. Jeste pisalo ali probavao sam bio odavno, pre više od 5 godina ja to, ali nije to radilo kao kad platiš premium. To je važilo za hostere pošto je tada Real Debrid samo otključavanje hostera nudio. Negde od 2017./2018. su krenuli sa ovim keširanim torentima.

Imali su taj period Happy Hour se zvalo i ja sam probao bio to. Addoni bolji su uglavnom nudili skrejpere onih warez sajtova. Bio je popularan npr. Scene RLS, ReleaseBB, DDL Valley, DDL (Direct Download) i oni su nudili one rapidgator, nitroflare, turbobit, uptobox itd i one pokojne uploaded, megaupload, openload... linkove i to je trebalo da otvara u tom nekom vremenskom periodu, ali nije radilo uvek i nije kako treba. bez buffera i prekida. Jeste otvaralo, ali ne bez problema.
 
Kad pokrenem neku kategoriju i listu preko TMDb helpera ili FENa (filmi ili serije) i kad bi pokrenuo Options-Sort by date i sad bih htio izmjenit sortiranje po nekom drugom kriteriju (rating, title...) toga nema...samo po datumu...

7Dfogox.jpg

I još ako netko zna kako promjeniti sortiranje po rejtingu i da ima IMDb rating a ne TMDB rating...
Jeste, ovo sam i ja primetio. Mislim da ne može. Sreća to možeš da promeniš kada praviš wisget pa u opcijama skina. On sve menja bez problema. Ali iz addona samo nudi to što i tebi.
 
Probao Umbrella addon na novoj verziji Kodija, nekako to brže radi nego Fen, mislim da ću ga ostaviti uz Elementum i više ne diram ništa.
 
Дозвољава ли Реал Дебрид премиум налог коришћење сервиса(стрим) на 2 ИП адресе истовремено? Претпостављам да број уређаја на истој мрежи није проб колико би могао да буде ово наведено. Можда је неко са форума имао искуства дељења налога?
 
Koji addon ili build predlažete za sinhronizovane crtane?
 
Ako nemate pristup za Real debrid, ne cimajte se sa postavkama i autorizacijom jer je greška u RD koji nije na vreme sredio svoj SSL sertifikat.

Rešenje je sledeće dok RD ne sredi SSL: na uređaju na kome koristite Kodi pomerite datum unazad (ja sam stavio 23. januar onako odokativno) i biće sve kako treba. Kad RD uradi što je do njih, vratite vreme na automatsko i sve pet.
 
Jeste, video sam na Reditu kako se čude što je servis sa toliko korisnika širom sveta uopšte dozvolio sebi takav propust da ne obnove na vreme SSL.

Sve je trajalo oko petnaestak sati, sat gore-dole. I ne samo na Kodiju, naravno, već i na Stremiu, koji uopšte nije povlačio Torent mafiju.
 
Info u vezi dEXE Repo-a ;)
Sredjena je i sekcija Ostalo u Green addonu, linkovi nisu proveravani, ali navigacija radi, pa mozda neko nadje nešto zanimljivo...
Inače, od samog postavljanja repo-a, dodavano je dosta addonova, pokušavam da pravim neku najbolju osnovnu selekciju, ukoliko nekome nesto drugo treba ima varijantu instalacije dodatnih repo-a sa referencama na sajtu šta se gde nalazi...
Ukoliko niste primetili, dodat je UKTurk addon koji ima razne sekcije, sa free sadržajem (ima i filmova i serija bez potrebe za rd), a možda najinteresantnija, naročito za ljubitelje NBA utakmica su snimci celih utakmica, pa ko ne odgleda lajv može sutradan na miru ;)
Tako da, preporuka...
 
Nije potrebno skoro nikakvo podesavanje u skinu. Naravno potreban je FEN addon i njegova sinhronizacija sa traktom (svoje liste). Bez ikakvog podesavanja mi je u submeni i widgete ubacio : Finish watching, trending, recently added, moja watchlista, recently watched, genres. Moguce je podesiti i po svojoj zelji. Jedina sto mogu da zamerim su rejtinzi. Nisu odmah vidljivi. Vidljivi su samo u extras ako je predhodno unet omdb api u podesavanjima FEN-a ( Meta accounts). Zakljucak: Veoma zanimljiv i ne previse zahtevan skin. Sadrzaj widgeta se veoma brzo ocitava.
Screenshot (114).pngScreenshot (115).pngScreenshot (116).png
 
Nazad
Vrh Dno